Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Riverdale

Sæson 1
13 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
Riverdale er baseret på personerne fra Archie Comics og er en rå skildring af livet i en lille by. I Riverdale er tingene ikke altid som forventet. Da det nye skoleår begynder, er byen stadig chokket over den populære Jason Blossoms tragiske død. Sommerens begivenheder fik den ærkeamerikanske teenager Archie Andrews til at indse at han ønsker en karriere inden for musikken, men hans ødelagte venskab med Jughead Jones og Josie McCoys fokus på sit eget band betyder at Archie mangler en mentor. Samtidig er den søde Betty Cooper ikke klar til at afsløre sine sande følelser for Archie, og den nye elev Veronica Lodge oplever en gnist i forholdet til den hun sværmer for. Og så er der Cheryl Blossom, Riverdales ukronede dronning, som skaber problemer mellem Archie, Betty og Veronica. Men skjuler Cheryl noget i forbindelse med tvillingebroderen Jasons mystiske død? Riverdale ligner muligvis en soveby, men det er ikke hele sandheden.
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: Chapter One: The River's Edge

Da det nye skoleår begynder, er byen Riverdale stadig i chok over en elevs død. Archie Andrews er en ærkeamerikansk teenager, men byens tragedie får ham til at vågne op.

2: Chapter Two: A Touch of Evil

Mens der dukker nye oplysninger op om Jasons død, beder Archie Miss Grundy om at stå frem med det de hørte ved Sweetwater River. Betty forsøger at reparere sit venskab med Archie, men gør ikke det samme med Veronica der forsøger at gøre alt godt igen efter sine handlinger. Da rygterne om broderens død løber stærkt, håndterer Cheryl presset på ægte dronningevis mens spændingen stiger da Jughead falder over en hemmelighed som Archie håbede han kunne holde skjult.

3: Chapter Three: Body Double

Da der dukker nye oplysninger op om Jasons død, opdager Cheryl at hun er under mistanke, og hun tvinges til at fortælle om den sidste gang hun så sin bror. Imens tager Archie en svær beslutning der alvorligt belaster hans forhold til Miss Grundy. Betty beslutter sig for at genoplive skoleavisen og beder Jughead om hjælp til at undersøge Jasons død mens Veronica og Ethel arbejder på at afsløre nogle af Riverdale Highs fodboldspillere efter der opstår rygter om en 'skam-bog'.

4: Chapter Four: The Last Picture Show

Nye oplysninger truer Betty og Archies forhold, Veronica konfronterer sin mor om hendes møde med en Southside Serpent og Alice forsøger at ødelægge Archies image.

5: Chapter Five: Heart of Darkness

Blossom-familien har en hemmelig dagsorden da de forbereder Jasons begravelse. Betty og Veronica afslører familiehemmeligheder, og Hermione modtager en meddelelse fra Southside Serpents.

6: Chapter Six: Faster, Pussycats! Kill! Kill!

Betty og Jugheads undersøgelse af Jasons død fører dem til et hjem for unge med problemer og ansigt til ansigt med Polly. Et uventet forræderi sender Veronica i frit fald.

7: Chapter Seven: In a Lonely Place

Da et vigtigt bevis på mystisk vis bliver ødelagt, begynder nye rygter at svirre om hvem der egentlig stod bag Jasons mord. Spændingerne øges da Jugheads far vender tilbage, og det afsløres at han og Fred har nogle uløste problemer. Imens tager Veronica sagen i egen hånd efter sin kamp med Hermione. Cheryl kontakter Betty med et uventet forslag der splitter Betty ad.

8: Chapter Eight: The Outsiders

Fred mister sit sjak og da Archie og hans venner tilbyder at hjælpe, bliver en af dem angrebet. Jughead er bekymret over hvordan hans venner vil reagere på hans hemmelighed.

9: Chapter Nine: La Grande Illusion

Archie får nyttige oplysninger fra Cheryl om Bettys søster, Hermione ved ikke om hun skal fortælle Fred sandheden og Alice er klar til at få hævn over Blossom-familien.

10: Chapter Ten: The Lost Weekend

Archies planer om at få Valerie tilbage bliver spoleret af Bettys fest for Jughead, og Veronica overvejer om hun skal afgive vidneforklaring for at få sin far løsladt.

11: Chapter Eleven: To Riverdale and Back Again

Alice beder Betty, Archie og Veronica om hjælp med Jason Blossom-undersøgelsen, og Jughead overvejer at give sin far en chance mere. Fred genovervejer sin skilsmisse.

12: Chapter Twelve: Anatomy of a Murder

Archie og Veronica er chokerede over at høre om anholdelsen, men ved at de er nødt til at fortælle deres forældre om det de har opdaget. Jughead er stadig såret over sine venners forræderi og ved ikke hvem han skal stole på da han modvilligt slutter sig til dem i deres søgen efter sandheden. Imens konfronterer Cheryl sin mor om hvorfor hun behandler hende så meget værre end hun nogensinde behandlede Jason.

13: Chapter Thirteen: The Sweet Hereafter

Archie og Veronica kommer tættere og tættere på hinanden. Betty er træt af at hendes familie opfører sig som om intet er sket og konfronterer sin mor. Jughead havner i en uventet situation der forvirrer Archie og vennerne. Hermione giver Fred et tilbud der virker for godt til at være sandt. Imens afsløres sandheden om Blossoms familievirksomhed så Chery må tage sagen i egen hånd.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer