Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Pretty Little Liars

Sæson 6
20 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
Sæson 6 begynder med, at Aria, Emily, Hanna, Spencer og Mona er fanget uden for 'dukkehuset'. Mens pigerne kæmper for at overleve, fortsætter Ezra, Caleb og Toby deres forsøg på at finde dem, og løgnerne afslutter til sidst 'A'-kampen. Men dermed slutter mysteriet ikke! Spring fem år frem i tiden med nye hemmeligheder, nye løgne og et helt nyt look.
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

1: Game on, Charles

I sjette sæsons premiereafsnit, er Aria, Emily, Hanna, Spencer og Mona fanget uden for deres plageånd Charles' 'dukkehus', med ingen steder at tage hen.

2: Songs of Innocence

Aria, Emily, Hanna og Spencer er ude af Dukkehuset, men det der skete der med dem i løbet af deres tid i fangenskab har varige effekter. Alison skal forholde sig til sin tidligere indiskretion.

3: Songs of Experience

Pigerne forsøger at få deres normale liv tilbage igen. Spencer forsøger at få svar om Charles fra Ali og Jason, - og Emily forsøger at skabe kontakt til en ny ven.

4: Don't Look Now

Efter at have løjet over for Alison og Jason om Charles, afslører Kenneth DiLaurentis sandheden om familiens forbindelse til drengen ... og alle veje fører til Radley.

5: She's No Angel

Mona vender tilbage til Rosewood i en skrøbelig tilstand og skal stå til ansvar over for politiet for at have foregivet at være død. Hele situationen bliver meget værre, da hun konfronteres om Leslies del i foregivelsen.

6: No Stone Unturned

De smukke løgnere er på jagt efter bevis på, at Leslie er 'A', men som pigerne opruster deres undersøgelse, eskalerer truslerne. Emily modtager et overraskende tilbud.

7: O Brother, Where Art Thou

Charles meddeler, at han kommer hjem til sin fødselsdag. Spencer og Hanna ser det som deres chance for at fange Charles, mens Emily og Aria ønsker at holde sig så langt væk som muligt, når det sker.

8: FrAmed

Efter den seneste konfrontation med Charles, er spændingerne og politietbeskyttelsen på sit højeste. Selv skolens gallafest er truet - det eneste lyspunkt, som pigerne ellers ser frem til.

9: Last Dance

Efter at være blevet udelukket fra skolefesten på grund af 'sikkerhedsmæssige bekymringer', forsøger Alison, Aria, Emily, Hanna og Spencer at få det bedste ud af en dårlig situation ved at afholde fest i Spencers lade.

10: Game Over, Charles

Efter flere års tortur, står Alison, Aria, Emily, Hanna og Spencer endelig ansigt til ansigt med deres plageånd og lærer historien om, hvordan og hvorfor Charles blev til 'A'.

11: Of Late I Think of Rosewood

Fem år efter at have sat en stopper for mysteriet om 'A', vender de smukke løgnere tilbage til Rosewood. Hvordan vil de klare det, når der sker noget, der tvinger dem til at vende tilbage til, hvor det hele startede?

12: Charlotte's Web

Spørgsmål om det nye mysterium begynder at dukke op til overfladen, mens pigerne bliver boende i Rosewood. En rastløs Aria begynder at virke mistænkelig, og Emily fortsætter med at lyve om sit liv i Californien.

13: The Gloves Are On

Med sin mors job på spil, forsøger Hanna at finde på et alibi for at redde alle dem alle fire med hjælp fra sin tidligere high school ven, Lucas. Emily fortæller sandheden.

14: New Guys, New Lies

Hanna indrømmer sandheden. Aria og Emily leder efter svar om Ezra. Spencer og Caleb forsøger at opspore den nye trussel. I mellemtiden, begynder nye kærlighedsinteresser at opstå og gamle at dukke op igen.

15: Do Not Disturb

Overbevist om, at Sara Harvey står bag de nye trusler, arbejder de smukke løgnere sammen om at få svar. Caleb og Hanna laver en plan for at forsvare sig mod den nye stalker.

16: Where Somebody Waits for Me

Som sandhederne om de smukke løgneres personlige liv begynder at komme frem til overfladen, begynder deres hemmeligheder at optrevle. Mona afslører, hvor hendes sande loyalitet ligger, og Emily og Hanna modtager hver især chokerende trusler.

17: We've All Got Baggage

De smukke løgnere undersøger en ny mistænkt i mordsagen. Med Ezra tilbage i Rosewood, skal Aria fortælle ham sandheden om hendes involvering i hans bog. I mellemtiden ringer der bryllupsklokker.

18: Burn This

De smukke løgnere forsøger at forholde sig i ro, efter de tager truslerne mere alvorligt, for at forhindre yderligere skade. Caleb beskæftiger sig med efterdønningernes skade. Emily forsøger at finde den person, der kom efter hende.

19: Did You Miss Me?

Rasende over den stadige chikane, udtænker de smukke løgnere deres gengældelse. Hanna og Caleb arbejder sammen om at udvikle en plan, mens Emily og Spencer undersøge Mona engagement.

20: Hush Hush Sweet Liars

I et desperat forsøg på at opdage 'Uber Bad's' sande identitet, lader de smukke løgnere på farligste vis Hanna være lokkemad. Alison får mærkelige syner og begynder at sætte spørgsmålstegn ved sin tilregnelighed.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:
Du anmelder: Pretty Little Liars
 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Vurdering
 • Vurdér filmen

  1

  2

  3

  4

  5