Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Personal Shopper

1 timer 42 minutter
6.2
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Maureen arbejder som personlig tøjindkøber for en manisk berømthed. Hun er frustreret over sit arbejde og opholder sig kun i Paris for at komme i kontakt med sin afdøde tvillingebror. Som tiden går, ser 'kontakten' stadig mere usandsynlig ud, men så begynder hun pludselig at modtage gådefulde tekstbeskeder fra en ukendt afsender. Ikke lang tid herefter begynder der at ske mærkelige og uforklarlige hændelser for Maureen. Personal Shopper er på én gang et elegant fashionista-drama, et übercool mord-mysterie og en foruroligende spøgelseshistorie.
Trailer:

Personal Shopper er en film om en pige, som bor i Paris. Hendes tvillingebror er pludselig død kort tid forinden og i et mystisk og intenst drama følger man hendes søgen efter tegn fra broderen.

Personal Shopper, et intenst mystisk drama

Personal Shopper er en film om den unge 27-årig personlig indkøber Maureen (Kristen Stewart), som bor i Paris og lige forinden har mistet sin tvillingebror Lewis, som døde en pludselig død. Maureen arbejder i Paris, som indkøber for en en kendt kvinde. Hun har evner som medium, men har endnu ikke opnået kontakt med sin tvillingebror siden han døde tre måneder forinden. Filmen er et intenst drama med en fremragende Kristin Stewart i hovedrollen. Den er et mysterium, som handler om hendes søgen på tegn fra ham og vi følger hendes skiftende liv mellem den virkelige verden i modebranchen og hendes søgen efter tegn i Lewis's forladte hus. Hun er i sin søgen blandet af følelser af sorg, men samtidig beslutsomhed i hendes søgen efter et løfte tvillingerne har givet hinanden. Maureen bliver fanget mellem den virkelige verden og den spirituelle da hun er i en konstant søgen efter tegn fra broren, der kan opklare hans sidste tid før hans død. Efter dages søgen begynder hun at modtage tekstbeskeder fra en ukendt og mystisk person, som ser ud til at vide meget om hende. Samtidig er der stadig ingen tegn fra broren. Filmen er et intenst og prisvindende drama med Kristin Stewart i hovedrollen, som spiller en fremragende hovedrolle. Den er instrueret af prisvindende Olivier Assayas og har flere stjerner som Lars Eidinger og Sigrid Bouaziz.

Vidste du at?

Trivia

Maureen arbejder som personlig indkøber i Paris og nægter at forlade byen indtil hun har etableret kontakt med sin tvillingebror, som døde pludseligt. Hun leder efter tegn fra broderen, men hendes liv bliver kompliceret da hun modtager tegn fra en mystisk person.

Goofs

Når Maureen sender beskeder bliver de som regel svaret meget hurtigt efter, typisk under et sekund efter de er sendt. Der er ikke nok tid til at modtageren kan læse og skrive et svar. På Maureens telefon vises det hvornår beskeden læses, men dette er ikke altid logisk.

Citat

Maureen: Så vi har givet hinanden dette løfte. Hvem end der dør først sender den anden et tegn. Ingo: Et tegn? Fra efterlivet? Maureen: Det kan du kalde det. Du kan kalde det en million ting. Ingo: Men hvordan ved du at det er et tegn?

Personal Shopper et medrivende intenst drama.

Køb Personal Shopper, hvis du er vild med Kristen Stewart og må se hende i denne strålende rolle mere end en bare en enkelt gang eller lej Personal Shopper hos BLOCKBUSTER og betal kun for den ene gang du ser filmen måske til en filmaften med vennerne. Hos os betaler du kun for det du rent faktisk bruger. Her er der ingen skjulte gebyrer eller abonnement der tvinger dig til at betale for andre film. Hos os kan du vælge mellem et hav af film og serier.

Læs mere om Personal Shopper
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 42 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.2

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer