Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Robinson Crusoe

1 timer 27 minutter
5.3
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
*DANSK TALE* Papegøjen Tirsdag bor sammen med sine venner på en lille fredelig tropeø langt ude i havet, men Tirsdag keder sig og drømmer om den store verden. En dag efter et voldsomt stormvejr skyller mennesket Robinson Crusoe op på stranden. Hans skib er forlist og han må nu søge tilflugt på øen. Tirsdag ser straks Robinson Crusoe som sin vej væk fra øen, mens de andre dyr er mistroiske over for dette nye mærkelige væsen. Snart opdager de at mennesker slet ikke er farlige og en ny hverdag indfinder sig på øen. Men freden bliver kortvarig, da to onde katte dukker op og vil gøre alt for at overtage øen, og indbyggerne må nu forsvare sig med næb og klør.
Trailer:

Robinson Crusoe: Klassikeren i en skøn nyfortolkning

På en lille isoleret tropeø langt ude i Stillehavet bor papegøjen Tirsdag med sine venner. Den fredelige ø ligner det rene paradis, men Tirsdag keder sig og drømmer om eventyr. En dag skyller Robinson Crusoe op på stranden, da et voldsomt stormvejr har resulteret i, at hans skib er forlist. Han må nu søge tilflugt på øen sammen med sin hund og de skrappe katte Mads og Maj. Mens de andre dyr på øen er mistroiske overfor de nyankomne, er Tirsdag overbevist om, at Robinson Crusoe er hans mulighed for at komme ud på eventyr. Snart lærer Robinson at leve i harmoni med dyrene på øen. Den fredelige idyl er dog kun kortvarig. De arrige katte Mads og Maj hader mennesker og vil gøre alt for at regere øen enevældigt, og indbyggerne må kæmpe med næb og klør for at bevare øen.

Vidste du at?

Trivia

Robinson Crusoe er løst baseret på romanen af samme navn. Den er skrevet af den engelske forfatter Daniel Defoe og udkom i 1719. De moderne genfortællinger tager dog typisk kun udgangspunkt i sidste del af Dafoes værk, hvor Robinson bliver skibbruden på en øde ø. Inden da er Robinson løbet væk hjemmefra for at prøve lykken, blevet taget til fange som slave, frigivet igen og har herefter selv prøvet at leve som rig plantageejer og slavehandler.Romanen bag filmen er inspireret af en virkelig historie om en styrmand ved navn Alexander Selkirk, der strandede alene på den øde ø Más a Tierra i øgruppen Juan Fernández i Stillehavet. Der gik fire år før han blev reddet, og han overlevede ved at jage og bygge sine egne redskaber.Robinson Crusoe er blevet filmatiseret flere gange. I en af filmatiseringerne af Robinson Crusoe medvirkede Pierce Brosnan, som nok er bedst kendt fra sin rolle som James Bond.Både Thomas Mygind, Peter Frödin, Anette Heick og Lasse Rimmer lægger stemmer til den danske version af Robinson Crusoe.

Goofs

I den engelske version taler de vildtlevende katte med forskellige britiske dialekter.

Citat

Maj: “En skønne dag skal det menneske få betalt!” Mads: ”Øh. Men vi har jo ikke rigtigt nogle penge?”

Robinson Crusoe: En klassiker for alle

Saml hele familien til en sjov filmaften, eller lad de mindste hygge sig med denne skøre og flotte animerede version af klassikeren Robinson Crusoe. Hos Blockbuster behøver man ikke oprette et abonnement til overpris, man betaler bare for den film, man vil købe eller leje. Der er derfor ingen irriterende abonnementer, som skal oprettes, eller som du glemmer at afmelde igen. Der er heller ingen film der forsvinder for at holde abonnementsprisen nede. Der er til gengæld et stort udvalg af kvalitetsfilm til hele familien.

Robinson Crusoe bliver genfortalt af en modig papegøje i denne fantastiske animationsfilm. Med animationsfilmen Robinson Crusoe kan hele familien samles om den gribende klassiker.

Læs mere om Robinson Crusoe
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 27 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.3

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer