Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Snemanden

1 timer 56 minutter
5.1
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Da kriminalbetjenten Harry Hole vender tilbage til politigården i Oslo med endnu en omgang tømmermænd, venter der ham et overraskende brev - en personlig hilsen om et bebudet mord, der er signeret med tegningen af en snemand. Da han på et gerningssted også støder på en snemand, bliver Harry hurtigt klar over, at han har fået en udfordring direkte fra en seriemorder, der nu pludselig står bag det ene bestialske mord efter det andet. Harry begynder langsomt at samle brikkerne i et grusomt puslespil, og snart står han og hans nye kollega Katrine Bratt i spidsen for en intens jagt på en seriemorder, der altid efterlader sig et skrækindjagende visitkort i form af en blodig snemand. Snemanden er baseret på norske Jo Nesbøs bestseller-krimi.
Trailer:

Snemanden er filmatiseringen af den populære forfatter Jo Nesbø's bestseller. Detektiven Harry Hole efterforsker en kvindes forsvinden. Hendes tørklæde findes bundet om halsen på en snemand. Filmen er en krimi i særklasse.

Snemanden er baseret på den populære roman af Jo Næsbø.

Denne film er en krimi baseret på den populære forfatter Jo Næsby's roman af samme navn: Snemanden. Filmen har Michael Fassbender i hovedrollen som Harry Hole, og har desuden skuespillere som Rebecca Ferguson, Charlotte Geinsbourg, Val Kilmer og J. K. Simmons i rollerne. Den er instrueret af svenske Tomas Alfredson, som er kendt for vampyrfilmen: 'Lad den rette komme ind'. Den spektakulære film er filmet i Norges storslående natur, der med sit tusmørke skaber en smuk mystisk stemning, der sætter den helt rette atmosfære for filmen. Filmen følger bogens handling, om du har læst bogen eller ej, betyder ikke noget for oplevelsen. Harry Hole udgør hovedrollen i filmen, hvor han er på jagt efter en mulig seriemorder. Harry Hole er ledende detektiv i eftersøgningen af en kvinde som frygtes myrdet. Han efterforsker hendes forsvinden, som er sket lige da sneen er faldet. Hendes tørklæde findes hængende omkring halsen på en snemand. Harry frygter at en seriemorder er på spil. Morderen som kaldes 'Snemanden', er måske på spil igen. I samarbejde med sin intelligente kollega, må han gennemgå årtiers gamle sager til denne nye brutale sag. Sagen må opklares inden næste snefald for at undgå endnu et mord fra den frygtelige seriemorder. Kan Harry Hole og hans kollega mon nå til bunds i sagen, og finde frem til morderen, inden næste snefald?

Vidste du at?

Trivia

Filmen er baseret på en roman af Jo Næsbø. Det er den syvende i serien der følger Harry Hole. Michael Fassbinder begyndte på denne film kun to dage efter han blev færdig med Assassin's Creed. Forfatteren Jo Næsbø ville have en gæsteoptræden i denne film.

Goofs

De forskellige snemænd der vises gennem film skifter mellem klippene. Der er ikke nogen sammenhæng til historien omkring forskellene. Harry mister sin finger under kamp med morderen, som løber væk. Da han bagefter hjælper Rakel, har han dog stadig fingeren.

Citat

"Jeg tror det er den faldende sne der sætter morderen i gang." "At skære ting op, det er hvad et barn gør for at holde orden." "Er du okay?" "Slå ham.. Slå ham ihjel!" "Jeg har brug for en sag at arbejde på." "Jeg undskylder for Oslo's lave mordrate."

Snemanden, en seriemorder er løs.

Køb Snemanden og se den lige når du har lyst. Har du brug for flere film kan du vælge blandt 8000 titler hos BLOCKBUSTER. Skal du blot se filmen en enkelt gang så lej Snemanden. Her betaler du kun for det du har brug for. Helt uden binding eller abonnement. Find popcornene frem og fyld slikskålen op, så er du klar til en rigtig hyggeaften i godt selskab. Her får du biografstemningen hjem med hjem i stuen. Du kan både vælge mellem klassikere og premierefilm.

Læs mere om Snemanden
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 56 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.1

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer