Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Passengers

1 timer 52 minutter
7.0
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Langt ude i fremtiden har et stort rumskib en fjern koloniplanet, som det vil tage 110 år at nå frem til, som destination. Både besætningen og passagerer ombord er i dvale og vil efter planen nå frem, uden at være blevet et år ældre. Rejsen tager en katastrofal drejning, da Jim og Auroras dvalemoduler på mystisk vis vækker dem 90 år før ankomst. Da rumskibets system fejler, bliver de to nødt til at forsøge at redde de 5.000 andre passagerer, der stadig ligger i dvale.
Trailer:

I Passengers følger vi et rumfartøj, der er ved at transportere tusinde af passagerer til en fjern koloni. Som følge af en teknisk fejl i sovekamrene er to af passagererne dog vågnet 90 år for tidligt.

Passengers fantastisk sci-fi med et tvist

Passengers er ikke endnu en sci-fi-film i rækken om rumrejser og aliens. Den handler godt nok om en rumrejse i en ikke så fjern fremtid, hvor der er sendt et rumskib afsted for at fragte 5.000 passagerer til en fjern destination. Men her tager filmen så en drejning, der adskiller den fra mange andre rumfilm. Der sker en teknisk fejl, der medfører, at én af passagerene vågner af sin hyper-søvn lidt før tid. Nærmere betegnet, vågner mekanikeren, Jim, hele 90 år for tidligt. Det eneste selskab, han har ombord på rumskibet, er androiden Arthur, der er bartender på én af rumskibets elegante barer. Til at begynde med klarer Jim sig fint og keder sig ikke i sit eget og androidens selskab. Men efter noget tid bliver tiden alligevel lang. Hans store dilemma er nu, om han skal holde ud, eller om han skal vælge at vække én af de andre passagerer - vel vidende, at han så også dømmer vedkommende til at dele hans egen skæbne, hvilket indebærer, at man skal være de eneste vågne på et skib i hyper-søvn. Filmen byder på fremragende skuespil af blandt andre: Chris Pratt (Jurassic World, Bride Wars), Michael Sheen (Frost/Nixon, The Twilight Saga), Jennifer Lawrence (Joy, The Hunger Games, X-Men: Days og Future Past) og Laurence Fishburne (Batman v Superman: Dawn of Justice, The Matrix).

Vidste du at?

Trivia

I Passengers hedder den mandlige hovedrolle Jim, og han bliver stillet over for den uventede opgave, at han skal reparere rumskibet. Det samme skete i virkelighedens verden på Apollo 13. Her var det også en mand ved navn Jim, der uventet skulle reparere rumskibet.

Goofs

Selv om hele rejsen er minutiøst medtaget på det holografiske kort, de bruger til at navigere efter, så har de glemt en del af vejen. Det er ikke en helt uvæsentlig del, for det er nemlig den del, hvor de skal slynges rundt om Arcturus.

Citat

Aurora: "You saw the hibernation pods?" Gus: "I saw em!" Aurora: "So, you know? What Jim did?" Gus: "Yeah!" Aurora: "And?" Gus: "It's not my b..." Aurora: "He woke me up. He took away my life." Gus: "I know and I'm sorry, but there's work I have..." Aurora: "It's murder!"

Passengers, en film med noget på hjerte

Køb Passengers hos blockbuster.dk allerede i dag, og se en rigtig god film, der har noget på hjerte. Hos blockbuster.dk bestemmer du selv, om du vil leje eller købe din næste film. Her er det intet dyrt månedligt abonnement. Du betaler kun for det, du ønsker at se. Blockbuster.dk giver dig altid over 8.000 titler at vælge imellem, og der kommer løbende nye til. Gå på jagt blandt de mange premierefilm og prisvindende tv-serier. Så køb eller lej Passengers hos blockbuster.dk.

Læs mere om Passengers
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 52 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.0

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer