Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Purge, The: Election Year

1 timer 46 minutter
6.0
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Der er gået to år, siden Leo Barnes stoppede sig selv i sin hævngerning under Purge Night. I år falder det årlige ritual på natten til et intenst præsidentvalg. Som sikkerhedschef for Senator Charlie Roan er Leos mission at beskytte hende i forbindelse med hendes kontroversielle og omtalte opstilling til præsidentvalget. Men da et forræderi tvinger dem ud på gaden i Washington D.C. den nat, hvor der er ingen hjælp at hente, må de holde sig i live eller begge blive straffet for deres synder mod staten.
Trailer:

Præsidentkandidaten, der ville afskaffe The Purge.

Purge betyder udrensning, og den nye film i Purge-serien, The Purge: Election Year, fortæller, som sine forgængere, om denne ene nat om året, hvor alt er tilladt. Beskrivelsen af et samfund, som fungerer til punkt og prikke uden kriminalitet i løbet af året, men som, for at give mulighed for afløb for indestængt vrede, har indført en nat om året, hvor al kriminalitet, mord og drab er tilladt. En nat, hvor man sikrer sit hus og sig selv, hvis man vil have en chance for at overleve. Udgangspunktet i The Purge: Election Year er, at man står foran et præsidentvalg, hvor senator Charlie Roan, en af præsidentkandidaterne, har sværget, at hun vil afskaffe The Purge. Leo Barnes er i den nye film sikkerhedschef netop for Charlie Roan. Derfor får han den vanskelige og utaknemmelige opgave at beskytte hende under årets Purge. Det, som på forhånd kan være en stor opgave, bliver endnu vanskeligere, da de to bliver forrådt og ender på gaden i Washington. Hvordan klarer man at skulle holde to i live i denne rædslens nat uden beskyttelse?

Vidste du, at?

Trivia

Oprindeligt var det meningen, at The Purge: Election Year skulle have været en prequel, der fortalte historien om den første Purge. Dette ændrede instruktøren Frank Grillo, da James DeMonaco indvilgede i at spille rollen som Leo Barnes igen og dermed være sikkerhedschef for Charlie Roan. Filmen har undertitlen “Keep America Great”, hvilket godt kan give én associationer til den nyligt overståede valgkamp I USA. Heldigvis har setuppet i The Purge: Election Year dog ikke noget med virkelighedens USA at gøre.

Goofs

I debatscenen mellem præsidentkandidaterne er mundbevægelserne og talen ude af takt med hinanden. I en scene uden for købmandsbutikken bliver Kim skudt i det venstre øre. Da man ser hende lidt efter, er der ikke noget galt med hendes venstre øre.

Citat

Et citat fra Uncle Sam udtrykker meget præcist formålet med The Purge som en aften, hvor ”Vi vil udrense, vi vil torturere jer og ødelægge jeres kroppe. Vi vil fjerne jeres hud og dele jeres blod. Det er The American Way.”

The Purge: Election Year er en effektiv horrorfilm.

Purge 2 havde meget action. I modsætning hertil er The Purge: Election Year ekstremt voldelig. Filmen præsenterer scene efter scene med nedslagtninger og rædselsfulde scener med tortur og lemlæstelse. Som sådan er The Purge: Election Year en effektiv horror- og gyserfilm.

The Purge; Election Year spiller på vores frygt for andre og samtidig måske også på et dybtliggende urinstinkt om at dræbe for at overleve. Ligesom de foregående film i serien er det en effektiv gyser- og horrorfilm, der får denne frygt op til overfladen. Filmen har også et hint til vores moderne samfund; den iscenesætter ideen om en fascistisk højrefløj, der anvender mord, anarki og lemlæstelse for at sætte den økonomiske udvikling i vores samfund i stå. Den del af det er måske ikke så langt ude af trit med virkelighedens verden?

Læs mere om Purge, The: Election Year
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 46 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.0

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer