Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Pretty Little Liars

Sæson 2
24 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Hele Rosewood ønsker at finde ud af, hvem der dræbte Alison, men man kan tilsyneladende ikke vide sig sikker for A's vågne øje nogen steder. Mysteriet bliver dybere, antallet af døde stiger, og sms'erne fra A bliver mere og mere truende. Der er masser af chok og overraskelser i alle 25 vanedannende episoder i Sæson 2. Nu har Aria, Emily, Hanna og Spencer mere brug for hinanden end nogensinde før!
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: It's Alive

Aria, Emily, Hanna og Spencer står over for Rosewoods beboeres masse spørgsmål vedrørende Ians manglende krop og om, hvad der præcist skete natten før ved kirken. Da politiet og deres forældre ikke helt ved, hvad de skal tro, sørger pigernes forældre for at gå sammen og finde en terapeut til pigerne. Nu, hvor de bliver de tvunget til at tale ud om deres problemer, føler Aria, Emily, Hanna og Spencer sig mere alene end nogensinde.

2: The Goodbye Look

Da pigerne bliver tvunget til at holde sig fra hinanden en stund, har Aria, Emily, Hanna og Spencer brug for hinanden mere end nogensinde. Emily kæmper med hendes families forestående flytning til Texas, men øjner en mulighed for at blive i Rosewood, da en talenspejder tiltaler hende efter et svømmestævne. Hannas far vender tilbage til byen. Spencer forsøger at være positiv over for Tobys nye planer om at frigøre sig fra sin familie og Rosewood.

3: My Name is Trouble

Mens Aria, Emily, Hanna og Spencer forsøger at holde afstand til hinanden efter deres forældres anmodning herom, må hver pige finde distraktioner til at hjælpe med at udfylde tomrummet. Aria kanaliserer hendes indre kunstner og tilmelder sig et keramikhold på Hollis College. Det giver hende både tid væk fra pigerne samt en undskyldning for at se Ezra på campus, så der er flere fordele tænker hun, men det er indtil hun finder ud af, at Jenna også tager klassen. Emily forbliver fokuseret på sin svømmekarriere, og på hvordan det kan hjælpe hende med at blive i Rosewood.

4: Blind Dates

Efter at Hanna har hjulpet Lucas med at få en date med sin nye drømmepige, føler hun et behov for at hjælpe ham yderligere, da daten nærmer sig. Men da Caleb bliver en del af hjælpen ender hans og Hannas hjælp med at ødelægge daten mere end at hjælpe på den. Emily er lige ved at fortælle sin mor sandheden om det falske optagelsesbrev, men med lidt hjælp fra en overraskende støttende Samara, er situationen ikke så frygtelig, som Emily tidligere troede.

5: The Devil You Know Never Letting Go

Da den chokerende nyhed om Ian løber gennem Rosewood, forsøger Aria, Emily, Hanna, Spencer og deres familier alle at bearbejde udfaldet samt at få rundet hele episoden af.

6: Never Letting Go

På tærsklen til Rosewoods Velgørenhedsmodeshow er Aria, Emily, Hanna og Spencer overraskede over Jessica DiLaurentis' tilbagevenden til byen og hendes anmodning om, at de deltager i showet for Alisons skyld.

7: Surface Tension

Det er flyttedag for Emily, og med et nyt sted at kalde for sit hjem, føler hun sig mere som en gæst end som en del af familien. Hanna er urolig for Calebs fortsatte lyssky affærer og hans nonchalante attitude over for dem. Da Toby gør sig en overraskende opdagelse, bliver Spencer helt rundt på gulvet, ikke mindst på grund af hendes fars reaktion over for fundet.

8: Save the Date

Emily har jongleret med en masse hemmeligheder og løgne på det sidste. Da hendes far kommer på et uanmeldt besøg inden et stort svømmestævne, bliver presset for meget for hende og ender med at sende hende på hospitalet. Emily indser, hun har større problemer end at skulle fortælle sin far om Danby, da "A" proklamerer sin rolle i Emilys svømmekarriere. I mellemtiden kæmper Hanna med udsigten til at miste begge mænd i sit liv, da hendes fars bryllup nærmer sig, og Caleb seriøst overvejer at forlade Rosewood, før hans fortid indhenter ham dér.

9: Picture This

Efter Jason DiLaurentis kom tilbage til Rosewood, har der været en masse snak om ham. Nogle har ikke tillid til ham og er mistænksomme over for hans motiver for at vende tilbage, mens andre ser ham i et noget andet lys. Aria, Emily, Hanna og Spencer er på samme måde splittet i deres opfattelser af Jasons person.

10: Touched by an 'A'-ngel

Aria befinder sig i en vanskelig situation, da hun skal forholde sig til Spencer og Emilys nyheder om Jason. Hvordan kan Jason være den farlige person hendes venner siger han er, når han over for hende ikke har vist andet end medfølelse og sårbarhed? Hanna befinder sig i en anden slags prekær situation, da hun forsøger at spille sød over for hendes fremtidige stedsøster, Kate, hvor tingene går grueligt galt.

11: I Must Confess

Efter at Emily er blevet presset og truet mere og mere af "A", er hun nu på bristepunktet og hendes venner ved, at der skal gøres noget drastisk for at redde hende. Pigerne henvender sig til den eneste person de kan stole på, fordi hun har tavshedspligt - Dr. Anne Sullivan.

12: Over My Dead Body

Det var en kæmpe fejl at fortælle om "A" til nogen, så nu må Aria, Emily, Hanna og Spencer betale prisen. Uret tikker og "A" bestemmer slagets gang. Pigerne bliver hver især sendt på missioner for igen at opnå "A's" fortrolighed.

13: The First Secret

Det er Halloween året før Alisons forsvinden, og den eneste bekymring de fem bedste veninder har, er at få en invitation til Noel Khans Halloween-fest. Men under overfladen lurer problemerne, som snart kommer og vender op og ned på pigernes bekymringer.

14: Through Many Dangers, Toils and Snares

En måned er gået siden Aria, Emily, Hanna og Spencer blev arresteret, og meget har ændret sig i Rosewood og imellem pigerne. De er ikke længere de fire bedste veninder, de er konstant oppe at skændes og Emily er skubbet helt ud i kulden. Men hvad har delt dem så skarpt op? Har "A" endelig vundet spillet 'del og hersk'?

15: A Hot Piece of 'A'

Efter deres sidste sammenstød med "A", tror Aria, Emily, Hanna og Spencer, at ??de er tættere på end nogensinde i jagten på at finde ud af, hvem "A" i virkeligheden er. Men da pigerne beslutter at involvere Calebs hacking-færdigheder til at hjælpe i deres søgen, ønsker Hanna ikke længere at være en del af planen. Den sidste ting Hanna ønsker er at få Caleb involveret i nogle flere lyssky affærer og samtidig åbne op for spørgsmål, som Hanna ikke kan besvare.

16: Let the Water Hold Me Down

Lucas' forsvinden sætter spørgsmålstegn ved, hvad der skete ude på søen, og Hanna ved ikke, hvad hun skal gøre. Caleb er fast besluttet på at finde sin ven, så Hannas modvilje mod at hjælpe ham forårsager flere og flere problemer.

17: Blond Leading the Blind

Den bedste måde at påvirke nogen, er ved at gå gennem de personer de holder af, og det ved "A" bedre end nogen anden. Aria, Emily, Hanna og Spencer har måttet ofre en masse for "A's" ukendte hånd, især når det gælder kærlighed. Toby fortsætter med at forfølge Spencer vel vidende, at hun tier noget for ham. Spencer ved, at der kan ske endnu en "ulykke" når som helst, og hun ser derfor kun en udvej for at redde Toby.

18: A Kiss Before Lying

Efter Hanna over for pigerne har sagt stop for Calebs involvering, begynder hun at føle, at hun får den kolde skulder fra dem. Det forekommer hende, at Aria, Emily og Spencer planlægger noget, men hun kan ikke helt finde ud af, hvad det er. Men hvad Hanna føler som en kold skulder, kan i virkeligheden blot være blot et tilfælde af dårlig samvittighed fra hendes venner.

19: The Naked Truth

Rosewood High's "Sandhedsdag" er ikke bare de studerendes mulighed for at lufte deres utilfredshed og stoppe mobning, men også en chance for Aria, Emily, Hanna og Spencer for at få svar på nogle brændende spørgsmål. Spencer ser ud til at finde svar på, hvad der foregår mellem Jason og hendes far, da Jason møder op som chaperone. Aria sætter fortsat spørgsmålstegn ved Holdens aktiviteter, når han burde være sammen med hende, og Hanna forsøger at finde hoved og hale i den nyeste situationen med Kate.

20: CTRL:A

Calebs medvirken i hackingen af "A's" telefon, har gjort Hanna bekymret fra dag ét, og nu er "A" da også fast besluttet på at straffe Caleb for det. Med samme våben. Caleb bliver nemlig anklaget med falske hacking-beviser og politiet beslaglægger hans computer. Hanna og hendes venner er overbeviste om, at dette ikke vil ende godt, - for hvad er politiet på udkig efter på Calebs computer og værre endnu, hvad har "A" plantet på computeren, som interesserer politiet så meget?

21: Breaking the Code

Aria, Emily, Hanna og Spencer har stået på mål for "A's" spil i en længere stund, hvilket har gjort dem følelsesmæssigt afskårne fra deres familier og venner. Men da et nyt overraskende offer afsløres, tyder det på, at den sammentømrede gruppe pludselig bliver en person rigere. Men hvad er "A's" motiv for at ramme nogen uden for Alison gruppe af bedste veninder?

22: Father Knows Best

Den ene far har dårlig samvittighed, den anden har en datter, han ikke stoler på, den tredje skjuler en hemmelighed for sin datter og den fjerde far er forsvundet, - så sammenlagt er det ikke det ideelle tidspunkt for det årlige Rosewood far-datter-bal. Med fædre, der ønsker at blive tilgivet og døtre, der forsøger at bevare freden, ser det årlige bal ud til at blive alt andet end sjovt.

23: Eye of the Beholder

Aria, Emily, Hanna og Spencer søger efter svar på, hvad Alison vidste før hun døde, og de har måske akkurat fået fat i en vigtig ledetråd, da nogen fra Alison fortid dukker op.

24: If These Dolls Could Talk

Aria, Emily, Hanna og Spencer søgen efter meningen med de nye spor, hvilket fører dem til et dukkehospital, der indeholder nogle meget velkendte dukker, og en lille dreng, der ved mere, end han giver udtryk for.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer