Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Paris må vente

1 timer 29 minutter
5.8
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Anne står ved en skillevej i sit liv. Hun lever i et tilsyneladende lykkeligt ægteskab, men da hun pludselig befinder sig i en bil med en charmerende franskmand på vej gennem Frankrig går det op for hende, at hun ikke lever livet fuldt. Franskmanden Jacques, der er hendes mands forretningspartner, har tilbudt at køre hende fra Cannes til Paris, og en ellers syv timers køretur bliver pludselig forvandlet til et to dages bekymringsfrit eventyr. Sammen oplever de alt det bedste Frankrig har at byde på af smuk natur, vin, mad og kulturoplevelser, og Jacques vækker Annes lyst til livet.
Trailer:

Kom med på en skøn rejse gennem Frankrig med den romantiske komedie Paris må vente, hvor Anne (Diane Lane) og Jacques (Arnaud Viard) lærer tilskueren at bruge alle sanserne og opfordrer til at påskønne de små detaljer, som beriger livet.

Paris må vente er en skøn og romantisk film

Anne er en smuk kvinde der befinder sig midt i livet. Hun er gift med den travle producent Michael, som kun hører og ser hende halvt. Selv har hun opgivet sin egen forretning, så at de kan være mere samme. Det bliver dog ikke rigtig til noget, fordi han har meget arbejde at tage sig af. Tilfældighederne gør at Anne ikke kan tage med sin mand til Budapest, men beslutter sig for at tage alene videre til Paris, hvor de så skal mødes på et senere tidspunkt. Hendes mands arbejdspartner den - franske kvindebedårer Jacques - skal også til Paris og tilbyder dem, at hun kan køre med ham. Nu går turen fra Cannes til Paris, men for Anne bliver det en noget anderledes tur end forventet. For normalt er det en rejse, der ikke tager mere end syv timer, men Jacques får den til at vare hele to dage da han laver en masse stop undervejs for at beundre diverse seværdigheder og nyde det fortræffelige franske køkken. På vejen begynder de så småt at dele sorger, glæder og hemmeligheder, alt imens at romantikken svæver i luften mellem dem, for Jacques ved hvordan man behandler en kvinde og får hende til at føle sig smuk og unik. Michel ved godt hvordan Jacques omgår kvinder, og ender med at blive utryg over, at Anne er så længe sammen med ham. Men vil det ændre hans egen måde at behandle Anne på? Og kan Anne modstå Jacques charme? Se det i Paris må vente.

Vidste du at?

Trivia

Det er den 81-årige Eleanor Coppola, som har skrevet og dirigeret denne skønne film. Hendes hidtil mest kendte værk er dokumentarfilmen Heart of darkness: a filmmaker´s apocalypse fra 1991. Hun blev gift med Francis Ford Coppola den 2. februar 1963.

Goofs

Der plejer altid at være en eller anden lille fejl i alle film. Men hvad denne dejlige film angår, må Eleanor Coppola have gjort et grundigt arbejde, for der er ikke et kritisk øje, der har kunnet opdage noget som helst forkert.

Citat

–Hvorfor dufter blomsterne i Frankrig så meget bedre end i USA? –Fordi vi er i Frankrig, de er ellers også meget smukke i USA, men der lugter de af køleskab. –Det er sandt! Roser er mine yndlingsblomster... –Ja, men deres duft bør ikke blandes med vinens.

Se Paris må vente allerede i dag

Køb Paris må vente, eller lej Paris må vente hos Blockbuster. Her kan du finde og streame alle de film og serier, som du bedst kan lide. Med garanti for at du kun betaler for det, som du ser. Du har over 8.000 titler at vælge mellem. Det gør, at du altid kan finde netop den filmklassiker eller serie, som du gerne vil se, foruden filmpremiere og de nyeste serier der kommer frem. Opret en konto med det samme, det koster ikke noget og giver dig adgang til mange timers god underholdning.

Læs mere om Paris må vente
  • Udgivelsesår: 2016
  • Spilletid: 1 timer 29 minutter
Fra: Køb 49,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 5.8

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer