Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Smølferne - Den hemmelige landsby

1 timer 27 minutter
5.9
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
*DANSK TALE* Da Smølfine og hendes tre venner Brillesmølf, Klodsetsmølf og Stærksmølf finder et mystisk landkort, drager de ud på eventyr. Kortet leder dem gennem Den forbudte skov med alle dens magiske skabninger, og videre mod den hemmelig landsby, som de gør klogest i at finde, før den onde troldmand, Gargamel. Ved rejsens ende venter den største og mest fantastiske hemmelighed i Smølfernes historie.
Trailer:

Smølferne: Den hemmelige landsby opdages

I den seneste smølfefilm, Smølferne: Den hemmelige landsby, som er 100 % animeret denne gang, finder fire af de små blå smølfer et meget mystisk kort, der fører dem frem til den helt hemmelige landsby. I denne hidtil ukendte landsby bor der faktisk også nogle smølfer, som på flere måder minder om Smølfine. Den skønne Smølfine, som er den eneste kvindelig smølf, spiller en central rolle i denne nye film. Sammen med sine tre trofaste venner Stærksmølf, Brillesmølf og Klodsetsmølf kommer hun ud for alverdens spændende, farlige og magiske begivenheder. Den onde troldmand, Gargamel, som jo har skabt Smølfine, er også på jagt efter den hemmelige landsby. Hvem vil nå til landsbyen først, og hvorfor kender Gargamel den? Hvad vil han i landsbyen, og hvorfor er det vigtigt for ham at nå derhen før Smølfine? Vejen til landsbyen går gennem den skumle forbudte skov. I den forbudte skov møder de fire venner en mængde magiske væsener. Oven i købet finder smølferne her i slutningen den aller største hemmelighed nogensinde. Så der er også en masse magi, spænding og drama i dette seneste eventyr i smølfernes verden af fantasi og alvor. Til trods for det fantasiladede smølfeunivers er der nemlig mange gode, menneskelige karaktertræk i vores små blå smølfevenner. Som alle rigtig gode eventyr ligger der en fin morale inde under alt smølferiet.

Vidste du at?

Trivia

I denne seneste animerede film om smølferne har smølfebærrene skiftet farve endnu en gang. I 1980'ernes tegnefilm var de helt røde, i de to senere Live Action smølfefilm var de blå og i denne film er de pludselig blevet lilla.

Goofs

Gargamels eneste tand i overmunden ses hele tiden skifte mellem at sidde enten i hans højre side eller i hans venstre side af munden. Da smølferne flygter fra Monty, er der en låge, der enten er oppe eller nede. Den burde være enten oppe eller nede.

Citat

Clumsy Smurf: What does this thing do? BrainySmurf: I wouldn't touch it if I were you. Clumsy Smurf: Oh, now all l want to do is touch it. Farmer Smurf: Smurfette is part Smurf and part Ette. So all we have to do is find out what an Ette is.

Smølferne: Den hemmelige landsby er godt drama og flot animation

Køb Smølferne: Den hemmelige landsby hos BLOCKBUSTER, hvis du og dine unger har lyst til at se denne fantastiske animerede smølfefilm igen og igen. Lej Smølferne: Den hemmelige landsby samme sted, hvis I ikke samler på film i reolen, men bare vil nyde oplevelsen sammen her og nu. Filmen er absolut en gensyn værd, men dette gensyn kan lige så nemt ske ved, at du lejer den igen. Du betaler kun for de film, du ser. Ikke noget med et fast abonnement. Nemt, billigt og virkelig hyggeligt.

Smølferne: Den hemmelige landsby er den nyeste smølfefilm. I denne 100 % animerede smølfefilm spiller Smølfine en hovedrolle. Hun har ubevidst brug for at vide, hvorfor hun er den eneste pigesmølf, og hvor hun kommer fra.

Læs mere om Smølferne - Den hemmelige landsby
  • Udgivelsesår: 2017
  • Spilletid: 1 timer 27 minutter
Fra: Køb 49,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 5.9

Brugernes anmeldelser

25/08/2017 : Rolf Steinlein
Super
Super skøn film, elsker smølferne og har et helt rum fyldt op med smølfer herhjemme..

Filmen er sjov,spænende og lidt trist... en film man kan se igen og igen

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer