Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Pretty Little Liars

Sæson 6
20 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
Sæson 6 begynder med, at Aria, Emily, Hanna, Spencer og Mona er fanget uden for 'dukkehuset'. Mens pigerne kæmper for at overleve, fortsætter Ezra, Caleb og Toby deres forsøg på at finde dem, og løgnerne afslutter til sidst 'A'-kampen. Men dermed slutter mysteriet ikke! Spring fem år frem i tiden med nye hemmeligheder, nye løgne og et helt nyt look.

Se Pretty Little Liars sæson 6 online

På Blockbuster.dk kan du købe og se hele sæson 6 af den medrivende, morsomme og populære serie Pretty Little Liars. Pretty Little Liars er baseret på Sara Shepards rygende populære bøger, og den er en af amerikansk tv’s mest populære serier i krydsfeltet mellem thriller og teendrama. I seriens sjette sæson følger vi igen de fire piger Spencer, Hanna, Aria og Emily i deres kamp mod en anonym fjende, der truer med at afsløre alle deres hemmeligheder.

I løbet af sæson 6 bliver pigerne konfronteret med nye dramaer, traumer og spøgelser fra fortiden, der sætter deres sammenhold på prøve. De medvirkende skuespillere er bl.a. Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale og Shay Mitchell, der spiller de fire smukke løgnere samt Vanessa Ray i rollen som gruppens fjende Charlotte DiLaurentis.

Sæson 6 er en af de mest dramatiske sæsoner af Pretty Little Liars. Som altid formår serien let og elegant at kombinere high school-teenagedramets gruppedynamikker med uhyggelige thriller-elementer og åndelyst spændende gåder om karakterernes baggrund og egentlige motiver. I sæson 6 bliver de fire smukke løgnere sat på hårdere prøver end nogensinde før, når de bliver konfronteret med en ny inkarnation af deres plageånd Charlotte DiLaurentis.

De fire hovedrolleindehavere leverer som sædvanlig skuespil i absolut topklasse, og sæsonens 20 afsnit kommer mere i dybden med karaktererne og deres fortid end nogensinde før. Sæson 6 byder desuden på en række nye spændende karakterer, der både hjælper pigerne, gør livet surt for dem og i det hele taget skaber masser af nyt drama. Når man ser sæson 6 af Pretty Little Liars, står det mere klart end nogensinde før, hvorfor serien har vundet så mange Teen Choice Awards, og hvorfor den siden 2010 har været blandt de mest populære amerikanske tv-serier.

Du kan streame sæson 6 af Pretty Little Liars online her på Blockbuster.dk. Klik på knappen ”Køb sæson” herover, og oplev en af de hidtil mest nervepirrende sæsoner af en af den moderne tv-histories største teendrama-succeser.

HANDLING

Sæson 6 starter med, at Aria, Emily, Hanna, Spencer og Mona er fanget uden for 'dukkehuset'. Pigerne kæmper for at overleve, mens Ezra, Caleb og Toby fortsætter deres ihærdige forsøg på at finde dem, og løgnerne til sidst afslutter 'A'-kampen. Dermed slutter mysteriet dog ikke! Spring fem år frem i tiden og oplev en sæson spækket med nye hemmeligheder, nye løgne og et helt nyt look.

1: GAME ON, CHARLES

I premiereafsnittet af sjette sæson af Pretty Little Liars er Aria, Emily, Hanna, Spencer og Mona fanget uden for deres plageånd Charles' 'dukkehus'. De fire har ingen steder at tage hen, og Charles’ opførsel bliver gradvist ondere, mens Ezra, Caleb og Toby sætter sig for at finde løgnerne.

2: SONGS OF INNOCENCE

Aria, Emily, Hanna og Spencer er igen ude af dukkehuset. Imidlertid har deres oplevelser i løbet af tiden i fangenskab sat varige spor hos dem. Alison er nødt til at forholde sig til sin fortid og sit rygte omkring Rosewood, og Aria, Emily, Hanna og Spencer føler sig langt fra i sikkerhed.

3: SONGS OF EXPERIENCE

Pigernes liv er blevet vendt på hovedet, efter de har været i fangenskab, og langsomt forsøger de at få deres normale tilværelse tilbage igen. Spencer gør en indsats for at få svar om Charles fra Ali og Jason, og Emily prøver på at skabe kontakt til en ny ven.

4: DON'T LOOK NOW

I fjerde afsnit af sæson 6 afslører Kenneth DiLaurentis sandheden om familiens forbindelse til Charles, efter han har løjet om det over for Alison og Jason. Det viser sig, at alle spor fører til Radley.

5: SHE'S NO ANGEL

Mona vender tilbage til Rosewood i en meget sårbar tilstand, og hun skal stå til ansvar over for politiet for at have faket sin egen død. Hanna sætter sig for at hjælpe Mona, men situationen udvikler sig hurtigt til det værre, da de konfronteres med Leslies andel i løgnehistorien.

6: NO STONE UNTURNED

De fire smukke løgnere er sammen på jagt efter beviser på, at det i virkeligheden er Leslie, der er 'A'. Mens pigerne sætter gang i deres undersøgelse, eskalerer truslerne imidlertid. Samtidig får Emily et meget overraskende tilbud.

7: O BROTHER, WHERE ART THOU

Charles fortæller, at han har i sinde at komme hjem til sin fødselsdag. Spencer og Hanna opfatter det som en enestående mulighed for at fange Charles, og Emily og Aria har planer om at holde sig så langt væk som muligt, når det sker. Hanna får sig samtidig en uvelkommen overraskelse.

8: FRAMED

Efter den seneste konfrontation med Charles er såvel spændingerne som politibeskyttelsen på sit højeste. Pigerne ser frem til Rosewood Highs gallafest som det eneste lyspunkt, men pludselig bliver deres deltagelse i festen truet. Samtidig har Hanna i sinde at levere sine legatmidler tilbage.

9: LAST DANCE

Efter Alison, Aria, Emily, Hanna og Spencer er blevet lukket ude fra Rosewood Highs gallafest på grund af 'sikkerhedsmæssige bekymringer', forsøger de at vende en dårlig situation til det bedre ved at holde en fest i Spencers lade. Samtidig tager truslerne fra ’A’ til, og pigerne kommer et skridt tættere på sandheden om Charles.

10: GAME OVER, CHARLES

Efter at have gennemgået flere års tortur står Alison, Aria, Emily, Hanna og Spencer endelig ansigt til ansigt med deres store plageånd. De får endelig historien om, hvordan og hvorfor Charles blev til 'A', og de får samtidig svar på en række centrale spørgsmål.

11: OF LATE I THINK OF ROSEWOOD

I afsnit 11 af sæson 6 vender de smukke løgnere tilbage til Rosewood, fem år efter de har sat en stopper for mysteriet om ’A’. Pigerne har i sinde at få Charlotte med ud, men hvordan vil de klare det hele, når de er tvunget til at vende tilbage til det sted, hvor alting startede?

12: CHARLOTTE'S WEB

Der begynder at dukke spørgsmål om det nye mysterium op til overfladen, mens pigerne beslutter at blive boende i Rosewood. Aria bliver rastløs og begynder at virke mistænkelig, mens Emily bliver ved med at fortælle løgne om sit liv i Californien.

13: THE GLOVES ARE ON

Med sin mors job på spil, forsøger Hanna at finde på et alibi, der kan redde alle fire piger. Hun søger hjælp hos sin tidligere ven fra high school, Lucas. Emily fortæller endelig sandheden om, hvad der er foregået i hendes liv de sidste fem år.

14: NEW GUYS, NEW LIES

Da politiet bliver ved med at presse Hanna angående Radley-optagelserne, indrømmer hun sandheden. Aria og Emily leder efter svar på, om Ezra er skyldig, mens Spencer arbejder sammen med Caleb i et forsøg på at opspore den nye trussel. I mellemtiden begynder der langsomt at opstå nye kærlighedsaffærer, samtidig med gamle blusser op igen.

15: DO NOT DISTURB

De smukke løgnere er alle overbeviste om, at det er Sara Harvey, der står bag de nye trusler, så de arbejder sammen om at finde frem til svar. Caleb og Hanna laver sammen en plan for at gå til modangreb mod den nye stalker.

16: WHERE SOMEBODY WAITS FOR ME

I afsnit 16 af seriens sjette sæson begynder sandhederne om de smukke løgneres personlige liv langsomt at komme op til overfladen, og deres hemmeligheder bliver trevlet op. Mona afslører over for de andre, hvor hendes sande loyalitet ligger, og Emily og Hanna modtager hver især hårrejsende trusler.

17: WE'VE ALL GOT BAGGAGE

De smukke løgnere efterforsker en ny mistænkt i mordsagen. Eftersom Ezra nu er tilbage i Rosewood, er Aria nødt til at fortælle ham sandheden om hendes indblanding i hans bog. Spencer og Caleb skal forholde sig til en lækage i medierne, og Emily bliver forulempet af stalkeren.

18: BURN THIS

De smukke løgnere begynder at tage truslerne mere alvorligt, men de forsøger samtidig at forholde sig i ro, så der ikke opstår yderligere skade. Caleb er nødt til at tage skylden for lækagen, og Emily forsøger at finde den person, der angreb hende.

19: DID YOU MISS ME?

Alison står over for pludselige dilemmaer, og oprørte over den fortsatte chikane udtænker de smukke løgnere en fælles plan om gengældelse. Hanna og Caleb arbejder sammen om at lægge en plan, så de kan konfrontere deres plageånd, mens Emily og Spencer undersøger Monas involvering i sagerne.

20: HUSH HUSH SWEET LIARS

I et desperat forsøg på at afsløre 'Uber Bads' sande identitet bruger de smukke løgnere på farligste vis Hanna som lokkemad. Alison ser mærkelige syner og begynder at sætte spørgsmålstegn ved sit psykiske helbred, mens Spencer, Caleb og Mona opdager sandheden om Charlottes baggrund.

Læs mere om Pretty Little Liars
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

1: Game on, Charles

I sjette sæsons premiereafsnit, er Aria, Emily, Hanna, Spencer og Mona fanget uden for deres plageånd Charles' 'dukkehus', med ingen steder at tage hen.

2: Songs of Innocence

Aria, Emily, Hanna og Spencer er ude af Dukkehuset, men det der skete der med dem i løbet af deres tid i fangenskab har varige effekter. Alison skal forholde sig til sin tidligere indiskretion.

3: Songs of Experience

Pigerne forsøger at få deres normale liv tilbage igen. Spencer forsøger at få svar om Charles fra Ali og Jason, - og Emily forsøger at skabe kontakt til en ny ven.

4: Don't Look Now

Efter at have løjet over for Alison og Jason om Charles, afslører Kenneth DiLaurentis sandheden om familiens forbindelse til drengen ... og alle veje fører til Radley.

5: She's No Angel

Mona vender tilbage til Rosewood i en skrøbelig tilstand og skal stå til ansvar over for politiet for at have foregivet at være død. Hele situationen bliver meget værre, da hun konfronteres om Leslies del i foregivelsen.

6: No Stone Unturned

De smukke løgnere er på jagt efter bevis på, at Leslie er 'A', men som pigerne opruster deres undersøgelse, eskalerer truslerne. Emily modtager et overraskende tilbud.

7: O Brother, Where Art Thou

Charles meddeler, at han kommer hjem til sin fødselsdag. Spencer og Hanna ser det som deres chance for at fange Charles, mens Emily og Aria ønsker at holde sig så langt væk som muligt, når det sker.

8: FrAmed

Efter den seneste konfrontation med Charles, er spændingerne og politietbeskyttelsen på sit højeste. Selv skolens gallafest er truet - det eneste lyspunkt, som pigerne ellers ser frem til.

9: Last Dance

Efter at være blevet udelukket fra skolefesten på grund af 'sikkerhedsmæssige bekymringer', forsøger Alison, Aria, Emily, Hanna og Spencer at få det bedste ud af en dårlig situation ved at afholde fest i Spencers lade.

10: Game Over, Charles

Efter flere års tortur, står Alison, Aria, Emily, Hanna og Spencer endelig ansigt til ansigt med deres plageånd og lærer historien om, hvordan og hvorfor Charles blev til 'A'.

11: Of Late I Think of Rosewood

Fem år efter at have sat en stopper for mysteriet om 'A', vender de smukke løgnere tilbage til Rosewood. Hvordan vil de klare det, når der sker noget, der tvinger dem til at vende tilbage til, hvor det hele startede?

12: Charlotte's Web

Spørgsmål om det nye mysterium begynder at dukke op til overfladen, mens pigerne bliver boende i Rosewood. En rastløs Aria begynder at virke mistænkelig, og Emily fortsætter med at lyve om sit liv i Californien.

13: The Gloves Are On

Med sin mors job på spil, forsøger Hanna at finde på et alibi for at redde alle dem alle fire med hjælp fra sin tidligere high school ven, Lucas. Emily fortæller sandheden.

14: New Guys, New Lies

Hanna indrømmer sandheden. Aria og Emily leder efter svar om Ezra. Spencer og Caleb forsøger at opspore den nye trussel. I mellemtiden, begynder nye kærlighedsinteresser at opstå og gamle at dukke op igen.

15: Do Not Disturb

Overbevist om, at Sara Harvey står bag de nye trusler, arbejder de smukke løgnere sammen om at få svar. Caleb og Hanna laver en plan for at forsvare sig mod den nye stalker.

16: Where Somebody Waits for Me

Som sandhederne om de smukke løgneres personlige liv begynder at komme frem til overfladen, begynder deres hemmeligheder at optrevle. Mona afslører, hvor hendes sande loyalitet ligger, og Emily og Hanna modtager hver især chokerende trusler.

17: We've All Got Baggage

De smukke løgnere undersøger en ny mistænkt i mordsagen. Med Ezra tilbage i Rosewood, skal Aria fortælle ham sandheden om hendes involvering i hans bog. I mellemtiden ringer der bryllupsklokker.

18: Burn This

De smukke løgnere forsøger at forholde sig i ro, efter de tager truslerne mere alvorligt, for at forhindre yderligere skade. Caleb beskæftiger sig med efterdønningernes skade. Emily forsøger at finde den person, der kom efter hende.

19: Did You Miss Me?

Rasende over den stadige chikane, udtænker de smukke løgnere deres gengældelse. Hanna og Caleb arbejder sammen om at udvikle en plan, mens Emily og Spencer undersøge Mona engagement.

20: Hush Hush Sweet Liars

I et desperat forsøg på at opdage 'Uber Bad's' sande identitet, lader de smukke løgnere på farligste vis Hanna være lokkemad. Alison får mærkelige syner og begynder at sætte spørgsmålstegn ved sin tilregnelighed.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer