Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Pretty Little Liars

Sæson 1
22 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Byens fire flotteste piger deler en grim hemmelighed. For et år siden forsvandt gruppens leder, Alison, og pigerne er ikke længere bedste venner. Nu får pigerne skræmmende oplysninger om Alison, som kun Alison kender til. Er hun tilbage? Tag del i mysteriet i første sæson af denne fængslende serie.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Pilot

Rosewood er den perfekte lilleby, som rummer en god del hemmeligheder. De fire tidligere veninder Aria, Spencer, Hanna og Emily risikerer nu at få nogle af deres mest dunkle hemmeligheder afdækket. Et år efter, at venindeflokkens førende medlem, Alison, forsvandt under mystiske omstændigheder, begynder pigerne at modtage truende beskeder fra "A" - der løfter sløret for ting, som kun Alison kan vide besked med! Men er beskederne virkelig fra Alison?

2: The Jenna Thing

Med Jennas tilbagevenden til Rosewood er pigerne tvunget til at se en ubehagelig episode fra deres fortid I øjnene - en begivenhed, som for altid forseglede deres venskab - navnlig fordi den mystiske "A" ikke har tænkt sig at lade den gå i glemmebogen. Minder om den skæbnesvangre nat, hvor Alison forsvandt, begynder at hjemsøge Aria, Spencer, Emily og Hanna.

3: The Plimpton Stimulation

Kriminalassistent Wilden benytter sin forbindelse til Hanna og Ashley til at søge efter spor. Pigerne forsøger at mindes Alison. Aria løber ind i sin fars tidligere elskerinde. Spencer håndterer Melissas hævntørst, og Emily ser en ny side af Toby. Pigerne må konstatere, at det er svært at lægge fortiden bag sig, især når "A" konstant minder dem om den!

4: To Kill a Mocking Girl

Pigerne forsøger at blokere for alle email- og sms-beskeder fra ukendte brugere i forsøget på at stoppe den ukendte "A". Men deres problemer er langt fra ovre. En af pigerne modtager et uventet besøg, mens en anden får en gave fra en mulig tilbeder. Pigerne må snart konstatere, at det har sin pris at holde "A" på afstand.

5: Reality Bites Me

Pigerne må tage straffen for deres forsøg på at ignorere "A". Følgerne er en familie i krise, ufortjent ros og uklædelig påklædning mens en gæld arbejdes af. Desuden er pigerne fortsat hjemsøgt af beskeden fra "A", skrevet med læbestift. Og desuden er der problemer i deres kærlighedsliv.

6: There's No Place Like Homecoming

Mens festudvalget er ved at drukne i balloner, forsøger de fire veninder fra Rosewood bare at holde hovedet oven vande. Blandt problemerne, der må håndteres, er et knust hjerte, en kæreste, der har aflagt kyskhedsløfte samt en hævngerrig søster. Alt blegner dog i forhold til den katastrofale kavaler, som en af pigerne beslutter at tage med til ballet, hvilket anbringer hende i et dilemma.

7: The Homecoming Hangover

Spencer, Aria, Emily og Hanna må alle se konsekvenserne i øjnene efter det katastrofale skolebal. Pigerne må handle hurtigt for at hindre, at situationen forværres. Desuden holder de på en belastende hemmelighed om Toby, og nu begynder sms-beskeder, fra en anden person end "A", at skabe en anspændt stemning i familien Montgomerys hjem.

8: The Homecoming Hangover

Pigerne er klar til at sige farvel til Alison, da mindegudstjenesten for hende nærmer sig. Imidlertid dukker Alisons bror, Jason, op i byen og pigerne må konstatere, at han ikke har tænkt sig at tage afsked. Kliken ønsker at hylde Alisons liv på en fredfyldt og positiv facon, men med kriminalassistent Wilden og Jason i hælene, må pigerne indse, at de ikke har forberedt sig godt nok på følgerne.

9: The Perfect Storm

Byen Rosewood bliver ramt af et voldsomt uvejr netop på den dag, hvor pigerne skal til eksamen. Skolen beslutter at aflyse prøverne, men pigerne bliver fanget på skolen under uvejret, hvilket fører til stormfuld dramatik. Da pigerne endelig kommer hjem i sikkerhed må de indse, at det havde været nemmere bare at aflægge prøven.

10: Keep Your Friends Close

Pigerne bliver atter mål for beskederne fra "A", da de er taget med på lejrtur i anledning af en vens fødselsdag, og de frygter at "A" vil blande sig i løjerne. Nye beviser dukker op i sagen om Alisons forsvinden, og FBI bliver nu involveret. Ashley får økonomiske vanskeligheder.

11: Keep Your Friends Close

Hanna bliver bragt på hospitalet efter at være blevet påkørt af en flugtbilist. Hendes veninder finder støtte hos hinanden, og gennemgår nu alt hvad der er hændt dem, siden de begyndte at modtage beskeder fra den gådefulde "A".

12: Moments Later

Hanna er blevet udskrevet fra hospitalet, men er foreløbig bundet til en rullestol. Aria og Fitz frygter, at nogen har kendskab til deres forhold. Spencers romance med Alex støder på en forhindring, og Emily inviterer Maya til middag med sin familie.

13: Know Your Frenemies

"A" frister Hanna til at vende tilbage til sine gamle, kriminelle vaner. Noel forsøger fortsat at lokke Ezra frem. Emilys mor holder op med at lade som om, at hun vil acceptere Maya. Spencer forsøger at affinde sig med sin søsters ægteskab. Pigerne får hjælp fra uventet kant.

14: Careful What U Wish 4

En af pigerne får et ønske opfyldt, men dette får overraskende konsekvenser.

15: Careful What U Wish 4

Emily er tvunget til at tage sig af en holdkammerat, der føler sig truet af, at Emily er vendt tilbage på svømmeholdet. Aria og Ezra lægger planer for deres første, offentlige stævnemøde. Hanna bliver fortsat manipuleret med af den gådefulde "A". Spencer opsøger Alis bror, Jason, for at få hjælp.

16: Careful What U Wish 4If at First You Don't Succeed, Lie, Lie Again

Rosewood Sharks svømmeholdet står overfor at skulle deltage ved et vigtigt svømmestævne, og Emily møder Paige igen. Caleb udnytter, at Hanna skylder ham en tjeneste, mens Hanna selv forsøger at undgå, at Aria skal fatte mistanke til hende omkring sagen om Ellas museumsbillet. En gammel fjende er muligvis på spil igen.

17: The New Normal

Spencer forsøger at læse den blindskrift, som Toby gav hende. Aria og Hanna finder sammen igen, og Paiges far laver en scene på skolen omkring Emilys seksualitet.

18: The Badass Seed

De fire løgnere tænker tilbage på en fest, og drager Alisons motiver den aften i tvivl. Aria udnytter skoleforestillingen til at komme tættere på Ezra. Hanna og Calebs forhold tager et nyt trin på stigen. Spencer og Toby kommer nærmere på hinanden. Emily deler nogle nye informationer, mens "A" overvåger alle nøje.

19: The Badass Seed

En af de fire løgnere kommer i politiets søgelys, da det kommer frem, at hun ikke har fortalt dem sandheden.

20: The Badass Seed

De mistanker, der retter sig mod Spencer, betyder at nettet strammes. De fire løgnere må samtidig indse, at de ikke er de eneste i Rosewood, som forsøger at holde på en hemmelighed.

21: Testing 1-2-3

Pigerne må sande, at når det drejer sig om forhold og følelser, så er der visse hemmeligheder, som helst skal forblive hemmelige!

22: For Whom the Bell Tolls

De fire løgnere beslutter, at det er på høje tid at få sat en stopper for den gådefulde "A" og dennes legen katten-efter-musen!

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer