Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Pretty Little Liars

Sæson 4
25 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Rosewood er den perfekte lilleby, som rummer en god del hemmeligheder. De fire tidligere veninder Aria, Spencer, Hanna og Emily risikerer nu at få nogle af deres mest dunkle hemmeligheder afdækket. Et år efter at venindeflokkens førende medlem, Alison, forsvandt under mystiske omstændigheder, begynder pigerne at modtage truende beskeder fra "A" - der løfter sløret for ting, som kun Alison kan vide besked med! Men er beskederne virkelig fra Alison...?
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: A Is for A-l-i-v-e

PLL'erne arbejder med Mona og forsøger at få klarhed omkring A.

2: Turn of the Shoe

Tilstedeværelsen af fru DiLaurentis fortsætter med at tage modet af alle dem omkring hende. Toby deler en hjerteskærende hemmelighed med Spencer. "A" dræber næsten Mona.

3: Cat's Cradle

Hanna bekymret for at hendes mor holder på en farlig hemmelighed, hvilket fører til et ubehagelig møde med detektiv Holbrook. Melissa vender tilbage til Rosewood.

4: Face Time

En ny detektiv betyder nye spørgsmål, og Liars bliver stilet nogle svære spørgsmål. Plus, Spencer lægger en fælde for Melissa.

5: Gamma Zeta Die!

Spencer og Emily besøger et nærliggende kollegium, men de har forskellige dagsordener for deres tid på campus. Hanna er hektisk efter endnu en gruopvækkende opdagelse blandt hendes mors ting.

6: Under the Gun

Forsøget på at beskytte sin mor bringer Hanna i problemer med politiet. Søgningen efter modtageren af Alis mystiske telefonnummer fører Spencer og Toby til Ravenswood.

7: Crash and Burn, Girl!

Caleb og Toby slår sig sammen for at undersøge "A" nærmere og hvad der skete natten til branden. Ezra kæmper med, hvordan han passer ind i Arias liv. Hanna forsøger at handle normalt.

8: The Guilty Girl's Handbook

Caleb forsøger at overbevise Hanna om, at der ikke kan stoles på Mona, hvilket får Mona til at bevise sin loyalitet på den mest uventede måde. Emily genforbindes med sin gamle chef Zoe.

9: Into the Deep

Paige holder en overraskelses fødselsdagsfest for Emily. Monas uselviske handling giver Hanna og hendes mor deres første gode nyheder i lang tid. Ezra får nogle sørgelige nyheder.

10: The Mirror Has Three Faces

Fru DiLaurentis tilbyder at lade Emily flytte ind i Alis' gamle værelse. I forsøget på at blive involveret i Jakes interesser finder Aria en mulighed for at følge et spor.

11: Bring Down the Hoe

Ezra rækker ud efter Aria, lige da hun beslutter sig for at gå skridtet videre med Jake. En western-tema dans bliver til en kamp med "A". Hanna bliver forfulgt af en medstuderende.

12: Now You See Me, Now You Don't

En spændende gåde fra "A" får løgnerne til at tage til Ravenswood, hvor de gør en chokerende opdagelse.

13: Grave New World

I denne særlige Halloween episode, partycrasher pigerne 'Ravenswood Founders Day'-fejringen efter et spor tyder på, at Ali kan være i live. Caleb møder en beslægtet sjæl.

14: Who's in the Box?

Nu er det bekræftet, at Alison stadig er i live, men hvem var det så, der blev begravet i Alis kiste?

15: Love ShAck, Baby

Nu, da Hanna har delt med Aria, Emily og Spencer, at hun har Alis dagbog, håber pigerne, det kan kaste lys på deres mange spørgsmål.

16: Close Encounters

Shana fortæller Emily, at hun har et budskab fra Ali, men kan Emily og pigerne stole på Shana med alt, hvad de ved om hende?

17: Bite Your Tongue

Hannas nye interesse for krimier hjælper hende med at udtænke en plan for at forsøge at finde ud af hvis krop, der er i Alis grav.

18: Hot for Teacher

Efter mange søvnløse nætter næret af receptpligtig medicin, begynder Hanna at lægge mærke til Spencers mærkelig adfærd. Vil detektiven Hanna kunne regne Spencers hemmelighed ud, før Spencer selv er klar til at dele den?

19: Shadow Play

Spencers mange søvnløse nætter begynder at tage på hende mens hendes jagt på Ali og de tiltrængte svar fortsætter.

20: Free Fall

Spencer er fast besluttet på, at det endelig er tid til at fortælle Aria, hvad hun har fundet ud af om Ezra, men Emily og Hanna er bekymrede for, hvad det kunne gøre for at deres ven.

21: She's Come Undone

Emily, Hanna og Spencer er bekymrede for Aria, efter de ser deres ven bukke under efter at have hørt chokerende nyheder om Ezra. Det er ikke at vide, hvad der er sandt eller hvem man skal stole, og Aria går på udkig efter svar, for hun ønsker ikke at tro på, at afsløringen om Ezra er sand.

22: Cover for Me

Emily overtager tøjlerne til 'jobbet' som detektiv og søger efter svar om Ezra og Mona. Efter at have konfronteret dem begge, forsøger Emily at finde hoved og hale på den hjerteskærende situation.

23: Unbridled

Det er en hård tid for alle løgnerne. Spencer bearbejder minderne fra sin "tabte sommer," Aria plejer stadig et knust hjerte, Emily kommer sig over Paiges forræderi og Hanna forsøger uden held at vende tilbage til livet som datende single.

24: A' Is for Answers

Ali fortæller pigerne, hvad der virkelig skete den famøse aften.

25: A liars guide to Rosewood

Pretty Little Liars special. Dette er en TV-movie lavet som et ekstra afsnit til sæson 04.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer