Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Silence

2 timer 35 minutter
7.2
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
I det 17. århundredes Japan har japanerne gjort katolicisme forbudt, forfulgt de missionerende præster og dræbt utallige konverterede landsbyboere. Jesuitterne Fader Rodrigues og Fader Garupe melder sig frivilligt til en farlig mission, hvor de smugles ind i landet for at finde deres forsvundne læremester Ferreira. Ankommet til Japan, bliver de stillet overfor de hårdeste prøvelser i deres liv.
Trailer:

I filmen Silence befinder vi os i det 17. århundrede. Her følger vi to jesuit-præster, der rejser til Japan for at finde deres mentor. Rygtet vil vide, at deres mentor er frafalden.

Silence - kan tro overvinde grænser?

De to unge portugisiske, katolske præster, Rodrigues og Garupe, der i det 17. århundrede vælger at rejse helt til Japan for at lede efter deres tidligere mentor, Ferreira, må gå meget igennem i løbet af filmen Silence. De frygter for deres tidligere mentor Ferreiras liv. For han er forsvundet i et Japan, der efter flere årtier at have accepteret de kristne missionærer ikke længere er helt så positivt stemt. Japanerne er nemlig begyndt at udrense katolicismen. Det betyder, at præser og kristne japanere, der ikke afsværger deres tro, lever i overhængende fare for at blive tortureret og dræbt. Det er derfor ikke en helt ufarlig rejse, de to katolske præster har begivet sig ud på. Samtidig når onde rygter dem om, at deres tidligere mentor og lærermester er frafalden og har afsværget sin tro. Men er rygterne sande? Har Ferreira i så fald gjort det for at redde sit eget liv? Vil de overhovedet være i stand til at nå frem til deres mentor i et land, hvor alle er så fjendtligt stemte over for dem og deres religion? Dette er blot nogle af de spørgsmål, de må stille sig selv. Liam Neeson (Taken, The Star Wars Episode I) spiller rollen som præsten Ferreira, mens Rodrigues spilles af Andrew Garfield (The Amazing Spider-Man) og Garupe af Adam Driver (Star Wars: The Force Awakens).

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at Martin Scorsese fik romanen "Silence" af pastor Paul Moore helt tilbage i 1988? Pastor Paul Moore var biskop i New York. Der skulle gå helt indtil år 2016, inden Martin Scorsese endelig instruerede en film over romanen.

Goofs

Da gruppen bestående af Rodrigues, Garupe og Kichijuro endelig ankommer til Japan, svømmer de i land. Men i næste scene, hvor de går gennem en grotte på stranden, er hverken de eller deres tøj våde mere, men derimod helt tørre.

Citat

Father Sebastião Rodrigues: "I feel so tempted. I feel so tempted to despair. I'm afraid. The weight of your silence is terrible. I pray, but I'm lost. Or am I just praying to nothing? Nothing. Because you are not there."

Silence en film med noget på hjerte

Køb Silence på Blockbuster.dk allerede i dag og se en rigtig god film, der har noget på hjerte. Hos blockbuster.dk bestemmer du selv, om du vil leje eller købe din næste film. Her er det intet dyrt månedligt abonnement. Du betaler kun for det, du ønsker at se. Blockbuster.dk giver dig altid over 8.000 titler at vælge imellem, og der kommer løbende nye til. Gå på jagt blandt de mange premierefilm og prisvindende tv-serier. Så køb eller lej Silence hos Blockbuster.dk.

Læs mere om Silence
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 2 timer 35 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.2

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer