Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Ratatouille

1 timer 51 minutter
8.0
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
I en af Paris’ fineste restauranter bor Remy, en ambitiøs rotte, der drømmer om at blive en anerkendt fransk kok. Splittet mellem sin families ønsker og sit sande kald, sætter Remy sammen med vennen, Linguini, gang i en kædereaktion af grinagtige begivenheder, der vender lysets by fuldstændig på hovedet.
Trailer:

Ratatouille - endnu en perle fra Pixar

Ratatouille er navnet på endnu en fantastisk animationsfilm af Pixar. Denne film ligger uden tvivl helt i toppen af gode film, de har produceret - og de har produceret virkelig mange fede film. Kort fortalt, handler denne film om, hvordan man godt kan ende med at blive til noget stort, i dette tilfælde køkkenchef på en fin restaurant, selvom man måske er født i en rendesten, og det ikke ligger i kortene, at man skal blive til noget stort - eller noget a lá det. Remy har alle de egenskaber og kompetencer, der skal til for at blive en af de bedste kokke i verden. Han har nogle helt fantastiske smagsløg, sans for detaljer og den sidste finish og så er han fra Frankrig. Dog er der ét lille problem, der er en udfordring for ham: Han er en rotte. Dette gør selvsagt, at han ikke er videre velkommen i et køkken på en fin restaurant - det er rotter sjældent. Dog møder Remy køkkendrengen Linguini, som virkelig ikke er meget værd i et køkken - han kan dårligt nok putte salt i pastaen uden at ødelægge begge dele. Ved et tilfælde opdager han dog, at han kan fungere som redskab for rotten Remys storartede kulinariske egenskaber, som kommer til at betyde meget for både Remy og Linguinis videre karrierer. En film om, hvordan man ved at hjælpe hinanden begge får det bedste ud af det hele.

Vidste du at?

Trivia

For at finde ud af, hvordan man skulle animere scenen, hvor køkkenchefen er våd, havde de rent faktisk klædt en ud i kokketøj og puttet ham i en pool for at se hvilke dele af tøjet, der klæber sig til kroppen og hvilke dele, man kan se igennem.

Goofs

Da vi først kigger ind i køkkenet, er håndtaget på panden vendt ud. En af de første ting, en kok lærer, er ikke at vende håndtagene på panderne ud. Dette er, så man ikke ved et uheld går ind i håndtaget og vælter panden.

Citat

Remy (lugter til kage): Mel, æg, sukker... vaniljestang... og en lille smule citron. Emile: Woaw! Kan du lugte alt det? Det` en gave! Remy (voice-over): Det` Emile, min bror. Han er let at imponere. Django: Så du kan lugte ingredienser. Og Remy (voiceover): Det` min far. Han er aldrig imponeret.

Ratatouille - fra rendestenen til køkkenchef

Køb Ratatouille, eller lej Ratatouille - se filmen på lige præcis den måde, du har lyst til og behov for. Hos Blockbuster betaler du kun for det, du vil se og hvad dit behov er. Du skal ikke engang betale og binde dig via et abonnement, som man skal mange andre stedet. Her finder du altid de nyeste film og finder premierefilm til billige penge, så du altid kan se de nyeste film. Tjek det, og meget mere, ud på http://blockbuster.dk/om.

Ratatouille er filmen, der handler om et helt specielt venskab mellem en dreng og en rotte. Venskabet er for begge grundstenen til alt det, de begge opnår i filmen. De er fuldstændig afhængige af hinanden.

Læs mere om Ratatouille
 • Udgivelsesår: 2007
 • Spilletid: 1 timer 51 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 8.0

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer