Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Rita

Sæson 3
8 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Inklusionen i Folkeskolen har ført et stort kuld dybt utilpassede elever ind på Islevgård Skole, en pædagogisk udfordring som der hverken er mandskab eller redskaber til, og som truer med at vælte skolen fuldstændig. Men det er ikke kun skolen der er ved at brænde sammen. Rita har altid været så stolt af at kunne klare sig selv. Det er nemt - når man har folk omkring sig. Men nu finder Rita pludselig sig selv alene - hendes flirt med Jonas ryger efter en professionel konflikt, og Jeppe flytter hjemmefra - og pludselig sniger ensomheden og angsten sig ind på Rita, og hun må kæmpe for ikke bare at bygge skolen op - men også sig selv. To kampe der kræver uortodokse våben…
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Kandidaten

Rita arrangerer en valgkamp mellem to drenge i sin 8. klasse på grund af det forestående kommunalvalg.

2: Kælderen

Rita må tage ja-hatten på, da Helle har hyret en motivationskonsulent til eleverne.

3: Sponsorbarnet

Inklusionsbarnet Asger skaber problemer, da han går amok og ødelægger kælderrummet, som er blevet indrettet til, at børnene kan koble af.

4: Aftenskolen

Rita kæmper med ensomheden og ender med at invitere skolens inklusionsbørn hjem til sig, og der kommer både mad og lektielæsning på bordet.

5: Lus

Der er lus i Ritas 4. klasse, og det kræver mere end en pjece, så Rita går i gang med finkæmningen.

6: Frit fald

Hjørdis finder en pose med hash bag et gammelt arkivskab på skolen, da hun leder efter noget, hun kan begrave som tidskapsel sammen med sin 4. klasse.

7: Lederen

Skolelederen Helle bliver sygemeldt med stress. Hun anbefaler, at Rita tager over som viceleder, men det er ikke en nem opgave at påtage sig for Rita.

8: Testen

Det totale kollaps truer Islevgård Skole. Rita har valgt at være skoleleder, indtil Helle kommer tilbage efter sin stresssygemelding.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer