Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Poldark

Sæson 2
10 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Ross og Demelza har mistet deres barn, deres mine er tørlagt, de har ingen penge og Ross er netop blevet arresteret. Vil han blive dømt for oprør og skibsplyndring eller bliver han frikendt af juryen? Ross er splittet mellem sin gamle kærlighed til Elisabeth og til sin hustru Demelza. Kan en mand virkelig elske to kvinder samtidig? Vil alt ordne sig til slut?
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: Episode 1

Ross forbereder sig til sin retssag og Demelza og Elizabeth forsøger at hjælpe med sagen. George gør alt, hvad han kan, for at skade Ross, Francis lider under sin samvittighed, og Dwight kolliderer med den retmæssige arving, Caroline Penvenen.

2: Episode 2

Aftenen før sin mands retssag ignorerer Demelza Ray Penvenens råd og tilnærmer sig Dommer Lister med ønsket om barmhjertighed, men hendes plan bliver ødelagt af George Warleggan. Warleggan er overbevist om, at Ross vil blive fundet skyldig.

3: Episode 3

Ross står for mødet med sine mineaktionærer, hvor ekspansion af Wheal Leisure er godkendt, men Warleggans spion Tankard er også til stede, og Warleggans håndlængere angriber Jud for ikke at miskreditere Ross i hans retssag.

4: Episode 4

En epidemi fejer gennem amtet og Dwight er taknemmelig for, at Caroline giver ham en vognmængde friske appelsiner for at bekæmpe den.

5: Episode 5

Da en smugler bliver fanget, sørger Francis klogt for en lindrende sætning, men Ross mistænker en af sine minearbejdere, Nick Vigus, for at være informant.

6: Episode 6

En trist jul venter familien Poldark med Francis druknet i minen og Ross, der står overfor debitorens fængsel, hvis han ikke kan betale Warleggan.

7: Episode 7

Ross slutter sig til en smuglertur i Isles of Scilly for at møde Mark Daniel, men i hans fravær rykker George på Elizabeth. Caroline overbeviser Dwight om, at de skal stikke af til et nyt liv i Bath, og kaptajn McNeil planlægger at ligge på lur og vente på smuglernes tilbagevendelse.

8: Episode 8

Ross og Dwight står ret for deres del i smugleriet. Ross får fornyet håb for Wheal Grace, men det er George, der er der for Elizabeth, da hendes mor bliver syg og hun afslår derfor Ross.

9: Episode 9

Bevidst om sin mands utroskab med Elizabeth, holder Demelza sig ikke tilbage fra at udtrykke sin afsky og deltager alene i en husfest. Her flirter hun med den amorøse kaptajn McNeil, men hendes loyalitet mod Ross får hende til at trække linjen ved sex.

10: Episode 10

En flygtning peger på vejen til rigdom. Ross og de frie handlende sejler ind i en fælde. Caroline og Dwight lægger planer om deres flugt. Demelza står over for husarrest.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Brugernes anmeldelser

12/09/2017 : Anonym bruger
Elsker den
Vidunderlig historie - skønne karakterer. Alting er gråt når der ikke er tid til at se den næste før "i morgen aften"!
Håber den fortsætter i lang tid endnu.
12/08/2017 : Helle Jepsen
Fantastisk serie!
Serien har en virkelig spændende og fængslende handling der gør det rigtig svært at slippe den igen. Historien hænger sammen og der er ingen løse ender. Den er fyldt med smukke og stemningsfulde scener. Karaktererne i serien er super interessante og skuespillerne gør det vanvittig godt!
Poldark er stærkt vanedannende og jeg sad på krogen allerede efter 1. afsnit sæson 1. Så 5 store stjerner fra mig.
Helle Jepsen

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer