Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Shades of Blue

Sæson 1
13 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Jennifer Lopez spiller hovedrollen som Harlee Santos, en singlemor og NYPD officer, der bliver tvunget til at arbejde i FBI's anti-korruption taskforce, mens hun også beskæftiger sig med sine egne finansielle problemer.
 • Udgivelsesår: 2015
 • Censur:
  Ned til: Køb 149,-

  Pris som konfigureret: 149 ,-

  1: Pilot

  Harlee Kriminalbetjent Harlee iscenesætter et gerningssted, men hendes uerfarne makker håndterer det ikke så nemt, som hun havde troet. Samtidig har hun problemer med at betale for datterens college.

  2: Original Sin

  Mens Harlee kæmper med den nye situation som angiver for FBI, er Wozniak mistænksom ved sine holdmedlemmer. En mørk hemmelighed bliver afsløret og Espada forsøger at hjælpe Tess.

  3: False Face, False Heart

  Harlee nægter at give Stahl bevismateriale, der kan belaste Wozniak, men afleverer en fuldt opklaret, uofficiel efterforskning som Tess og Espara initerede, da de sørgede for at flytte en person skudt med en 3D printet pistol, væk fra Tess' hus. Wozniak konfronterer Harlee, som afværger med et farligt bluff.

  4: Who Is It That Can Tell Me Who I Am

  Lomans skyldfølelse over drabet på en ubevæbnet mistænkt, bliver et problem for holdet, som føler de er tvunget til at teste hans loyalitet. Wozniak sender Harlee ud på et ærinde, som afslører at han har en skjult partner i de højere kredse. Wozniak indser at Donny har tilbageholdt informationer.

  5: Equal & Opposite

  Harlee og Tess beslaglægger en heroinleverance fra en lokal narkobaron. Harlee frygter at Stahls interesse for hende, er mere end professionelt. Tess prøver at bruge Espada til at få hævn over sin mand.

  6: Fall of Man

  Wozniaks mistanke lander på Saperstein, hvilket får Harlee til at overtale Stahl til at arrestere Saperstein, for at få ham i sikkerhed. Harlee besøger sin voldelige eksmand, som vil have hende til at finde den mand, der begik det mord, han selv sidder inde for.

  7: Undiscovered Country

  Saperstein kæmper for sit liv og Harlee kæmper for at beskytte ham mod Wozniak, som igen kæmper med både sin samvittighed og sit behov for at afslutte et job.

  8: Good Cop, Bad Cop

  Efter Sapersteins død, indser Harlee at der ikke findes grænser, som Wozniak ikke vil overskride, og hun beslutter sig for at hjælpe med Stahls efterforskning. Holdet går mod et par hårdhændede betjente, der har været på nakken af Harlees datter, Christina og hendes kæreste. Wozniak får Loman til igen at føle sig som en del af holdet.

  9: Live Wire Act

  Harlees samarbejde med Stahl afslører Wozniaks hemmelige forhold til Donnie. Wozniak beslutter sig for at overtage styringen, efter at have hentet en pakke, der viser sig at indeholde en kidnappet mand. Et mystisk opkald til Sapersteins bord, tvinger holdet til at se deres blandede følelser for deres faldne ven, i øjnene og endelig besluttet at bevare hans minde.

  10: What Devil Do

  Harlee og Wozniak sikrer sig flere detaljer om det store kup og møder Donnies skjulte partner, som afslører at han er narko-agent. De finder ud af at det store kup er et kup med en pansret lastvogn. Wozniak ser nærmere på en marine-veteran, der er mistænkt for mord, begået under tvivlsomme omstændigheder. M

  11: The Breach

  På selve dagen for det store kup, indser Harlee at hendes tillid til Stahl er en fejl, men det er for sent at bakke ud. Harlee forsøger at opnå immunitet til sit hold, mens hun deltager i kuppet, der vil føre til arrestation af Wozniak. Miguel opdager Harlees hemmelighed. Loman kommer ufrivilligt til at overvære kuppet, da en udveksling går helt galt.

  12: For I Have Sinned

  Harlee og Wozniak må imødese konsekvenserne af at pengene fra kuppet, forsvandt. Løbet tør for andre muligheder går Harlee til FBI og lover at finde pengene og levere Wozniak og hans medhjælpere, hvis bare Stahl holde hende inde i spillet.

  13: One Last Lie

  Harlee laver en aftale med Stahl om at bytte sin egen immunitet for hendes hold, da det viser sig hun ikke kan levere Donnie og Linklater til FBI. Harlee mødes med Miguel, som afslører sine ondeste sider, da han forlanger at være en del af Christinas liv.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer