Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Rytteriet

Sæson 2
8 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
De har nu valgt Rytteriet – Nej hvor bliver det bare hyggeligt! Glæd Dem til at møde snobberne Fritz og Poul, ægteparret Erik og Else, Stripper Jens, Dialekt Service, Jørgen Leth, Mor & Datter, Gumbasmanden, Dage med Tage, ”penis-sange” og meget, meget mere.
 • Udgivelsesår: 2013
 • Censur:
  Ned til: Køb 99,-

  Pris som konfigureret: 99 ,-

  1: Afsnit 1

  Erik og Else har inviteret venneparret John og Tulle til middag med lækre isbåde til dessert, men det kokser for Erik, da han bliver gjort opmærksom på, at der har sat sig et stykke kød i hans skæg. Mød også præsten, der har tabt meningen med det hele, kom til hyggeaften i Aksels stue, og oplev stor livsvisdom med snobberne Poul og Fritz.

  2: Afsnit 2

  Få en fastere barm, et bedre syn og i det hele taget et langt mere harmonisk liv. Mød blandt andre Erik og Else i ægteskabelig krise, præsten der har mistet troen, og kom til håndarbejdsaften hjemme hos Aksel.

  3: Afsnit 3

  Erik tager med sin ven John til badminton, og Erik tropper op i badmintonhallen iført korte shorts, og med en tre liters papvin ved hånden. Søren Smed kommer på besøg hos sin ven Johannes, og afslører en frygtelig hemmelighed.

  4: Afsnit 4

  Else fortsætter sin frigørelse fra Erik, og går til dans sammen med veninden Tulle. Og i filmperleserien viser det sig, at Fru Andersen er hest.

  5: Afsnit 5

  Erik begynder at gå i gruppeterapi, for at forsøge at få styr på sit alkoholproblem. Og det bliver afsløret, at advokat Brandts hænder er lavet af ananas.

  6: Afsnit 6

  Else fortsætter sin frigørelse fra Erik, og får klippet dusken - og der sker et gennembrud for Erik i hans gruppeterapi. Børneteaterskuespillerne, Rolf og Niller, vil opføre Hamlets Shakespeare, og får besøg af en stor svensk teaterinstruktør.

  7: Afsnit 7

  Tulle og Else beslutter sig for at tage ud og slå til søren. De går på bar, og møder Elses store idol John Mogensen, som med en ostemad i hånden, lokker Else med ud i baglokalet.

  8: Afsnit 8

  Efter at have været alkoholfri i flere uger, bliver Erik inviteret til middag hos John, Tulle og Else. Else er nervøs for at møde Erik igen, men der opstår hurtigt amoriner i luften, lige indtil John lokker Erik med ned i hjemmebrænderiet. Rolf og Nillers årelange børneteaterturné får en dramatisk afslutning.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer