Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Person of Interest

Sæson 4
22 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
Selvom de har reddet utallige liv takket være den allestedsnærværende Maskine, står John Reese og Harold Finch sammen med den dødsensfarlige detektiv Sameen Shaw og den uforudsigelige cyber-hacker Root overfor en usikker fremtid i fjerde sæson. Nu, hvor en anden maskine - Samaritan - er online, opdager teamet, at de er blevet synlige mål. Det eneste, der er mere skræmmende end, at den hensynsløse Decima organisation træffer beslutningerne, er at lade beslutningerne være op til en utestet maskine. Konfronteret med en farlig fremtid skal POI-teamet finde ud af at være klogere end Samaritan, en stærk og kunstig intelligens, som ser alt og som selvstændigt og konstant udvikler sig og bliver stærkere for hver dag.
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

1: Panopticon

I det første afsnit af den fjerde sæson skal teamet finde nye måder at gøre deres arbejde på uden at blive opdaget af Samaritan, efter de er blevet tvunget til at påtage sig nye identiteter, som Root har skabt. Nogle synes dog, at det er svært at ignorere Maskinens numre, hvilket sætter dem allesammen i en farlig situation.

2: Nautilus

Skønt Finch insisterer på, at han ikke længere ønsker at hjælpe med nye tal, så bliver hans interesse alligevel pirret, da Reese finder ud af, at den nye Person Of Interest er en begavet universitetsstuderende, som er involveret i en mystisk skattejagt på liv eller død. Nu skal han beslutte, om han kan hjælpe, uden at Samaritan opdager det.

3: Wingman

Finch rekrutterer Fusco til at holde et vågent øje med den nye Person Of Interest, en professionel ?wingman? der snart skal dø, men at lære hvordan man henvender sig til kvinder bliver snart hans mindste bekymring. Imens skal Reese finde en måde at følge reglerne på sit nye job, da Maskinen sender Finch og Root afsted på en mystisk opgave.

4: Brotherhood

Reeses dække som NYPD detektiv bliver kompliceret, da den unge bror og søster, som han skal beskytte, bliver mål for en undersøgelse af bander.

5: Prophets

Finch bliver mistroisk, da en dygtig politisk opinionsundersøger snart skal dø, på samme tidspunkt som hans typiske stensikre forudsigelser går i vasken - og han er sikker på, at der er en sammenhæng mellem de to hændelser. Imens bliver Reese sat af sagen efter direkte ordre fra kaptajn Moreno.

6: Pretenders

Reese, Shaw og Fusco skal beskytte en stilfærdig kontoransat, som falder over en farlig sammensværgelse, da han udgiver sig for at være detektiv. Imens rejser Finch til Hong Kong som del af sin akademiske dækidentitet.

7: Honor Among Thieves

Shaw bliver medlem af et internationalt hold tyve for at holde øje med den seneste Person Of Interest, men en pludselig ændring i begivenhederne sætter hende i fare for at blive opdaget af Samaritan. I mellemtiden påtager Finch og Root sig en farlig sabotagemission.

8: Point of Origin

Reese melder sig frivilligt som instruktør for NYPD politiskolen for at holde øje med en ung talentfuld betjent, hvis mistænkelige handlinger får ham til at stille spørgsmål ved hendes motiver. I mellemtiden jagter Martine -udstyret med informationer fra Samaritan -et medlem af teamet.

9: The Devil You Know

Reese og Finch bliver fanget i en kamp om magten over kontrollen med byens bander, da Elias bliver målet for Dominic den rivaliserende leder af the Brotherhood. I mellemtiden bliver Root og Shaw uenige om, hvordan de skal håndtere en ny trussel fra Samaritan.

10: The Cold War

Samaritan demonstrerer sin magt ved at tage kontrol over New York i 48 timer og udrydde kriminalitet i byen i et forsøg på at lokke Maskinen ud af sit skjul.

11: If-Then-Else

Samaritan starter et cyber-angreb på børsen, hvilket tvinger teamet til at sætte deres liv på spil i et desperat forsøg på at forhindre en global katastrofe.

12: Control-Alt-Delete

Control som har ansvaret for håndteringen af relevante numre til regeringen, begynder at stille spørgsmål ved metoderne og intentionerne i Samaritan-programmet. Der fremkommer samtidig alarmerende rapporter om, at et par selvtægtsmænd hærger gennem den nordøstlige egn.

13: M.I.A.

Reese og Roots jagt efter Shaw fører dem til en lille by i den nordlige del af staten New York, hvor det bliver tydeligt, at ikke alt er så idyllisk, som det ser ud til. Fusco slår sig sammen med en tidligere Person Of Interest for at klare det nyeste nummer.

14: Guilty

Mens han sidder i juryen til en mordsag, bliver Finch mistænksom over for en anden nævning. Reese begynder at åbne op til en terapeut.

15: Q&A

Reese forsøger at beskytte en softwareprogrammør, der lever et mystisk dobbeltliv, men det er uklart fra hvilken side af hendes liv truslen kommer. I mellemtiden beder den unge hacker Claire som Finch har prøvet at beskytte mod Samaritan, om hans hjælp.

16: Blunt

Reese og Finch skal beskytte Harper, en gadesvindler, da hendes plan om at stjæle kontanter fra en butik, der sælger hash til medicinsk brug, går op i røg. Hvor mange fjender kan en person få?

17: Karma

Reese og Finch forsøger at beskytte en psykolog, hvis uortodokse metoder til at yde aktiv dødshjælp kunne komme til at koste ham dyrt. I mellemtiden afslører flashbacks Finchs svage tilstand, dengang en bombe slog hans bedste ven Nathan Ingram ihjel.

18: Skip

Reese forsøger at beskytte en dusørjæger, som nægter at lade en potentiel trussel på livet hindre hende i at forfølge hendes mål. Finch prøver at iværksætte den plan, som han startede i Hong Kong.

19: Search and Destroy

Reese og Finch kæmper for at beskytte en software CEO, da hans opførsel bliver tiltagende uberegnelig efter et hackerangreb, som afslører alle hans hemmeligheder og optrevler hans liv.

20: Terra Incognita

Reese begiver sig ud på en farlig personlig rejse, da han påtager sig opgaven at løse en uopklaret mordgåde til ære for detektiv Carter, som aldrig selv var i stand til at løse den.

21: Asylum

Reese og Fusco bliver fanget i skudlinjen i en krig mellem de to seneste Persons Of Interest, rivaliserende bosser Elias og Dominic. Samtidig fører en fristende ledetråd til Shaws mulige opholdssteder Finch og Root i en mulig fælde, og Control er skrupelløs i forsøget på at afsløre de egentlige hensigter med Samaritan-programmet.

22: YHWH

I det sidste afsnit af den fjerde sæson skynder Finch og Root sig for at redde Maskinen, hvis beliggenhed er blevet opdaget af rivalen Samaritan. Reese bliver fanget i midten af det endelige opgør mellem de rivaliserende bosser Elias og Dominic.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer