Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Resident Evil: The Final Chapter

1 timer 43 minutter
5.6
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Alice har som en af de få overlevet opgøret med den supermuterede Wesker og de kæmpe horder af levende døde. Hun finder ud af, at The Umbrella Corporation rent faktisk har udviklet en antivirus, der kan redde de mange inficerede, hvilket tvinger hende tilbage til stedet, hvor mareridtet begyndte - Racoon City. Umbrella Corporation samler her sine styrker i den endelige kamp mod menneskeheden, og i et kapløb med tiden bliver Alice nødt til at slå sig sammen med gamle venner og en uventet allieret i kampen for menneskehedens overlevelse.
Trailer:

Resident Evil: The Final Chapter

Resident Evil: The Final Chapter er den sjette film i serien om Alice og mennesker, som bliver forvandlet til zombier - desuden er det måske, det siger rygterne i hvert fald, den næstsidste i serien. Instruktør i denne film, og for fjerde gang i denne serie, er Paul W.S. Anderson, som endnu engang har lavet et fortrinligt arbejde. På skuespillerlisten finder vi også mange kompetente navne som blandt andet Milla Jovovich, Ruby Rose, Ali Larter, Iain Glen og mange mange flere, som alle er med til at gøre filmen til det, som den er blevet. Selve filmen tager sin begyndelse lige efter Resisdent Evil: Retribution slutter - det er den eneste film i serien, som ikke har fået dansk premiere. I filmen begynder vi med et stort slag mod de levende døde, og Alice er den eneste overlevende herefter. Efter slaget bliver hun nødt til at rejse tilbage til, hvor det hele begynde, nemlig tilbage til Raccoon City. I Raccoon City forbereder The Umbrella Coorporation det endegyldige slag og angreb mod hele menneskeligheden, og det er nu op til Alice at få det hele stoppet med alle de midler, hun har. Hvis du set de tidligere film i serien Resident Evil, eller du bare elsker en god blanding af action og gyser, så vil dette helt sikkert være en film for dig.

Vidste du at?

Trivia

Under optagelserne fik stuntkvinden, Olivia Jackson, en virkelig slem skade på sin venstre arm. Det skete under et motorcykelstyrt, og det var desværre så slemt, at hun måtte have sin arm amputeret. 95 % af filmen er filmet med håndholdt kamera.

Goofs

Dr Isaacs klon får hånden skåret af, bliver stumpen dækket af et elastisk materiale. Formen af en knytnæve er utrolig tydelig under den. Unge Alicia / Red Queen har et tydeligt modermærke på sin kind. Det bliver ved med at skifte kind.

Citat

Alicia: I own 50 % of this company. Isaacs: And what do you intend to do with that? Alicia: You are co-owner of this corporation, but Wesker... is still an employee. Wesker: I don't have to take your orders. My loyalties are with him. Alicia: I know. Albert Wesker, you're fired.

Resident Evil: The Final Chapter

Hos BLOCKBUSTER kan du se film på dine præmisser. Her betaler du nemlig kun for det, som du rent faktisk ser, og du betaler ikke hver måned for et abonnement. Hvis du fx blot vil se filmen én gang, så lej Resident Evil: The Final Chapter. Ellers køb Resident Evil: The Final Chapter, hvis du er blevet så glad for filmen, at du vil se den om og om igen. Læs meget mere om filmen, og alle vores andre nye og gamle film, på vores hjemmeside.

Resident Evil: The Final Chapter er en fed blanding af action og gyser. Hvis du allerede har set de andre film, så kan du ikke komme uden om den her.

Læs mere om Resident Evil: The Final Chapter
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 43 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.6

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer