Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Rings

1 timer 39 minutter
4.5
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
Da en universitetslærer opdager den mystiske video, der siges at dræbe enhver, der har set den, efter præcis syv dage, involverer han sine elever i et farligt eksperiment for at afdække hemmeligheden bag den gådefulde legende Samara. Da den dødbringende video pludselig spredes viralt, bliver de nødt til at finde en måde at bryde forbandelsen og overvinde Samara, inden hendes ondskab slippes løs over hele verden. Men hvordan stopper man hende, når hun er overalt?
Trailer:

Rings - en kamp mod tiden

Du har sikkert hørt historien. En person ser et videobånd, der indeholder en kort film. Da filmen slutter, ringer telefonen, og en stemme hvisker: "Seven days." Syv dage efter er personen, der modtog opkaldet, død. Dette er historien, som filmen Rings tager til et helt nyt niveau. Vi følger Julia (spillet af Matilda Lutz), som har en kæreste ved navn Holt (Alex Roe). Holt rejser væk for at gå på universitetet. To uger senere, da Julia og Holt taler sammen over et Skype-opkald, bliver Holt trukket væk fra opkaldet for at ses med sine venner. Senere får Julia et Skype-opkald fra en pige, der panisk råber, at "hun kommer efter dem." I forvirringen drager Julia mod universitetet for at sikre sig, at Holt har det godt - blot for at finde ud af, at han er en del af et eksperiment på universitetet, der udforsker historien om videobåndet. Julia vil ikke have, at Holt skal have noget med den historie at gøre, og hun vælger at tage Holts plads i eksperimentet. Men da Julia ser videobåndet, viser der sig, at filmen er ikke den samme for hende som for de andre, der har set den: Der er en film inde i filmen. Nu har Julia syv dage til at finde en måde at overleve på og at finde frem til sandheden bag videobåndet. Men hvordan ved hun, hvem man kan stole på? Hvilken forbandelse gemmer sig egentlig bag videobåndet? Og hvad skal der til for at overleve i kampen mod tiden?

Vidste du at?

Trivia

Rings følger efter filmen The Ring (2002), og der laves en uhyggelig reference hertil: Handlingen i The Ring finder sted i Seattle. I begyndelsen af Rings er videobåndet årsag til et flystyrt - og det pågældende fly var på vej mod Seattle.

Goofs

Da Julia samler en telefon op fra bordet, står der på telefonens skærm, at der er en ny besked. Da der klippes, og Julia kigger nærmere på skærmen få sekunder efter, står der ikke, at der er én besked men fire.

Citat

"I keep... thinking about this story. There's this video that... kills you. Seven days after you watch it. The second it's over... the phone rings. And this voice says... Seven days." "You're here about the girl. The girl in the well." "You're not real!"

Rings - uhygge, spænding og bankende hjerter

Rings er en rigtig uhyggelig film, som ikke alene holder dine øjne klistret til skærmen fra start til slut - filmen gør også op med ideen om vandrehistorier, og hvor langt man kan gå for at udforske dem. Hvis det lyder som noget for dig, så køb Rings eller lej Rings hos BLOCKBUSTER. Du behøver ikke et dyrt abonnement for at se en god film. Du be­ta­ler der­i­mod kun for det, du gerne vil se. Hos os er der al­tid et stort ud­valg i både pre­mi­e­re film og se­ri­er, og du vælger selv, om du vil købe el­ler leje.

Rings er en spændingsfyldt film om vandrehistorier, tætte bånd og vejen frem til sandheden. Uhyggelige telefonopkald og videobånd er blandt ingredienserne i denne gyserfilm. Så sæt dig godt til rette og gør dig klar til gåsehud og høj puls.

Læs mere om Rings
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 39 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 4.5

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer