Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Sikke et cirkus

1 timer 14 minutter
6.6
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
I det hyggelige cirkusliv er der masser af plads til sjov, fantastifuld leg og magi. Cirkusbarnet Ramona elsker det, og hendes dage flyver afsted i selskab med vennerne Hr. Skæg, Onkel Reje, Bamse, Rosa fra Rouladegade, Kristian og Motor Mille. Men pludselig begynder der at ske mystiske ting og sager - nogen holder øje med hende, men hvem? og hvorfor? Samtidig begynder hendes far, Cirkusdirektør Kaj, at opføre sig helt vildt underligt, da han er bange for at blive overhalet af det konkurrerende Cirkus Suverænum. Ramona beslutter sig for - med hjælp fra alle sine cirkusvenner - at finde ud af, hvad det er, der foregår. Det lykkes dem i fællesskab at afsløre en temmelig stor hemmelighed, som med garanti vil ændre Ramonas liv for altid.
Trailer:

I den store danske familiefilm Sikke et cirkus: det mystiske mysterium, oplever vi livet i og ikke mindst uden for manegen. Filmen byder på både mystik, spænding og store hemmeligheder.

Se sikke et cirkus: det mystiske mysterium

I filmen Sikke et cirkus: det mystiske mysterium, møder vi cirkusdirektøren med det ikke særligt eksotiske navn Kaj og hans datter Ramona. Både Kaj og Ramona elsker cirkus livet. De lever og ånder for deres egen lille verden både i og uden for manegen. Her er de omgivet af hele deres tossede og brogede cirkusfamilie. Ramona oplever, at der pludselig sker en masse mystiske og ganske uforklarlige ting i deres cirkus. Men da hun så en dag opdager spor i sneen, lægger hun to og to sammen. Der er nogen, der holder øje med dem. Samtidig går cirkusdirektøren Kaj selv og ruger over nogle ting. Han er nemlig bange for, at et konkurrerende cirkus ved navn Suverænum pønser på at overtage hans højt elskede cirkus. Nu er det op til cirkusprinsessen Ramona at opklare mysteriet og afsløre en stor hemmelighed. Men hun er heldigvis ikke alene. For hun får hjælp af alle sine fantastiske venner, der er lige så interesserede i at redde deres cirkus. Men hvad er det for en stor hemmelighed, der bliver holdt skjult? Hvad vil afsløringen i sidste ende betyde for dem alle sammen? For noget tyder på, at hemmeligheden har noget med Ramona at gøre. For vil Ramonas liv overhovedet blive det samme igen, når først hemmeligheden er afsløret? Der er meget på spil i filmen.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at Se sikke et cirkus: det mystiske mysterium bygger på det populære Cirkus Summarum, hvor mange af de elskede figurerne fra DRs børnekanal Ramasjang har optrådt gennem årene? Blandt andet har Rosa Fra Rouladegade, Bamse og Hr. Skæg gæstet Cirkus Summarum.

Trivia

Vidste du så også, at instruktøren Lotte Svendsen heller ikke er ukendt med Cirkus Summarum? Hun har nemlig både skrevet og instrueret 2014 forestillingen. Det er også Lotte Svendsen, der tidligere har stået bag både tv-serien og filmene om Max Pinlig.

Citat

Cirkusdirektør Kaj: "Sig mig en gang, hvad laver I? Udover at dandere den med fnisen - og sure tær i saftevand?". Cirkusdirektør Kaj: "Mine herskaber, grevskaber, klædeskaber og køleskaber, damfærgeselskaber - velkommen i cirkus!". Ramona: "Far, hvad laver du nede bag sofaen?"

Sikke et cirkus: det mystiske mysterium for hele familien

Køb Sikke et cirkus: det mystiske mysterium og oplev en film, der kan samle hele familien. Filmen byder på mange af de elskede figurer, som børnene kender fra tv. Blandt andet kan nævnes Onkel Reje, Kristian og Motor Mille. Hvis du er vild med DR Ramasjang og alle de finurlige figurer herfra, så lej Sikke et cirkus: det mystiske mysterium. Hos BLOCKBUSTER finder du et stort udvalg af de bedste og nyeste film. Med vores over 8.000 titler på lager er underholdningen sikret.

Læs mere om Sikke et cirkus
  • Udgivelsesår: 2017
  • Spilletid: 1 timer 14 minutter
Fra: Køb 49,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 6.6

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer