Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Pitch Perfect

1 timer 52 minutter
7.2
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Beca starter på Barden University uden de store ambitioner, udover drømmen om at blive DJ. Men da hun bliver rekrutteret til skolens vokalgruppe for piger, finder hun frem til skjulte talenter. Koret, der går under nav-net The Bellas, får med Becas indtræden udbygget deres repertoire og får fornyet energi. Nu er tiden inde til at udfordre deres mandlige sidestykke i en sangkonkurrence. Pitch Perfect kan minde om universet fra TV-serien Glee, men er baseret på den tidligere Elle-skribent Mickey Rapkins første bog fra 2008.
Trailer:

Pitch Perfect er en rigtig skøn film, hvor mange kendte sange optræder i helt nye versioner. Hør The Bellas optræde med mange gode numre i en film tilsat humoristiske replikker og en helt speciel handling.

Pitch Perfect - en film med masser af musik

Hvis der skal holdes en tøseaften med neglelak og ansigtmasker, eller hvis der er kæresteaften med romantiske, gode film på programmet, så er den musikalske film Pitch Perfect et godt sted at starte. Filmen er fyldt med humoristiske scener, masser af nye arrangementer af god musik, både nyt og gammelt, og en sød kærlighedshistorie i plottet, så leder du efter en feelgood film, som får smilet frem på dine læber, er det værd at tage et kig på denne hyggelige film. Filmens handling tager udgangspunkt i en accapellagruppe ved navn The Bellas, som udelukkende består af kvindelige universitetsstuderende. Året før filmens plot rigtigt begynder, fejler The Bellas i en stor konkurrence og er nu tvunget til at lave deres arrangementer og udseende om - og ikke mindst at få nye medlemmer ind i gruppen, så de kan blive endnu bedre. Beca (spillet af Anna Kendrick) ønskes til at blive en del af The Bellas, selvom hun ikke har meget interesse i universitetslivet, men derimod drømmer om at blive dj. Da Beca møder Jesse (spillet af Skylar Astin), en af fyrene i en mandlig rival accapellagruppe, tager hun alligevel kampen op for at hjælpe The Bellas med at vinde den store konkurrence. Men er hendes ideer gode nok til at gruppen vil lytte til hende - og har The Bellas overhovedet en chance for at vinde konkurrencen?

Vidste du at?

Trivia

I scenen, der også er kendt som "The Riff-off", synger Cynthia Rose (spillet af Ester Dean) sangen S&M, som rigtigt synges af sangerinden Rihanna. Det interessante her er, at Ester Dean var med til at skrive sangen inden Rihanna indspillede den.

Goofs

Der er et par fejl hist og her i filmen: Et eksempel herpå er et tidspunkt, hvor seerne kan høre Chloe sige følgende ord til Beca: "See ya later!" Men vi hører hende kun sige det - hendes mund bevæger sig faktisk ikke.

Citat

"You guys are gonna get pitch-slapped so hard, your man boobs are gonna concave." "Even though some of you are pretty thin, you all have fat hearts, and that's what matters." "No, I'm not drunk at all. You're just blurry."

Køb eller lej Pitch Perfect hos Blocbkuster

Skal der tilføjes musik, kærlighed og masser af humor til din aften, så er Pitch Perfect et rigtig godt valg. Det er en film, der er værd at få set. Så køb Pitch Perfect eller lej Pitch Perfect her hos Blockbuster. For hos Blockbuster kan du nemlig leje eller købe både nye og gamle film. Du betaler selvfølgelig kun for det, du vil have, og derudover behøver du intet abonnement hos os. Du kan tjekke dette og meget mere ud på http://blockbuster.dk/om.

Læs mere om Pitch Perfect
 • Udgivelsesår: 2012
 • Spilletid: 1 timer 52 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.2

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer