Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Pretty Little Liars

Sæson 3
24 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
Som tredje sæson begynder, er der gået en sommer siden Aria, Emily, Hanna og Spencer fandt ud af, hvem der er "A" og sandheden om Mayas død. Mens rædslen tilsyneladende er ovre og en formodet morder er bag tremmer, er byen Rosewood langsomt ved at hele fra gamle og nye sår. Hver af de fire piger har brugt sommeren på en forskellig måde. Aria har taget fotograferingstimer, Spencer har taget college-kurser på Hollis, Hanna har taget madlavningskurser med Caleb og Emily har bygget huse i Haiti. Men hvad der ser normalt ud for hver pige, er ikke nødvendigvis netop dét, mens alle fire knap er kommet sig over, hvad der skete. Med post-traumatisk stress, vrede og erhvervelsen af flere hemmeligheder, er de fire piger alt andet af okay. Nu er de tilbage sammen og finder dem selv tilbage i defensiven, da en chokerende begivenhed ryster Rosewood, samtidig med af to års jubilæet for Alisons forsvinden nærmer sig.
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: It Happened 'That Night'

Sommeren er forbi, og pigerne bliver genforenet i Rosewood, hvor de forsøger at komme sig over Monas afsløring og Mayas død. Men inden længe bliver byen rystet af endnu en overraskende begivenhed.

2: Blood Is the New Black

Pigernes stresstærskel bliver sat på en hård prøve, da en ny besked fra ´A´ dukker op! Emily begynder at kunne erindre brudstykker fra den skæbnesvangre aften, og hendes bestræbelser på at få styr på skolearbejdet må sættes på pause.

3: Kingdom of the Blind

Spencers mor beslutter at tage Garrett som sin klient. Spencer er overbevist om, at hendes mor kun er gået med til dette, som følge af tvang. Da hun begynder at efterforske sagen bliver hendes mistanker imidlertid ikke bekræftet, men hun falder over en endnu større hemmelighed om familien Hastings.

4: Birds of a Feather

Caleb er vred over, at Hanna tilbringer så meget tid sammen med Mona. Aria ønsker ikke at fortælle Ella om Byron og Meredith. Spencer vil have sandheden at vide om Melissa. Pigerne finder frem til identiteten på den Sorte Svane.

5: That Girl Is Poison

Samme aften som Jenna fejrer sin fødselsdag, får Garrett udgang fra fængslet for at kunne besøge sin mor. Emily skaffer sig nogle insider informationer, da hun arbejder ved festen. Aria bearbejder gæsterne, mens Spencer holder udkik ved Radley sanatoriet. Hannas hjertekvaler medfører at hun gør en chokerende opdagelse.

6: The Remains of the 'A'

Pigerne lægger en fælde, men planen risikerer at give bagslag. Hanna forsøger at finde ud af, hvem som hjælper Garrett. Emily erindrer nye brudstykker, hvilket bringer hende på sporet af en ny mistænkt. Aria undrer sig over, hvorfor Ezra pludselig har penge på lommen.

7: Crazy

Hanna frygter at ´A´ forsøger at skyde skylden på hende. Aria beder derfor Mona om hjælp. En gammel bekendt af Ali og Jason dukker uventet op i byen.

8: Stolen Kisses

Emily forsøger at finde ud af, hvad der skete den aften, hvor hun blev bedøvet, og hun forsøger samtidig at komme på god fod med Paige igen. Ezras mor fortæller Aria om Ezras fortid. Spencer og Caleb hjælper Mona med at hacker sig ind på en hjemmeside, og Hanna forsøger også at hjælpe Mona.

9: The Kahn Game

Hanna modtager endnu en sms besked fra ´A´ vedrørende Caleb. Aria og Spencer tager til Kahn-brødrenes fest, hvor de konfronterer Jenna i et intenst spil om sandfærdighed.

10: What Lies Beneath

Hanna og Emily søger efter ledetråde i sagen om Maya i familien Kahns hytte ude i skoven. Spencer efterforsker Noel, og Aria forsøger at begribe alt det, som hun har fået at vide om Ezras baggrund.

11: Single Fright Female

Spencer finder frem til sandheden om Paiges voldelige fortid med Alison, og hun advarer Emily om hende, men Emily vil ikke tage imod hendes gode råd. Aria forsøger at hjælpe Ezra med at lægge fortiden bag sig, men det skal vise sig at være langt vanskeligere end hun havde forestillet sig.

12: The Lady Killer

Retssagen om mordet på Maya tager sin begyndelse, og Emily kan ikke udholde mediernes store interesse for sagen. ´A´ rækker hånden ud til pigerne, som imidlertid er skeptiske overfor dette tilbud. En person, som står pigerne nær, forråder dem.

13: This Is a Dark Ride

Pigerne tager med til et Halloween party, som finder sted ombord på et tog. Her støder de på uventede gæster, desuden udsætter A dem for nogle overraskende tricks.

14: She's Better Now

Mona bliver udskrevet fra sanatoriet, og hun vender tilbage til skolen. Men det bliver op ad bakke, da hun skal overbevise Hanna, Aria, Emily og Spencer om, at hun har forandret sig, samt at hun nu er til at stole på.

15: Mona-Mania

Aria, Emily og Spencer frygter for, at Mona er vendt tilbage til sine gamle uvaner, men de har ikke nogen beviser, og Hanna tvivler på deres påstand. Arias mistanke til sin far bliver forstærket, da noget vigtigt forsvinder fra hendes værelse.

16: Misery Loves Company

Aria er blevet syg og Meredith tager sig af hende, men Hanna og Emily nærer mistanke om, at hendes motiver ikke er helt uskyldsrene. Spencer planlægger en overraskelse til Toby på deres årsdag.

17: Out of the Frying Pan, Into the Inferno

Aria vil fortælle Ezra om hans søn, men hun er bekymret for, at nyheden vil kunne skade forholdet. Hanna er overbevist om, at Caleb holder noget hemmeligt for hende. Spencer beslutter, at hun har fået nok af det spil, som hun er involveret i.

18: Dead to Me

Alisons familie er indstillet på at skulle begrave hende igen, nu hvor de har hendes jordiske rester, men pigerne er splittet over, om de kan klarer endnu en begravelse. Emily besøger Dr. Sullivan.

19: What Becomes of the Broken-Hearted

Spencer lader sin vrede over bruddet gå ud over Mona. Arie erfarer hun tilbringer mere tid sammen med Wes. Emily og Jason arbejder sammen.

20: Hot Water

Med nye oplysninger om Detektiv Wilden, er Aria, Emily og Hanna på jagt efter svar om detektivens fortid. Spencer finder nogen at støtte sig op af.

21: Out of Sight, Out of Mind

Spencer er nu klar til at tale, men Emily er ikke klar til at acceptere, hvad hun har at sige. Hanna hjælper sin mor og holder på en ny hemmelighed, og spekulerer på, om "A" havde noget med det at gøre.

22: Will the Circle Be Unbroken?

Aria, Emily og Hanna forsøger at finde den manglende Spencer - men Spencer ønsker måske ikke at blive fundet. Emily møder OL-guldvinder Missy Franklin.

23: I'm Your Puppet

""A" sætter større ting på spil. Aria overvejer om tingene med Ezra og Hanna bliver smidt midt ind i Calebs familiedrama. Spencer leder efter svar på Monas tid i Radley.

24: A Dangerous gAme

I den tredje sæson finale, forsøger pigerne at sætte en stopper for spillet. Når der sker så meget, og med nye oplysninger, vil pigerne så være klar til, det der venter dem?

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer