Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Premierefilm 100 titler

Sorter efter:

Premierefilm 100 titler

Sorter efter:

Premierefilm - Vi er først med de nye film

Her finder du de nyeste film, der er blevet tilføjet til BLOCKBUSTER’s katalog. Ofte er der tale om film, der er blevet vist i biografen inden for de seneste par måneder og som nu får sin digitale premiere. I mange tilfælde kan vi tilbyde nye film allerede fire måneder efter, at de har haft premiere i biograferne. Mange af filmene har netop været vist i de danske biografer, men vi har også et stort udvalg af nye premierefilm, der ikke tidligere har været vist i Danmark.

Det betyder, at du kan være blandt de første til at se de nyeste film fra hele verden i private rammer. Listen over premierefilm viser 100 titler, som du kan sortere på forskellige vis. Som udgangspunkt ser du de senest tilføjede film øverst, men du har også mulighed for eksempelvis at se filmene i alfabetisk rækkefølge eller sortere dem efter, hvordan de rangerer hos IMDB. Vælg blot den ønskede sorteringsmulighed øverst til højre.

Nye film fra hele verden

USA er fortsat den førende producent af nye film, hvilket også afspejler sig på denne oversigt, men blandt vores premierefilm finder du selvfølgelig også danske film og internationale indie-film. Hvis du er på jagt efter en god ny film, kan du læse meget mere om de enkelte film ved at klikke på filmcoveret. Efterfølgende kan du læse om filmens handling og se en trailer, der kan give dig et fingerpeg om, hvad du kan forvente af filmen.

Er du til gysere, spænding eller actionfilm? Hver uge finder du nye film på premiere her, der med sikkerhed vil falde i din smag. Hvis du endnu ikke har en bruger hos BLOCKBUSTER, kan du hurtigt oprette din profil ved at trykke “Log ind” i menuen. Du kan både oprette en profil med din mailadresse, eller du kan logge ind via din Facebook-profil. Det er nemt og sikkert.

Sådan ser du nye premierefilm hos BLOCKBUSTER

Vælger du at leje en film, får du adgang til filmen i 48 timer fra det øjeblik, du først starter afspilningen. Efter bestillingen kan du vælge at vente op til 28 dage med afspille filmen, før den 48-timers lejeperiode begynder. Du kan også vælge at købe en film og derved få ubegrænset adgang til filmen, så længe den er omfattet af BLOCKBUSTER’s rettighedsaftale med filmens ophavsmænd.

Når du lejer en premierefilm, får du øjeblikkelig mulighed for at streame den på alle dine enheder. Hvis du køber en premierefilm, kan du desuden downloade den til din enhed og se den offline, hvilket kan være en fordel på f.eks. rejser og bilture. Alternativt kan du vælge at gemme filmen på din ønskeliste, hvis du vil vente lidt endnu med at leje eller købe filmen.

Se også BLOCKBUSTER’s oversigt over alle film, hvor du bl.a. kan vælge film efter specifikke genrer og medvirkende skuespillere. Vi har også samlet et overblik over de kommende film og digitale forpremierer i vores katalog – nye film, der snart får premiere. Hos BLOCKBUSTER betaler du kun for de film, du ser, så du behøver ikke at bekymre dig om at blive opkrævet penge på månedlig eller årlig basis.