Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Sausage Party

1 timer 26 minutter
6.2
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
*ENGELSK TALE* Den brune pølse Frank tænker kun på en ting - at komme tæt på pølsebrødet Brenda. Sammen med sine venner i køledisken ser han frem til at komme med hjem til en familie, hvor lykken skulle ske. Men da grillmadens barske virkelighed endelig går op for Frank og Brenda, beslutter de sig for at stikke af. Det er bare ikke så nemt, når man er henholdsvis en pølse og et brød uden ben. Sausage Party er filmhistoriens første 'forbudt for børn' mainstream computer-animerede voksentegnefilm.
Trailer:

Sausage Party handler om hotdogpølsen, Frank, som tager på en rejse, hvor han vil finde ud af, hvordan fødekæden ser ud, og hvor en pølses liv begynder - kan han redde nogle på sin vej?

Sausage Party - en fortælling om en hotdogpølse

Hvis du elsker sjove animationsfilm, så vil du helt sikkert kunne lide lide filmen Sausage Party. Filmen er instrueret af Gref Tiernan og Conrad Vernon, som altid er garante for sjove grin, hvor man som tilskuer er sikker på at få sig nogle meget billige grin - til tider platte. Af personer, som lægger stemmer til figurerne, kan og skal blandt andet nævnes navne som: Seth Rogen, Kristen Wiig og naturligvis Jonah Hill. Alle sammen er med til at gøre denne film til det, som den er blevet til: En hylende morsom film. Filmen handler om hotdogpølsen, Frank, som er overbevist om, at man ender i madvarehimlen lige i det øjeblik, man er blevet købt fra supermarkedet. Men den meget naive Frank bliver hurtigt klogere. Han leder en gruppe af sine gode venner ud i den store vide verden, hvor de er på jagt efter helt eksistentielle spørgsmål. Frank bliver så chokeret over det, han opdager, at han vil gå tilbage i fødekæden for at se præcis, hvor en pølses liv tager sin begyndelse. Kan han nå at advare de andre om det, som venter dem? Er det for sent? Sæt dig godt til rette i sofaen, find slik og popcorn frem og lad dig og din familie blive godt underholdt af denne meget sjove og ikke mindst skøre film. En film for hele familien.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at Meat Loaf gav Seth Rogen lov til at låne sin stemme og sin lighed (her tænkes naturligvis på navnet og ikke på udseendet) med et farsbrød, efter de havde et møde, hvor der var virkelig slem pinlig tavshed?

Goofs

På trods af Gums påstande, indeholder badesalt ikke opiater. Næsten alle badesalte indeholder syntetiske cathinoner og ofte mephedron. Mephedron, og alle cathinoner i øvrigt, er syntetiske og påvirker centralnervesystemet og har faktisk rigtige mange ligheder med nogle euforiserende stoffer - fx amfetamin.

Citat

Mr. Grits: We are the non Perishables, motherfucker. Twink: We never expired. Firewater: We are... immortal. This here is Twink and Grits. Mr. Grits: They call me Mr. Grits. Firewater: Eh, Mr. Grits. Whatever. Mr. Grits: Talking about a crackers.

Køb eller lej Sausage Party

Køb Sausage Party, hvis det er en film, som du vil se om og om igen. Eller lej Sausage Party, hvis du blot har behov for at se den en enkelt gang. Her på blockbuster.dk betaler du nemlig kun for det, som du rent faktisk ser, og du betaler ikke for noget abonnement, som du derfor heller ikke er bundet op på. Her finder du mange film - både gamle og de helt nye.

Læs mere om Sausage Party
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 26 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.2

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer