Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Sagen

Sæson 1
8 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
Den banebrydende, svenske krimiserie 'Sagen' er lige så spændende, som den er sjov! En britisk statsborger bliver myrdet i den lille by Norrbacka, og Sophie Borg bliver sat på sagen. Fra ofrets hjemby i engelske St. Ives hjælper kriminalkommissær Tom Brown til med efterforskningen. Både Tom og Sophie har opbrugt chefernes tålmodighed og er derfor tvunget til at samarbejde. Ikke bare for at opklare sagen, men også for at redde deres karrierer.
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: Episode 1

En britisk statsborger bliver myrdet i den lille by Norrbacka, og Sophie Borg bliver sat på sagen. Fra ofrets hjemby i engelske St Ives hjælper kriminalkommissær Tom Brown til med efterforskningen. Både Tom og Sophie har opbrugt chefernes tålmodighed, og nu bliver de nødt til at samarbejde. Ikke bare for at opklare sagen, men også for at redde deres karrierer.

2: Episode 2

Mordofret Colin besøgte en Björn Arnesens grav, inden han blev myrdet. Hvilken forhistorie havde Björn og Colin? Sporene leder til et sprogkursus i 80?erne, som det viser sig, at Sophies mor, Kristina, også deltog i. Nu bliver Sophie tvunget til at tale med sin mor, som hun brød kontakten med for 16 år siden.

3: Episode 3

Politiet i Norrbacka fortsætter med at undersøge, hvem der var med på sprogkurset, og hvad der egentlig skete i St Ives i 80?erne. Arnesens far lader til at skjule noget, og Sophie trodser chefens ordre. Noget, der hverken gavner hende eller efterforskningen.

4: Episode 4

Tom og Sophie opdager et skjult rum i den mordmistænkte Åkes skur. Sophie får sparket, fordi hun er gået imod ordre og har skudt Arne Arnesen. Hun kan dog ikke slippe jobbet og fortsætter efterforskningen på egen hånd. Et nyt lig bliver fundet, og der sker fremskridt i efterforskningen.

5: Episode 5

Tom og Sophie tager til St Ives for at afhøre Colins enke. Journalisten Hannes Josefsson kommer til Norrbacka og formår at finde frem til information, som leder til morderen. Sophie og Tom, som er havnet i en knibe på en lokal stripklub i St Ives, bliver lokket hjem af Hannes.

6: Episode 6

Politiets ledelse mener, at morderen er fundet, og at sagen er afsluttet. Tom skal egentlig hjem til England, men Sophie og Tom mener stadigvæk, at noget ikke stemmer.

7: Episode 7

Sophie og Tom har mistanke om, at det er narkosmugling, som er koblingen mellem St Ives og Norrbacka. En mistænksom leverance ankommer til Norrbacka, og betjentene skygger lasten. Kristina fortæller en velbevaret hemmelighed til Tom.

8: Episode 8

Sophie tager hen til sommerhuset, hvor et uventet syn venter. Samtidig får Tom samlet alle trådene op, og sammen med Kristina tager de hen for at redde Sophie, som er havnet i en knibe.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer