Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Person of Interest

Sæson 5
13 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
I årevis er Person of Interest-holdet, bestående af teknologi-geniet Harold Finch, den tidligere agent John Reese, NYPD-kriminalbetjent Lionel Fusco, cyber-hacker Root og den forsvundne lejesoldat Sameen Shaw, blevet beskyttet af The Machine, men da deres verdener kolliderede og en rival kaldet AI Samaritan endelig fik The Machine trængt op i et hjørne inde i nationens elnet, blev det POI-holdets tur til at beskytte Finchs skabelse. I sæson fem, er den kolde krig forbi. Verden omkring os ser måske ikke anderledes ud, men noget har ændret sig drastisk. Samaritans dødbringende ”korrektion” har indledt sin kontrol. Finchs Machine er i bund og grund død. Shaw er stadig forsvundet. Og holdet gemmer sig igen ude i det åbne. Men med Samaritans usynlige greb, der bliver strammere overalt, vil Finch så kunne genopbygge og genoplive The Machine? Og hvis han gør, vil det være den samme Machine, når den kommer online igen?
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: B.S.O.D.

Lionel undersøges i forhold til Dominics død. Mens de er væk fra Samaritan, forsøger Mr. Reese og Harold at redde Maskinen. Root er på flugt.

2: SNAFU

Root og Finch arbejder på at få Northern Lights online igen. De har succes og dermed begynder de at modtage numre fra den irrelevante liste. Men maskinen er ikke så produktiv som før.

3: Truth Be Told

Reeses dække kan blive opdaget, da han indser, at den den nyeste POI har forbindelser til hans tidligere CIA kollega, Kara Stanton.

4: 6,741

Shaw undslipper sine fangevogtere, men holdet er usikkert på hendes mentale tilstand, da hun begynder at handle paranoidt og uansvarligt

5: ShotSeeker

Reese beskytter en NYPD analytiker, hvis undersøgelse af en software-fejl har fanget Samaritans opmærksomhed. Reese og Fusco er trues af en af Elias' allierede, der ønsker at hævne sin vens død.

6: A More Perfect Union

Maskinen sender Reese og Finch til et bryllup for at beskytte et par POI'er før deres bryllup. Fusco bliver vred over at blive holdt uvidende af holdet og påtager på arbejdet med at undersøge en række rapporter om forsvundne personer.

7: QSO

Root går undercover på en radiostation for at beskytte værten for et program om konspirationsteorier, der falder over oplysninger, der kunne få ham dræbt. Samaritans agenter forsøger at overbevise et medlem af holdet, at deres mål er ædelt.

8: Reassortment

Reese og Finch bliver fanget på et hospital, som ender med at bliver 'ground zero' for et dødeligt virusudbrud. Samaritans nyeste rekrut genovervejer sin tilslutning. Shaw fortsætter med at kæmpe med virkeligheden.

9: Sotto Voce

Den mystiske kriminelle mastermind kendt som 'The Voice' vender tilbage og sætter en fælde op for Reese og Fusco med flere bevæbnede bandemedlemmer og den seneste POI. Root gør sig en chokerende opdagelse.

10: The Day the World Went Away

Finch's kommer i klemme, da en fatal fejl afslører hans identitet og starter en række af dødelig møder med Samaritans agenter.

11: Synecdoche

Harold tager på tur med Maskinen, mens resten af holdet modtager et nyt nummer, præsidenten for De Forenede Stater.

12: .exe

Mens Reese og Shaw kæmper for at indhente Finch, infiltrerer han en maksimalt sikret regeringsfacilitet i en desperat mission, som vil kunne betyde enden ikke bare for Samaritan, men også for ham selv og Maskinen.

13: return 0

Finch, Reese, Fusco og Shaw starter en sidste mission for at forhindre Samaritan fra at ødelægge Maskinen og for at forhindre dens jerngreb om menneskeheden.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer