Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Peter og dragen

1 timer 39 minutter
6.7
Køb 169,-

* Skal udfyldes

Køb 169,-
Trailer:
Handling:
*DANSK TALE* Da den forhutlede 10-årige Peter dukker op, og påstår han bor i skoven sammen med en enorm, grøn drage, der hedder Elliott, er det op til skovfogeden Grace og unge Natalie at undersøge, hvor Peter kommer fra, hvor han hører hjemme - og hvor sand historien om dragen i virkeligheden er.
Trailer:

Peter og dragen er en fortælling om et venskab ud over det sædvanlige. Dog er der nogle, som vil have dragen væk. Hvordan reagerer vores venner på denne udfordring i deres venskab?

Peter og dragen - en fortælling om et godt venskab

Peter og dragen er endnu en fantastisk film fra vores alle sammens Disney. Dette mesterværk er fra år 2016, og er virkelig en af de animationsfilm, som man burde unde sig selv at se. I starten af filmen bliver der fundet en meget forhutlet dreng i en skov. Det viser sig meget hurtigt, at han faktisk har boet i skoven i mange år, da hans forældre desværre gik bort i en ulykke - og han har derfor boet i skoven lige siden denne ulykke. Det er en skovfoged, som finder drengen, og han opdager den helt igennem fantastiske grund til, at han har kunnet overleve i skolen - det er nærmest et mirakel, at en dreng kan overleve i en skov. Drengen har nemlig en til at passe på sig. Det er en stor, grøn og pelset drage, som passer på drengen. Dragen hedder Peter. Dog er det ikke alle, som synes, at dragen Elliot ikke er farlig. Der starter derfor en vild jagt for at få dragen ud af skoven. Dette er en fortælling om et helt særligt venskab mellem en dreng og en drage, som har boet sammen i mange år og passet på hinanden i skoven. Da de møder udfordringer, holder de sammen som kun rigtige venner kan. Hvad ender det hele med? Bliver dragen jaget ud af skoven?

Vidste du at?

Trivia

I en artikel fra IGN fortalte direktør David Lowery, hvorfor Elliot er en lodden drage: Jeg vil hellere have en drage, du ønsker at give et knus, end en dragen fra Games of Thrones, der måske nok er cool, men også skællet og kold.

Goofs

Grace fortæller Peter, at hun var på omkring hans alder (måske 10-11), da hendes mor døde. Senere i filmen, da hun spørger sin far om et billede, hun har tegnet, siger han, at hun var 6 år, da hun tegnede det, og dermed 6 år, da hendes mor døde.

Citat

Grace: Prøv nu at hør her. Jeg kender denne skov lige så godt, som jeg kender min egen baghave. Jeg ville ikke kunne have undgået at se en drage, hvis der var en. Meacham: Du undgik da at se Peter.

Peter og dragen sikrer familiehyggen

Peter og Dragen er virkelig en film, alle burde se: Den kan sikre en hyggelig aften med familien. Køb Peter og Dragen, hvis du vil se filmen om og om igen, eller lej Peter og Dragen, hvis du har nok i at se filmen en enkelt gang. Du kan se mere om denne film på http://blockbuster.dk/om, hvor du også kan læse meget mere om alle vores andre super gode film. Her har vi altid de nyeste film til lave priser.

Læs mere om Peter og dragen
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 39 minutter
 • Censur:
  Køb 169,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.7

  Brugernes anmeldelser

  18/03/2017 : Anonym bruger
  Peter og Dragen
  verdens bedste film
  jeg har ikke set en bedre film i hele mit
  liv

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer