Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Pretty Little Liars

Sæson 5
25 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
Alison er i live og alle påvirkes af hendes tilbagevenden. Caleb vender også tilbage, men er han den samme? Med flere nye spørgsmål og masser af kendte ansigter tilbage i Rosewood, bliver det utvivlsomt en sæson med følelser, intriger og spænding.
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: EscApe from New York

Pigerne må undvige deres frygtede nemesis, 'A', mens de befinder sig i en verden, hvor Alison er tilbage.

2: Whirly Girly

Med begivenhederne i New York bag sig, og tilbage i Rosewood, er Liars urolige for stadig at leve under en sky af hemmeligheder. Aria bliver hjemsøgt af de seneste begivenheder, mens Emily, Hanna og Spencer forsøger at vende sig til det nye normale.

3: Surfing the Aftershocks

Nu hvor de bliver tvunget til at leve under Alis seneste løgn, forsøger Aria, Emily, Hanna og Spencer at dække deres spor, og samtidig forsøger de at finde ud af, hvad der skete i New York.

4: Thrown from the Ride

Pigerne holder afstand til Alison og forsøger stadig at finde ud af hvorfor. Spencer finder ud af at hendes far har lidt mere at gøre med Jessica DiLaurentis mord.

5: Miss Me x100

Dagen er endelig kommet - Det er Alisons første dag tilbage på Rosewood High og hverken Liars eller Alison er klar til det. Fast besluttet på at ikke at miste modet, håber Alison på at kunne råde bod på de skader hun har forvoldt.

6: Run, Ali, Run

Med 'A' tilbage i deres liv, er pigerne fast besluttede på at kende hans / hendes identitet. Mens Ali forbereder sig på at stikke af fra Rosewood, står Hanna over for en udfordring i hendes forhold.

7: The Silence of E. Lamb

Aria begynder hendes frivillige arbejde på Radley og kommer hurtigt på arbejde for at finde svar på en patient, der har interesse for Liars. Men hun rammer hurtigt et bump på vejen, da hun kommer på tværs af en aggressiv patient, der kan være nøglen til, det Liars søger.

8: Scream for Me

Imens Hannas nedadgående spiral fortsætter, truer en uheldige hændelse med Zack med at belaste hendes venskab med Aria. Spencer og Emily graver dybere i Bethanys forhold til fru Dilaurentis.

9: March of Crimes

Spencer konfronterer Caleb om Hannas problemer. Aria åbner op over for Ella og betvivler hendes ægteskab med Zack. Emily og Spencer finder nyt om Noels motiver og et opkald fra detektiv Tanner gør Alison forvirret.

10: A Dark Ali

Alle øjne hviler på Alison, da hun kæmper med sin reaktion på Cyrus' tilståelse. Melissa antyder at kende sandheden og advarer Spencer om at holde sig væk fra Ali.

11: No One Here Can Love or Understand Me

Emily er på jagt for at finde ud af sandheden om Alison. Hun søger hjælp fra Ezra Fitz for at få mere information om forbindelsen mellem Cyrus og Alison.

12: Taking This One to the Grave

Pigerne går sammen med Mona for at finde ud af, hvorfor Ali gik til politiet. Alisons handlinger bringer Spencer i problemer med Bethanys mordundersøgelse.

13: How the 'A' Stole Christmas

Det er juletid, men pigerne er ikke just i julestemning, da Spencers anklage for mord hænger over dem. Tingene ser dog snart bedre ud, for pigerne får mulighed for at samle beviser til at rense Spencer for alle anklager. Alle pigerne har planlagt at hygge sig til isballet, men A har andre planer.

14: Through a Glass, Darkly

Pigerne er fanget i et efterladt hus med A lige i hælene og de kæmper for at slippe ud. I mellemtiden forsøger Toby, Spencer og Caleb at finde ud af, hvem der dræbte Mona. Aria er bekymret for fremtiden.

15: Fresh Meat

Nu hvor Alison sidder i fængsel, er de 4 piger A's næste ofre. Pigerne er mere bange end nogensinde før. Toby føler sig splittet, da et stykke bevismateriale dukker op på politistationen.

16: Over a Barrel

En eftersøgning af Monas bærbare computer er i gang og det kan føre til, at Spencer og Caleb kan bryde Tobys regler. Aria kommer ud på et sidespor, da hun forsøger at finde modet til at fortælle Ezra sandheden. Hanna prøver at holde på morens hemmelighed, da Pastor Ted vender tilbage.

17: The Bin of Sin

Pigerne bryder loven, da de opdager, hvad der er i tønden. Politiet er lige i hælene på pigerne og de er klar til at foretage en anholdelse. Hanna nægter at lade A hænge hende op på Monas mord. Spencers beslutninger sætter Toby i en svær situation.

18: Oh, What Hard Luck Stories They All Hand Me

Spencer hænger ud med Jonny. Emily forsøger at gennemskue Talia, mens Hanna graver i Leslis fortid. Mikes opførsel bekymrer Aria og Holbrook vender tilbage til Rosewood.

19: Out, Damned Spot

Aria håber, at Andrew kan blive hendes hjælpelærer. Spencer hjælper Jonny med et projekt. Hanna beder sin far om økonomisk assistance. Mike er involveret i et uheld ved skolens bloddonation.

20: Pretty Isn't The Point

Aria, Hanna, Emily og Spencer ønsker desperat at vide, hvorfor Mike gav deres blodprøver væk, og hvorfor han besøger Alison i fængslet. I mellemtiden er Hanna bekymret over hendes bøde, og om hun må deltage i festen. Emily fortæller stadig ikke Talia om sin frygt. Spencer forstår stadig ikke, hvorfor Toby ikke fortæller hende sandheden. Aria vil have Andrew til at holde øje med Mike for hende.

21: Bloody Hell

Udstyret med deres nye information om Mona, beslutter pigerne at de skal tale med Alison. Fast besluttet forsøger pigerne at beskytte Mike og få Alison løsladt. De intensiverer deres søgen efter nye oplysninger om A. I mellemtiden tager Spencer til London til et vigtigt college interview. Alison beder om hjælp til hendes retssag af en meget overraskende person.

22: To Plea or Not to Plea

Alison står overfor et svært valg. Hun skal vælge imellem at redde sig selv eller angive en af pigerne, som sin medsammensvorne.

23: The Melody Lingers On

Spencer, Aria, Emily og Caleb forsøger at finde beviser mod A, for at få Hanna løsladt. I mellemtiden er Alisons retssag lige på trapperne og den vil ikke kun afgøre hendes skæbne, men vil også afsløre mange af de hemmeligheder, pigerne har fortalt.

24: I'm a Good Girl, I Am

Alisons retssag nærmer sig sin afslutning og resultatet ser endnu mere dystert ud, da anklageren indkalder et overraskende vidne, der ikke kun fremstiller Alison i et dårligt lys, men også pigerne og Mike. Desperate efter at finde beviser eller vidner, der kan redde deres venner, befinder Aria, Emily og Spencer sig i et kapløb mod tiden. I mellemtiden bliver Mike et mål for A, da det ser ud til, at han kan kaldes ind som vidne. Ezra og Caleb har forskellige meninger om, hvad han skal gøre.

25: Welcome to the Dollhouse

A har altid nydt at lege med Aria, Emily, Hanna og Spencer, men nu står pigerne overfor den største leg nogensinde. Chokerende hemmeligheder afsløres, da den største ledetråd til A mysteriet ser dagens lys. Er denne leg én pigerne kan overleve?

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer