Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

San Andreas

1 timer 51 minutter
6.1
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
Californien bliver ramt af et kæmpemæssigt jordskælv efter kontinentalpladerne ved San Andreas-forkastningen støder sammen. Ødelæggelserne er massive overalt på Vestkysten, og helikopterpiloten Ray sætter sammen med hans ekskone Emma ud på en rejse fra Los Angeles til San Francisco for at redde deres datter Blake. Redningsmissionen bliver dog mødt af utallige udfordringer, der både tæller de ydre farer og interne stridigheder.
Trailer:

Filmen San Andreas byder på masser af spænding

Hvad gør man, når man pludselig befinder sig midt i det største jordskælv nogensinde målt på Richterskalaen? Man forsøger at overleve på bedste vis. Dette sker for familien Gaines, der bor i Californien. Forældrene, Emma og Ray, ligger dog i skilsmisse, efter at forholdet kuldsejlede på grund af den ene af de to døtres alt for tidlige død. Men da jordskælvet sker, ser Emma ingen anden udvej, end at lægge sit liv i Rays hænder. Han er redningspilot hos LA Fire Department Air Rescue, og sammen kæmper de sig vej mod San Francisco for at redde deres datter, Blake, som befinder sig der. Det er et kapløb med tiden, om de når at finde Blake i de ødelæggende masser, inden at efterskælv og en tsunami også vil nå området. Imens forsøger den talentfulde seismolog Dr. Lawrence Hayes ihærdigt at advare samtlige mennesker i Californien og resten af landet om, hvad der er ved at ske. San Andreas er lige noget for dig, der er til masser af spænding og et hav af imponerende, specielle effekter i én film. Skuespillerne er kendte Hollywood-ansigter såsom Dwayne Johnson, Paul Giamatti og Carla Gugino. Og hvis du kan lide denne film, er der grund til at glæde sig, da der er givet grønt lys til en fortsættelse af filmen, som skulle udkomme inden for de næste par år.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at mange af skuespilleren lavede mange af stuntsene selv, da instruktøren, Brad Peyton, ville have, at man skulle se deres ansigter imens? Vidste du, at den dag filmen fik premiere, var der et jordskælv i nærheden af Indio, CA?

Goofs

Da Emma skal klatre op på toppen af bygningen, for at Ray kan redde hende, ser man den samme scene to gange i træk. Hun løber i samme retning to gange.

Citat

"The Earth will literally crack and you will feel it on the East Coast.", "Are you saying you think the whole San Andreas fault might go off?, Yes, that's exactly what I'm saying." , "If you couldn't save our daughter, then nobody could have."

San Andreas har action, spænding og specielle effekter

Køb San Andreas, eller lej San Andreas for en aften, hvis du ikke har set den før, eller hvis du blot blev så vild med den, at du må se den igen og igen. Blockbuster giver dig begge muligheder, og du behøver ikke engang et abonnement. Hos os betaler du nemlig kun for det, du vil have. Læs mere på vores hjemmeside http://blockbuster.dk/om. Her kan du også se vores store udvalg af film, nye premierefilm samt klassikere af ældre dato. God fornøjelse.

Filmen San Andreas er en af vores nyere film fra 2015, og du kan finde den på Blockbuster. Bliv underholdt med en spændende historie og masser af gang i den.

Læs mere om San Andreas
 • Udgivelsesår: 2015
 • Spilletid: 1 timer 51 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.1

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer