Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Pirates of the Caribbean

2 timer 17 minutter
8.0
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
Den frygtede sørøver Barbossa (Geoffrey Rush) kidnapper den smukke guvernørdatter Elizabeth (Keira Knightley). Hendes ven og hemmelige beundrer, Will (Orlando Bloom), beslutter sig for at prøve at redde hende. Men for at starte redningsaktionen tvinges Will til at bede om hjælp fra den ukendte pirat Jack Sparrow (Johnny Depp), som også har en høne at plukke med Barbossa. Hvad Will ikke ved, er, at der hviler en forbandelse over Barbossa og hans sørøvere. En forbandelse, som skal hæves inden de kan besejres...”Pirates of the Caribbean – The Curse of the Black Pearl” er et storslået eventyr produceret af Jerry Bruckheimer. Johnny Depp er enestående i rollen som den egenrådige, men uimodståelige sørøver Jack. Orlando Bloom og Keira Knightley giver farve og liv til rollerne som den unge helt Will og den skønne Elizabeth.
Trailer:

Resumé af Pirates of the Caribbean

Hvem elsker ikke en god film fyldt med spænding? Leder du efter pirater, action, storslået musik og masser af humor, så bør du tage et kig på denne film: Pirates of the Caribbean: Den sorte forbandelse. Filmen har den fordrukne og meget specielle pirat Kaptajn Jack Sparrow (Johnny Depp) i hovedrollen. Som resultat af flere hændelser begynder Sparrow at danne makkerpar med Will Turner (Orlando Bloom), en smed fra byen Port Royal. De umage makkerpar drager på eventyr i deres jagt efter kvinden Elizabeth Swann (Keira Knightley), som Will er dybt forelsket i. Elizabeth er blevet taget til fange af den onde pirat Kaptajn Barbossa. Sparrow har selv tidligere været en frygtet pirat, og han har en lang historie bag sig som hærgende pirat i Caribien. Men efter et oprør fra besætningen blev Barbossa i stedet gjort til kaptajn af Sparrows højtelskede skib - og skibet vil Sparrow have tilbage. Men mens Will er desperat efter at få Elizabeth hjem til Port Royal, skal vise sig at blive en kamp for livet, der venter dem alle. Spænding er der i hvert fald nok af i filmen, og hvis det lyder som noget for dig, så har du mulighed for enten at leje eller købe både nye og gamle film, heriblandt Pirates-filmene, her hos Blockbuster på http://blockbuster.dk/om. Du skal kun betale for det, du vil have. Og derudover behøver du ikke have et abonnement hos os. Vil du vide mere? Læs mere om filmen herunder!

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at Pirates of the Caribbean filmene er baseret på en forlystelse i Disneyland? I forlystelsen sejler du rundt i mørket og oplever piraternes verden fra bådens synspunkt. Filmserien blev så berømt, at karaktererne fra filmene er at finde i forlystelsen i dag.

Goofs

Man ser Barbossa holde et Granny Smith æble igennem hele filmen. Granny Smith opstod først i Australien i 1868 - omkring 150 år efter det tidspunkt, hvor filmen foregår. Da filmen finder sted, var Nassau Port stadig kendt under navnet New Providence.

Citat

"This is the day you will always remember as the day you almost caught Captain Jack Sparrow!" "Not all treasure is silver and gold, mate." "And really bad eggs. Drink up me 'earties. Yo ho." "You best start believing in ghost stories, Miss Turner... you're in one!"

Pirates of the Caribbean på BLOCKBUSTER

Som det kan ses ovenfor, er der nogle gode replikker i Pirates of the Caribbean: Den sorte forbandelse. Filmen er hjertevarmende og får dig til at le, men holder dig samtidigt på kanten af dit sæde. Hvis et spændende plot, gode dialoger og komedielignende scener med en snert af romance lyder som en god cocktail, så køb Pirates of the Caribbean for få kroner - eller lej Pirates of the Caribbean her. Du får begge muligheder med BLOCKBUSTER - vi er lige så vilde med film som dig!

Nu mangler du blot at lave nogle popcorn, hente noget lækkert at drikke og sætte dig komfortabelt ned. Så er du klar til at se Pirates of the Caribbean. God fornøjelse!

Læs mere om Pirates of the Caribbean
 • Udgivelsesår: 2003
 • Spilletid: 2 timer 17 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 8.0

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer