Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Pocahontas

1 timer 21 minutter
6.7
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Handling:
*DANSK TALE* Tag med på et storslået eventyr i lige så storslåede omgivelser. Oplev den farverige og musikalske beretning om den smukke indianerprinsesse Pocahontas. Her møder du Pocahontas og hendes venner, den glubske vaskebjørn Meeko, og den sjove kolibri Flit. En dag kommer søfareren John Smith til deres jungle og da han møder Pocahontas, forelsker de sig i hinanden. Men John Smiths chef, den grådige guvernør Ratcliffe er ikke taget over stormfulde have for at finde kærlighed. Han er taget til indianernes land for at finde guld - for enhver pris!

Pocahontas - et storslået Disney eventyr

Pocahontas er endnu en af mange fantastiske fortællinger fra alles favorit, nemlig Disney. Filmen er helt tilbage fra 1995 og er derfor efterhånden en gammel film - men den holder stadig 100 %. Pocahontas filmen tager dig med på et fantastisk eventyr i lige så fantastiske omgivelser - i den helt rigtige Disney ånd. I denne film vil du opleve en utrolig farverig og musikalsk fortælling om den virkelig smukke indianerprinsesse med samme navn som filmens titel. Her vil du møde hende og hendes venner, deriblandt den utrolig glubske vaskebjørn, Meeko, og den grinagtige lille kolibri Flit. Da søfareren John Smith en dag kommer i land hvor indianerne bor, møder han den smukke indianerprinsesse og de bliver begge to straks virkelig forelskede. Men ifølge John Smiths boss, den virkelige grådige guvernør Ratcliffe, er John Smith og ham selv ikke taget til junglen for at finde den eneste ene - især ikke efter en tur på de stormfulde have. Nej, Ratcliffe er kommer der til for at finde guld - og han vil finde guld for enhver pris og ingen eller intet på komme mellem ham og guldet. Se med og find ud af hvilke problemstillinger der viser sig i forhold til forelskelsen og viljen efter at finde guld, og i mødet mellem to helt forskellige verdener. Vil Ratcliffe få sit guld eller vil John Smiths kærlighed til indianerprinsessen vinde i sidste ende? Følg det spændende eventyr.

Vidste du at?

Trivia

Howard Ashman skulle egentlig skrive tekster til sangene til denne film, så snart han var færdig med teksterne til sangene til filmen Aladdin; han døde tragisk nok før han var blevet færdig med teksterne til sangene til Aladdin, og derfor skrev han selvfølgelig ingen sangtekster til denne film.

Goofs

I flere scener ser vi Storbritanniens og Irlands flag, selvom flagene rent faktisk ikke fandtes før 1801 (dette er cirka næsten 200 år efter den tid filmen skal foregå i). I flere andre scener er St. Patricks kryds helt udeladt.

Citat

Bedstemor Willow: "Kom nærmere, John Smith." [Hun tjekker ham ud]. Bedstemor Willow: "Han har en god sjæl. Og så er han også vældig pæn." John Smith: "Åh, hende kan jeg da godt lide." Pocahontas: "Det vidste jeg, du ville kunne."

Pocahontas - en historie om kærlighed og grådighed

Køb Pocahontas eller lej Pocahontas, hvis det er filmen du bare vil og skal se igen. Hos os betaler du kun for det du vil se - du betaler og binder dig ikke engang via et abonnement, som du gør så mange andre steder. Her finder du altid de nyeste film til billige penge - selv præmiere filmene kan du se billigt lige her. Tjek det ud på http://blockbuster.dk/om, hvor du også finder alle vores andre film - blandt andet endnu flere fra Disney.

Pocahontas er en beretning, i bedste Disney stil, om kærligheden og kulturmødet mellem søfareren John Smith og en indianerprinsesse og de udfordringer søfarerens boss giver dem i sin ekstreme stræben på guld og rigdom.

Læs mere om Pocahontas
 • Udgivelsesår: 1995
 • Spilletid: 1 timer 21 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.7

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer