Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Skønheden i alting

1 timer 33 minutter
6.8
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
Den succesfulde reklamechef Howard trækker sig væk fra livet og vennerne efter sin datters tragiske død. Mens hans venner magtesløst står på sidelinjen, begynder han at skrive breve for at finde svar. Dog har Howards henvendelser nogle uortodokse modtagere, idet han skriver til Kærligheden, Døden og Tiden. Hvad han ikke havde forudset er, at alle tre aflægger ham et personligt besøg.
Trailer:

"Skønheden i alting" er en amerikansk drama som følger den succesfulde reklamechef Howard (Will Smith) som efter sin datters tragiske død, begynder at skrive breve om kærlighed, tid og død.

Efter en tragedie er kunsten at se skønheden i alting

Skønheden i alting viser hvorledes sorg håndteres på forskellige måder. Ingen forældre bør opleve den dag, hvor de skal begrave deres barn. På trods af sin datters tragiske død, så prøver den succesfulde reklamechef Howard Inlet (Will Smith) ihærdigt på at få sit liv til at fungere. Hans venner og forretningspartnere, Whit Yardshaw (Edward Norton), Claire Wilson (Kate Wilslet) og Simon Scott (Michael Peña) står magtesløst på sidelinjen, mens firmaet mister flere og flere klienter pga. Howards uberegnelige opførsel. Firmaet ligger på kanten af konkurs, og forretningspartnerne prøver derfor ihærdigt på at få Howard ærklæret uegnet til jobbet, så de kan få solgt firmaet inden det er for sent. I forsøget på at få erklæret Howard uegnet til jobbet hyrer trioen en privatdetektiv, Sally Price (Ann Dowd), der skal finde de nødvendige beviser for at få Howard afsat . Alle har dog deres egen måde at håndtere sorg på. Og mens firmaet planlægger at få Howard afsat og få solgt firmaet, så er Howard travlt optaget med at skrive breve om kærlighed, tid og død. Sallys opdagelse af dette fører dog til, at firmaet ansætter en trio af skuespillere, som hver især får tildelt en rolle og skal agere hhv. kærlighed, død og tid. Howard begynder derfor efterhånden at få svar på de breve som han har sendt ud. Med tiden begynder han efterhånden at indse hvordan kærlighed, tid og død spiller sammen, og hvordan man efter en tragedie alligevel kan se skønheden i altid.

Vidste du at?

Trivia

"At miste nogen man har kær" er en af filmens temaer. Dette tema afspejler i virkeligheden en del af Will Smiths liv, da hans far Willard Carol Smith var døende mens Will reseachede for hans rolle. Arbejdet med filmen har således hjulpet Will til at håndtere tabet af sin far.

Goofs

Mens Howard og Madeleine taler sammen på fortovet på en gade i Manhattan, så bevæger trafikken sig stille og roligt, mens kameraret filmer i den ene retning. Da kameraet filmede i modsat retning stod hele traffikken stille, da folk ville se Will.

Citat

"We are here to connect. Love, time, death. Now these three things connect every single human being. We long for love, we wish we had more time and we fear death" & "row, row, row your boat gently down the stream, merrily merrily merrily merrily life is but a dream!"

Skønheden i alting kan altid findes - Selv i døden.

Køb Skønheden i alting hos BLOCKBUSTER allerede i dag. Hos BLOCKBUSTER vil du ikke finde forskellige abonnementer. Hos Blockbuster betaler du derimod kun for de film og serier, som du har lyst til at se. BLOCKBUSTER udvider hele tiden deres sortiment af nye film og serier, og man kan derfor finde film og serie til enhver smag. Ligeledes har du friheden til selv at vælge hvorvidt du har lyst til at købe eller leje filmen. Lej Skønheden i alting og se det episke drama med det samme!

Læs mere om Skønheden i alting
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 33 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.8

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer