Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Paddington 2

1 timer 40 minutter
8.0
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
*DANSK TALE* Paddington er faldet godt til hos familien Brown i Windsor Gardens. Mens han leder efter den perfekte gave til sin elskede tante Lucys 100 års fødselsdag, opdager Paddington en unik pop-up-bog i Hr. Grubers antikvitetsbutik, og han kaster sig ud i en række mærkelige jobs for at tjene penge til at købe den. Men da bogen bliver stjålet, er det op til Paddington og familien Brown at afsløre tyven.
Trailer:

Lige meget om du er vokset op med bøgerne om den søde og til tider sære bjørn Paddington, eller om du først skal til at stifte bekendskab med ham, så er filmen Paddington 2 værd at se.

Paddington 2 for hele familien

Alle tiders dejlige og sjove bjørn er endelig tilbage. Så saml hele familien og se filmen om den herlige og søde bjørn fra Peru. Der er garanti for god underholdning for hele familien, når Paddington først går i gang med alle de sjove og småskøre påfund, som han er så kendt og elsket for. Paddington, der nu endelig er faldt godt til hos familien Brown i Windsor Gardens og blevet et populært medlem af lokalsamfundet, spreder både glæde og ikke mindst marmelade madder hvorend han kommer frem. Paddingtons tante Lucy bliver 100 år, så han skal finde den helt rigtige gave til hende. Da han endelig har fundet den perfekte gave i Mr. Gruber's antikvitetsbutik, skal han finde ud af, hvordan han skal tjene penge nok til at købe den. Det bliver bestemt ikke kedeligt, nåt Paddington påtager sig en række småskøre jobs for at kunne betale for gaven. Opgaverne bliver nemlig udført på ægte Paddington manér. Da Paddington endelige har fået gaven købt, går det hverken værre eller bedre end, at gaven bliver stjålet af en tyv. Hvad skal man så gøre, hvis man bare er en lille bjørn fra det mørkeste Peru? Heldigvis har Paddington hele familien Brown til at hjælpe sig. Se Paddington 2 og find ud af, om det vil lykkedes Paddington at få gaven tilbage i tide.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du at Nicole Kidman på et tidspunkt viste interesse for at være med i filmen, men desværre blev det ikke til noget alligevel. Derfor kommer vi ikke til at opleve hende i rollen som Millicent Clydes, som hun spillede i den første film.

Goofs

Da Paddington i en scene løber væk fra Knuckles, Spoon og Phibs, har han sine røde wellington støvler på fødderne. Men i den næste scene løber han pludselig i bare fødder i stedet. Han har vel og mærke ikke taget støvlerne af undervejs.

Citat

Mary Brown: "Mysterious things have been happening all over town." Phoenix Buchanan: "Exit bear pursued by an actor." Henry Brown: "Paddington wouldn't hesitate if any of us needed help! He looks for the good in all of us." Henry Brown: "Are you quite sure you're ready for the workplace, Paddington?"

Se den herlige Paddington 2

Køb Paddington 2 og se den med hele familien allerede i dag. Du bør ikke gå glip af denne fantasktiske familiefilm, der byder på sjov underholdning til både de store og de små. Hos Blockbuster bestemmer du selv, om du vil købe eller leje din næste film. Vi har intet dyrt abonnement, du betaler kun for de film, du ønsker at se. Det synes vi er mest fair. Så køb eller lej Paddington 2 og se eller gense den fantastiske bjørn fra det mørkeste Peru.

Læs mere om Paddington 2
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 40 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 8.0

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer