Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Shot Caller

1 timer 56 minutter
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Jacob Harlon er en succesrig forretningsmand med det perfekte liv og den perfekte familie. Det hele forsvinder en aften bag rattet, da Jacobs bedste ven utilsigtet dør i en spiritusulykke. Jacob tiltales for uagtsomt manddrab og idømmes en fængselsstraf, hvor han er omringet af hårde kriminelle. Ude af sit rette element tvinges han til at gøre det utænkelige for at overleve i fængslets bandehierarki, hvor et forkert træk kan blive dit sidste. Han påtager sig rollen som 'Money' og stiger i graderne i hierakiet, alt imens hans moral nedbrydes totalt i processen. Ved sin løsladelse træder Jacob ud på Los Angeles' gader som en forvandlet mand og tvinges direkte ud i et livsfarligt spil om ulovlig våbenhandel for at beskytte sin familie.
Trailer:

Shot Caller handler om familiefaderen Jacob Harlon, der efter en bilulykke anklages for uagtsomt manddrab på sin bedste ven. I fængslet må Jacob lære at klare sig i et hårdt bandemiljø, men den virkelige udfordring ligger stadig foran ham.

Shot Caller er en actionfyldt thriller

Shot Caller er historien om Jacob Harlon, der har det hele. Han har det perfekte job og den perfekte familie, kort sagt, det perfekte liv. Men en dag bliver der vendt op og ned på hans tilværelse, da han bliver involveret i en bilulykke efter at have drukket. På bagsædet af bilen sad hans bedste ven, og ved sammenstødet dør han. Jacob bliver anklaget for uagtsomt manddrab, og bliver dømt til to år og otte måneders fængsel. I fængslet bliver Jacob kastet ind i en helt anden verden, end han tidligere har været vant til, og han må lære at spille med de nye regler, hvis han vil have noget håb om at overleve. Da han bliver optaget i en bande, får han aliaset "Money" og stiger hurtigt i graderne, alt imens hans gamle identitet bliver nedbrudt lidt efter lidt. Mens Jacob bliver mere og mere involveret i bandemiljøet, begynder han også at lukke af overfor sin kone og søn. Da Jacob i sidste ende kommer ud af fængslet efter en forlænget straf, bliver han fanget mellem forskellige mennesker, og sit livs ønsker. Han vælger at træde ind i bandemiljøet i Los Angeles for at beskytte sin familie, men her involveres han i et spil om ulovlig våbenhandel og magtkampe. Det er nu op til Jacob hvilket liv han vil vælge.

Vidste du at?

Trivia

Karakteren Shotgun har en tatovering der siger PEN1, hvilket står for Public Enemy No. 1. PEN1 er også en hvid bande fra Orange County, California. Jon Bernthal og Jeffrey Donovan har arbejdet sammen før, da de begge havde biroller i Sicario.

Trivia

Shot Caller er anden gang Ric Roman Waugh, har instrueret Benjamin Bratt og Jon Bernthal efter Snitch (2013). Jon Bernthals karakter, Frank, har kaldenavnet Shotgun i filmen. Jon spiller også Frank Castle/Punisher i Marvels filmunivers, hvor hans våben er en shotgun.

Citat

Bottles: Faktum er, at vi alle startede med at være en andens lille engel. Og et sted som dette, tvinger os til at blive krigere eller ofre. Intet ind imellem kan eksistere her. Money: "I har jeres regler og vi har bandens regler... Og deres betyder noget."

Shot Caller - Actionfyldt thriller med mening

Køb Shot Caller hos BLOCKBUSTER allerede i dag. Hos Blo­ck­bu­ster har vi ikke dyre abon­ne­ment­er, du be­ta­ler der­i­mod kun for de film el­ler se­ri­er, du øn­sker at se. Blo­ck­bu­ster har al­tid et stort ud­valg i både pre­mi­e­refilm- og se­ri­er. Hos Blo­ck­bu­ster har du al­tid fri­hed til at væl­ge, om du vil købe el­ler leje. Blo­ck­bu­ster by­der på ti­me­vis af un­der­hold­ning. Så hvad ven­ter du på? Lej Shot Caller hos Blo­ck­bu­ster og se den­ne brag af en actionfilm med det sam­me.

Læs mere om Shot Caller
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 56 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.4

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer