Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Red Road

Sæson 1
6 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
I kølvandet på en tragisk død, forsøger en sheriffen i et landsbysamfund at beskytte sin kone og familie ved at begå en farlig alliance med et medlem af det nærliggende indianske samfund.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Arise My Love, Shake Off This Dream

Landbetjenten Harold Jensen kæmper for at holde sammen på sin familie, samtidig med at han opretholder lov og orden i både sin hjemby og blandt områdets indianere. Efter en tragisk hændelse bliver han konfronteret med en farlig forbryder, og en lang række hemmeligheder fra fortiden begynder at sive op til overfladen.

2: The Wolf and the Dog

I kølvandet på ulykken forsømmer Harold sine pligter som politibetjent. Han er parat til at gøre alt for at holde sandheden skjult.

3: The Woman Who Fell from the Sky

Kopus får Junior involveret i kriminelle aktiviteter. Jeans følelsesmæssige tilstand bliver forværret. Rachel opdager noget interessant hjemme hos sine bedsteforældre.

4: The Bad Weapons

Harold kommer ud i en presset situation som følge af sin aftale med Kopus, efter at narkopolitiet har modtaget et tip om, at der er stoffer i en hytte i bjergene. Jenas syn på tilværelsen ændrer sig, da hun får en overraskende besked.

5: The Great Snake Battle

Kopus tager til Brooklyn for at konfrontere sin far. Harold finder den døde studerende ved søen, hvor Jeans bror døde.

6: Snaring of the Sun

Kopus havner i en livstruende situation. Harold finder ud af chokerende ting om sin families fortid.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:
Du anmelder: Red Road
 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Vurdering
 • Vurdér filmen

  1

  2

  3

  4

  5