Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Power

Sæson 3
10 afsnit
Ned til: Køb 179,-

Pris som konfigureret: 179 ,-

Pris som konfigureret: 179 ,-

Handling:
James St. Patrick har forladt narkohandlens verden, og med sine nye natklubber er han klar til at lægge ”Ghost” bag sig og påbegynde sit nye liv med Angela. Der er kun ét problem: Nogen kender sandheden om Vladimir, Drifty, Ruiz og Lobos.
Ned til: Køb 179,-

Pris som konfigureret: 179 ,-

1: Call Me James

James St. Patrick har forladt narkohandlens verden, og med sine nye natklubber er han klar til at lægge 'Ghost' bag sig og påbegynde sit nye liv med Angela. Der er kun ét problem: Nogen kender sandheden om Vladimir, Drifty, Ruiz og Lobos.

2: It's Never Over

Ghost forsøger at fjerne de mest dødbringende løse ender, mens han håndterer nye konkurrenter i nattelivet. Tommy konfronterer Tasha med en løgn fra fortiden, og hun og Angela må lære at leve side om side, da deres liv på hjemmefronten ændrer sig.

3: I Got This on Lock

Ghost præsenteres for en forretningsmulighed, der kunne hæve klubberne til et nyt niveau. Men han må overgå nye, luskede rivaler, mens han ser sig over skulderen efter Lobos hævn.

4: Don't Worry, Baby

Mens muligheden for at udvide klubberne udvides, må Ghost fordele sin opmærksomhed mellem Angela, børnene, ansvaret som lovlydig forretningsmand og sin loyalitet mod Tommy.

5: Help Me

Tommy forsøger at finde ud af, hvem der ville ham til livs, mens Holly mistænker, at det var Lobos, fordi Tommy ikke fik Ghost dræbt.

6: The Right Decision

Tommy og Ghost går sammen om at få ram på deres farligste fjende og inddrager Tasha i en sindrig plan for at undgå at blive opdaget af Angela og resten af hendes afdeling.

7: Don't Go

Angela er rystet efter at have brudt med Ghost, men hun konfronteres med vanskelige spørgsmål på arbejdet. Ghost kæmper for ikke at ødelægge sin klubaftale med Basset, mens Tommy og han tvinges tilbage i narkoverdenen med deres nye kontakt.

8: Trust Me

Mike og Angela presses under jagten på muldvarpen. Angela får et spor og må se på Tommys alibi for Lobos-mordet. Tasha får en advarsel, og Tariq får en farlig ven. Milan vil have et nyt stof på gaden. Ghost følger op på et spor, der gør ham mistroisk.

9: I Call the Shots

Angela forsøger at finde muldvarpen, og Ghost prøver at få aftalen om klubberne i stand med Basset-familien og skaffe Andy og Alby af vejen én gang for alle. Mens han prøver at genvinde sin families gunst, falder Ghost og Tasha tilbage i velkendte roller.

10: In My Best Interest

Ghost søger bevismateriale, der kan belaste ham og Tommy, mens han må afholde sin karrieres største fest på Truth for at få klubaftalen i stand med Basset-familien. Greg gør en chokerende opdagelse i jagten på muldvarpen, og den får skæbnesvangre følger.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer