Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Pretty Little Liars

Sæson 7
20 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
I den syvende og hidtil mest romantiske sæson af den populære dramaserie Pretty Little Liars, slår PLL’erne sig sammen for at finde svarene på de sidste hemmeligheder og besejre ”Uber A”, en gang for alle. Andrea Parker bliver har en tilbagevendende rolle som Mary Drake, Alisons mors enæggede tvilling fru DiLaurentis.
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

1: Tick Tock, Bitches

I den syvende sæsons første afsnit betyder det liv eller død for en af PLL’erne. Efter Hanna bliver kidnappet af ”Uber A”, forsøger PLL’erne desperat at redde hende fordi hun er en af deres egne – men den eneste måde at gøre dette på er ved at udlevere beviser for hvem der er Charlottes morder til ”Uber A”. For at gøre dette er pigerne nødt til at beslutte hvor langt de er villige til at gå, for når først de har sagt A, må de også sige B.

2: Bedlam

Med konsekvenserne af Hannas kidnapning frisk i erindring, begynder PLL’erne at mistænke Elliot Rollins da Alis tilstand forværres. Der opstår gnidninger mellem Liam, Aria og Ezra mens de sammen arbejder på bogen. Spencer og Caleb er nervøse, da ingen af dem ønsker at tale om den pinlige situation. I mellemtiden modtager Emily et alarmerende opkald, og hun forsøger at finde en måde at kunne se Ali.

3: The Talented Mr. Rollins

Stadig rystede over Hannas kidnapning og mørke skæbne, ændrer PLL’erne deres fokus til en anden af deres egne. For at kunne beskytte Alison fra Uber A’s trusler, griber PLL’erne chancen og får hende ud af et psykiatrisk hospital. Dette skal imidlertid vise sig at være en dødelig fejltagelse.

4: Hit and Run, Run, Run

Efter at have begået den største fejltagelse i deres liv, skal pigerne forholde sig til eftervirkningerne af deres gerning, men deres desperate forsøg på at holde deres hemmelighed skjult ender med at belaste forholdet til deres respektive partnere, ved at føre dem bag lyset. Mens følgerne af Halebs kys tynger Spalebs forhold, håndterer Spencer situationen på en måde som hun måske kommer til at fortryde senere. Mona blander sig med et skalkeskjul der må bære eller briste.

5: Along Comes Mary

Jenna vender tilbage til Rosewood og bliver ven med en anden af PLL’ernes fjender, hvilket gør hende til den hovedmistænkte for Uber A. For at komme ud af det psykiatriske hospital, skal Ali udskrives i en slægtnings varetægt hvilket bliver den Mary Drake der er mistænksom. Spencer beder om Hannas hjælp til at søge efter Caleb da han er blevet meldt savnet. Aria og Emily falder over en hemmelig lejlighed som de håber vil føre til flere svar.

6: Wanted: Dead or Alive

Rosewood P.D. afslører Liars’ skalkeskjul hvilket fører dem til at sætte spørgsmål ved Rollins død. Hanna står over for et dilemma da hun ikke ved om hun skal fortælle politiet sandheden mens Ezria kæmper med et akavet forhold. Jenna afslører en del af sammensværgelsen og en ny partner som hun er i ledtog med. Ali finder ud af at Liars afslørede at hun var Charlottes morder for at få Hanna befriet, hvilket giver anledning til problemer. I mellemtiden bliver nogen myrdet for at være på det forkerte hold.

7: Original G'A'ngsters

Jason vender tilbage for at forhindre Ali i at komme for tæt på Mary. Pigerne lærer noget nyt om Mary og fru DiLaurentis hvilket fører dem til en underjordisk bunker der indeholder ledetråde. Ezra modtager et opkald vedrørende nogen fra hans fortid hvilket kan ændre hans kurs. Noel Kahn bliver mere og mere mistænkelig og kommer øverst på listen over mistænkte for Uber A.

8: Exes and OMGs

Emily ansøger om stillingen som Rosewood Highs svømmetræner, men finder ud af at hendes tidligere veninde Paige søger det samme job. Hanna får besøg af fru Grunwald efter hun i et syn har set at PLL’erne er i fare. Pigerne opsøger Marys fødselslæge for at få nogle svar. Ali beslutter sig for at gå tilbage på arbejde for at få en mere almindelig hverdag igen.

9: The Wrath of Kahn

Den ene af PLL’erne prøver selvstændigt at bevise at Noel Kahn er Uber A samtidig med at de andre forsøger at finde beviser der kan bekræfte hendes teori og bekymrer sig om hendes følelsesmæssige tilstand. Emily trænger til trøst og kontakter uventet Paige hvilket forårsager problemer i hendes andre forhold. Jason og Aria slår sig sammen for at undersøge Marys fortid og finde ud af hvad hun måske skjuler.

10: The Darkest Knight

PLL’erne konfronterer en gammel fjende, og der opstår kaos i sommerens sidste afsnit af den populære serie. Liars kæmper mod deres fjender i en kaotisk kamp der ender med døden. En af pigerne finder ud af en hemmelighed fra hendes fortid der ændrer alt, mens en anden opdager noget vedrørende hendes fremtid der kunne ændre hendes skæbne for altid.

11: Playtime

Efter Noel Kahns død forsøger Liars at finde fodfæste igen i det første af ti afsnit af Pretty Little Liars. Spencer fokuserer på få flere oplysninger om hendes tilknytning til Mary Drake, mens Aria og Ezra opdager hvad deres fremtid har at byde på nu hvor Nicole er tilbage i billedet. Mona hjælper Hanna med at få hendes fashion-karriere tilbage på sporet, og Emily forsøger at finde en balance mellem Ali og Paige nu da de alle tre arbejder på Rosewood High. I mellemtiden har A.D. en særlig levering til Liars, en der afslører hvad hvordan det hele vil ende.

12: These Boots Were Made for Stalking

Kunne en gymnasieelev være en del af A.D.’s aktion? Addison, en mini udgave af gymnasieeleven Ali, skaber problemer. Emily har et sammenstød med teenageren Addison som tilsyneladende er en ny udgave af gymnasieeleven Ali, og som muligvis har tilknytning til en gammel fjende. Spencer konfronterer sin mor om at bevare familiehemmeligheder. Aria betror sig til Holden om sit forhold til Ezra mens Spencer kontakter Detective Furey for at bede om hjælp. Og Jenna skaber endnu flere problemer da hun kommer tilbage til Rosewood med indblik i Noel Kahn og de seneste hændelser.

13: Hold Your Piece

Hanna er overbevist om at Jenna er årsagen til et nyligt tilbageslag, og hun føler sig tvunget til at delagtiggøre Caleb i de nuværende hændelser. Aria og Emily slår sig sammen om at efterforske Sydney for at få flere oplysninger om Jenna og hendes tilknytning til A.D. Spencer bliver tættere knyttet til Detective Furey mens Aria kæmper med sin nuværende situation med Ezra. Hannas tur i spillet er vanskeligere end hun havde ønsket sig og det får chokerende konsekvenser.

14: Power Play

Alis tur i spillet tvinger hende til at træffe en vigtig personlig beslutning, og det bliver endnu vanskeligere da A.D. får Ali til at huske et trauma hun havde glemt. Spencer har en lang samtale med sin far om hans synder og seneste opholdssteder. Emily fortsætter med at samarbejde med både Ali og Paige på Rosewood High, specielt da Ali finder ud af noget overraskende i forbindelse med hendes graviditet og Paige træffer en vigtig beslutning. Aria fortsætter med at tvivle på hendes fremtidige forhold til Ezra og rejser børster på grund af A.

15: In the Eye Abides the Heart

Emily spekulerer på hvordan hun kan håndtere situationen med Ali og deres baby, og Paige afslører sine følelser. Detective Furey fortsætter med at efterforske Dr. Rollins’ forsvinden, og Spencer bliver klar over, at hun begik en stor fejltagelse den aften da hun mødte Furey. PLL’erne finder en ledetråd som medfører at de får mistanke om at en anden person kan være A.D. Senere forsøger Mona at hjælpe Hanna med at finde ud af A.D.’s brætspil, og Aria og Ezra er uenige om hvordan de skal håndtere Nicole.

16: The Glove That Rocks the Cradle

Politiet presser Spencer til at fortælle om Dr. Rollins’ forsvinden og Hanna og Caleb forsøger at beskytte hende. Aria modarbejder Ali og Emily efter ordre fra A.D. Ezra får besked af deres forlægger på at han skal tage alene afsted på presseturen, og Aria ved godt hvorfor. Aria går glip af hans event fordi hun skal udføre A.D.’s beskidte arbejde. PLL’erne begynder at tro at de ved hvem A.D. er til trods for at Hanna modsiger dem.

17: Happily Ever After... Not

A.D. fortsætter med at give Aria ordre om at påtage sig ekstreme opgaver mod hendes venner. Detective Furey fortsætter sin efterforskning til trods for et tilbageslag. Spencer får foruroligende nyheder om hendes egen og sine forældres fortid, og Mary Drake overrasker Spencer med et besøg og giver ham et tilbud. Caleb fortæller Hannas mor og hans intensioner med hendes datter. Emily og Mona konfronterer lægen som er ansvarlig for Emilys æg og kræver svar.

18: Choose or Lose

Politiet udsender en arrestordre på PLL’erne. Mona smider Aria ud fordi hun hjalp A.D., og Aria forsøger at forklare. Aria får nye oplysninger om Dr. Rollins’ død. PLL’erne begynder at overveje muligheden for at de kan blive anklaget. Hanna og Caleb forbedrer deres forhold. Spencer og Toby tilbringer en sidste aften sammen, og Emily og Ali gør det samme. Aria truer A.D., men han fortæller hende at det er for sent, og Aria bliver hurtigt klar over at han har lokket hende i en fælde. Alle tror at spillet er slut, men Caleb har sporet spillets kilde gennem spillets telefonsignal.

19: Farewell, My Lovely

Politiet fortsætter med at mistænke PLL’erne, og Aria kommer frem med en plan som kan hjælpe dem. Da hun forsøger at ofre sig, blander Ezra sig i en planen, men tingene udvikler sig hurtigt uventet. I mellemtiden får Ezra, Hanna og Spencer mistanke til Mona og konfronterer hende. Senere bliver der afsløret hemmeligheder om en interaktion mellem Mona og Charlotte. Da nye brikker i puslespillet falder på plads, forsøger PLL’erne at finde svarene, men de bliver mødt af politiet, og der følger en chokerende tilståelse som kan have forpurret A.

20: Til DeAth Do Us PArt

PLL’erne er kommet videre efter A.D., og de synes godt om deres nye liv. Emily og Ali oplever den totale lykke, Hanna, Caleb og Aria har blomstrende karrierer og Spencer får et velkomment besøg af Toby. Men der er mere under overfladen da nogen konfronterer A.D. for første gang. Arias romantiske forhold med Ezra bliver påvirket af en trist afsløring, Hanna og Caleb går i hårdknude over Mona, og Ali forsøger at bringe sit forhold med Emily til det næste niveau. Senere bliver A.D.’s metoder og identitet endelig afsløret.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer