Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Power Rangers

1 timer 59 minutter
6.0
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Fem teenagere, der stort set intet har tilfælles, drages hver især mod et klippe- og mineområde uden for byen Angel Grove. Sammen gør de et usædvanligt fund, der udstyrer dem alle med superkræfter, men de er langt fra at udnytte deres fulde potentiale. Superskurken Rita Repulsa er samtidig i gang med at erobre verden, og de fem nyslåede superhelte må nu lære at styre deres kræfter, stå sammen som Power Rangers og tage kampen op for at redde verden.
Trailer:

Power Rangers - problemer og superkræfter

Endelig er der en ny mulighed for at se en film om de fantastiske superhelte, som flere kender fra 90'er tv-serien. Denne film, der fik premiere i marts 2017, følger fem gymnasieelever, der bor i den lille by Angel Grove. På hver sin måde føler de fem teenagere sig udstødte, og de kæmper alle en kamp med hver deres individuelle problemer. En dag støder de på et gammelt rumskib, og gennem rumskibet får de på mystisk vis tilegnet sig superkræfter og får et navn til deres gruppe: The Power Rangers. Efterfølgende finder gruppen ud af, at en invasion af en gammel fjende og rumvæsener truer med at ødelægge Angel Grove såvel som resten af verden. Forvirrede over nyheden får gruppen at vide, at de med deres kræfter er de eneste, der kan redde verden. Nu må de lære at bruge deres nyerhvervede evner og samtidigt overkomme de problemer, som de indtil nu har kæmpet med, for at de i sidste ende kan redde hele verden. Men én ting er at kæmpe med virkelige, samfundsmæssige problemer i livet som gymnasieelev. Noget helt andet er at skulle være superhelt sammen med en gruppe teenagere, der er lige så udstødte som én selv. Men hvordan går man fra at være en udstødt teenager til at være en helt? Kan det at tro på de nye kræfter og resten af gruppens medlemmer være nok? Eller skal der mere til, end hvad superheltene er klar over?

Vidste du at?

Trivia

Dette er den første Power Rangers film i tyve år, og teaser traileren fik over 150 millioner views på YouTube i løbet af de første 48 timer. Derudover var den første film fra år 1995 baseret på tv-serien fra år 1993 ved navn Mighty Morphin Power Rangers.

Goofs

Som nævnt har The Power Rangers uendeligt store kræfter. I en scene, hvor én af dem falder i vandet, skal de fire resterende Power Rangers hjælpe hinanden med at bære ham. Men de kunne i stedet have brugt deres kræfter.

Citat

"It's morphin time!" "The answer to what is happening to you is here. You five are the Power Rangers." "They're teenagers, that's between infants and full maturity." "When this is all over... are we Power Rangers, or are we friends?"

Se Power Rangers hos BLOCKBUSTER

Power Rangers er en action-fyldt, nostalgisk og super sjov film, som vil gøre, at du føler dig underholdt fra start til slut. Hvis det lyder som noget for dig, så køb Power Rangers eller lej Power Rangers hos BLOCKBUSTER allerede i dag. Her betaler du kun for det, du vil se, så du behøver ikke et dyrt abonnement hos os, hvis du gerne vil se nye premiere film og serier. Hos os er der desuden altid et stort udvalg af film og serier. Så sæt dig godt til rette og nyd en god film!

Go Go, Power Rangers! Her er en underholdende film om at tro på sig selv, superkræfter, mystiske fjender og alt det, der hører med til at være teenager i en verden, der ikke altid er, som man tror.

Læs mere om Power Rangers
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 59 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.0

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer