Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Pirates Of The Caribbean - Salazar's Revenge

2 timer 06 minutter
6.7
Køb 99,-

* Skal udfyldes

Køb 99,-
Trailer:
Handling:
Den unge matros Henry vil ophæve en forbandelse, der hænger over hans familie, men det kræver havguden Poseidons trefork. Henrys søgen leder ham til den smukke Carina, og de to får uventet hjælp af den fordrukne Jack Sparrow. Piratkaptajnen jages af den hævngerrige Salazar og hans besætning af spøgelsespirater, som har undsluppet Djævlens trekant. Jack, Henry og Carina skal nu finde treforken, så de kan bryde forbandelsen, få kontrol over havene og endelig bekæmpe Salazar.
Trailer:

Sparrow er tilbage i Pirates Of The Caribbean - Salazar's Revenge

Pirates Of The Caribbean - Salazar's Revenge er femte film i rækken af Pirates of the Caribbean film. Endnu engang møder vi Johnny Depp i rollen som Kaptajn Jack Sparrow, og Javier Bardem i skurkerollen som den hævngerrige Kaptajn Salazar. Filmens nye roller er Henry Turner og Carina Smyth. Henry Turner er søn af William og Elizabeth Turner, og er på jagt efter Poseidons Trefork for at ophæve den forbandelse, der binder hans far til Den Flyvende Hollænder. Carina Smyth er en kvinde, der er forud for sin tid, og som leder efter en skat, hendes far ønskede hun skulle finde. De må bede Jack om hjælp, men han har brug for treforken ligeså meget som de har. For et nemesis fra fortiden har lovet Jack at finde ham, og blive hans død. Det er ingen ringere end Kaptajn Salazar, som mødte sit endeligt på grund af en ung Jack, inden han blev kaptajn. Salazar blev forbandet og bundet til sit skib sammen med hele sin besætning, og kommer nu efter Jack. En sådan spøgelsesbesætning er ikke lige let at slippe af med, må trioen erfare. Derfor er Jack også tvunget til at hjælpe Henry og Carina på deres færd, for hans eget liv afhænger af treforken, der vil ophæve Salazars forbandelse. Vil trioen kunne navigere havene, og overleve at blive jagtet af Kaptajn Salazar og andre frygtindgydende fjender i dette gensyn med alles yndlingspirat?

Vidste du at?

Trivia

Selvom filmen er hele to timer og ni minutter lang, er den faktisk den korteste af alle Pirates of the Caribbean film. På den anden side kommer filmen seks år efter den foregående film, og er derfor den film, der er udkommet længst tid efter den sidste.

Goofs

Filmens handling er sat til at finde sted i midten af 1755. Derfor er heksejagten på Carina Smyth faktisk urealistisk. Den sidste henrettelse for hekseri i England var i år 1716, og i 1736 var der blevet sat en stopper for det ved lov.

Citat

"Find Jack Sparrow for me and relay a message, from Captain Salazar. Tell him: death will come straight for him. Will you say that to him, please?", "A great pirate does not bother with such intricacies.", "I once knew a Spaniard named, something in Spanish..."

Pirates Of The Caribbean - Salazar's Revenge

Her hos BLOCKBUSTER betaler du kun for det, du vil have. Et abonnement er ikke nødvendigt, når du kan vælge enten at leje eller købe præcis de film, du selv er interesseret i at se. Lej Pirates Of The Caribbean - Salazar's Revenge til et film-maraton eller en anden hyggelig aften derhjemme, uden at betale den pris, det ellers ville koste at købe filmen. Eller hvis du vil se den igen og igen, kan du betale lidt ekstra. Køb Pirates Of The Caribbean - Salazar's Revenge, så er den altid tilgængelig.

Kaptajn Jack Sparrow er på jagt efter Poseidons trefork i Pirates Of The Caribbean - Salazar's Revenge. Han jagtes af den skrækindjagende spøgelses-kaptajn Salazar, der er besat af tanken om hævn.

Læs mere om Pirates Of The Caribbean - Salazar's Revenge
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 2 timer 06 minutter
 • Censur:
  Køb 99,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.7

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer