Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Skønheden og Udyret

2 timer 04 minutter
7.2
Køb 169,-

* Skal udfyldes

Køb 169,-
Trailer:
BEMÆRK ORIGINALT SPROG:
Denne film er med engelsk tale.
Handling:
*BEMÆRK - DENNE VERSION AF FILMEN ER MED ENGELSK TALE OG DANSKE UNDERTEKSTER* Den intelligente og opfindsomme Belle passer ikke rigtig passer ind i landsbyen, hvor hun bor. Hun afviser konstant den egocentrerede Gaston, og drømmer sig langt væk. Da hendes far Maurice ikke vender tilbage fra en tur til markedet, tager hun dybt ind i skoven for at finde ham. Maurice er blevet taget til fange af et farligt udyr, der i virkeligheden er en fortryllet prins. Kun ægte kærlighed kan hæve forbandelsen, men tiden er ved at rinde ud. Skønheden og Udyret er en live action-genindspilning af Disneys animerede klassiker fra 1991. Filmen kan også købes i en version med dansk tale uden undertekster.
Trailer:

Skønheden og udyret, et eventyr om kærlighed imod alle odds.

Disney har gjort det igen. Denne nye indspilning af den dejlige historie om Belle og udyret er bestemt et must see. Uden at røbe for meget handler filmen om den smukke unge pige, Belle, der bor sammen med sin far i en landsby på landet i Frankrig. Ikke langt derfra - på et forfaldent gammelt slot - bor også et udyr med sine tro tjenere, der på mærkelig vis er blevet forvandlet til blandt andet lysestager, tekopper og et stort klaver. De har dog stadig deres gode humør og håb for engang at blive forvandlet tilbage igen. De to, udyret og Belle, mødes, da Belle leder efter sin far, som en dag pludselig forsvinder. Der venter dem dog en del prøvelser forude, og især tiden er imod dem. Denne film har det hele. Et spændende plot, hvor du både får rystet dine lattermuskler, og hvem ved, måske kniber en lille tåre. Samtidig er filmen spækket med imponerende grafik og ikke mindst fantastisk musik. Skønheden og udyret er for dig, der elsker Disney-film og skøn musik blandet med et fint budskab. Den kan ses igen og igen og af tilskuere i alle aldre. Find tæppet og popcornene frem, og nyd Ewan McGregor, Emma Watson, Ian McKellen og mange andre kendte ansigter i denne stjernespækkede produktion. Du får underholdning for alle pengene. Få filmen lige her hos BLOCKBUSTER.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at Ryan Gosling blev tilbudt rollen som udyret, men takkede nej på grund af rollen i La La Land? Vidste du, at denne indspilning er 45 minutter længere end den fra 1991? Vidste du, at Ewan McGregor syntes, at det hårdeste ved sin rolle, var den franske accent?

Goofs

I den første sang "Bon jour" køber Belle et stort brød, som hun putter under armen, men i næste scene er det pist væk. I en anden scene, barscenen med Gaston, er der tydelige skift med Lefous arm imellem shotsene.

Citat

Look! A beautiful girl! Cogsworth: Yes, I can see it's a girl; I've lost my hands, not my eyes. Lumière: What if she is *the one*? The one who will break the spell? Belle: Hello? Who said that? Belle: Still... It's a romance.

Skønheden og udyret, kun ægte kærlighed kan ophæve fortryllelsen

Lej Skønheden og udyret for en aften, eller køb Skønheden og udyret her hos os. På den måde kan du se den skønne film med alle de fantastiske sange igen og igen - lige når det passer dig. Hos os betaler du naturligvis kun for det, du ser, og vi har intet abonnement, du skal betale hver måned. Se, og læs meget mere om vores gode tilbud på vores hjemmeside http://blockbuster.dk/om. Her finder du en masse nye film til de bedste priser.

Skønheden og udyret er historien om det hæslige udyr og den unge Belle, der forelsker sig. Filmen med den skønne musik kan både ses med din partner, dine børn og venner. Kort sagt, den er for alle aldre.

Læs mere om Skønheden og Udyret
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 2 timer 04 minutter
 • Censur:
  Køb 169,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.2

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer