Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Ouija - Origin Of Evil

1 timer 35 minutter
6.1
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Los Angeles, 1967. En enke og hendes to døtre tilføjer et nyt trick til deres fup-seance-virksomhed og kommer dermed uforvarende til at invitere en ond ånd ind i deres hjem. Da den yngste datter bliver besat af denne nådesløse ånd, må hendes familie nu konfrontere deres værste frygt for at redde hende.
Trailer:

Ouija - Origin Of Evil er en nervepirrende gyser om spirituelle evner og mærkelige oplevelser, som fører en lille familie bestående af mor og to døtre gennem uhyggelige oplevelser med ånder og andre uforklarlige hændelser.

Gyseren Ouija - Origin Of Evil - en nervepirrende film

Gyseren Ouija - Origin Of Evil finder sted i Los Angeles i 1967. Enken, Alice Zander, opfatter sig selv som et spirituelt medie, og hun tager også ud, og praktiserer som spirituel sammen med sine to døtre 15-årige Paulina – også kaldet Lina – og 9-årige Doris. Samtidig forsøger familien stadig at komme sig over Rogers - Alices mand og pigernes far - død. På et tidspunkt foreslår Lina, at Alice begynder at bruge en Quija-planche i sin spirituelle læsninger. Det fører til, at Alice kommer i kontakt med ånden Marcus, som helt fuldstændig besætter Doris. De leger sammen på en kirkegård, hvilket i sig selv gør, at Doris bryder én af tre meget vigtige regler: aldrig lege alene, aldrig lege på en kirkegård, og aldrig sige farvel! Familien kæmper også økonomisk efter Rogers død, og på et tidspunkt modtager Alice en begæring om tvangsauktion på deres bolig. Doris kontakter derfor Quija-planchen for at få hjælp fra sin afdøde far. Det leder hende til et hemmeligt rum bag en væg i kælderen, som viser sig at indholde en masse kontanter. Herefter samles hele familien for at holde en Quija-seance, og de bliver nu mere og mere overbeviste om, at det faktisk er Roger de har kontakt med. Det hele udvikler sig mere og mere nervepirrende, og både præsten Tom og ånden fra den afdøde, polske flygtning Marcus bliver en del af Quija-seancerne. Men er ånderne der rent faktisk, eller er det noget helt andet, der gør sig gældende?

Vidste du at?

Trivia

Filmen Quija - Origin of Evil er den første film fra Hasbro og den første film fra Platinum Dunes, der er blevet modtaget positivt af anmelderne. De øvrige film fra de to selskaber har fået dårlige anmeldelser. Traileren til filmen indeholder flere scener, som ikke er med i den endelige film.

Goofs

På det kørekort, som bliver fundet bag væggen i kælderen, kan man tydeligt se, at kørekortet kun er gyldigt til og med år 1950. Men adressen på kørekortet indeholder et postnummer, hvilket man slet ikke begyndte at bruge i USA før i 1963.

Citat

Alice Zander: "Ånd, kan du høre mig?". Doris Zander: "Ja, det kan vi. Og vi kan se dig". Lina Zander: "Hvem taler du til, Doris?" Lina Zander: "Der er noget galt med Doris!". Alice Zander: "Ja, hun oplever en masse imponerende ting".

Ouija - Origin Of Evil - gyseren der begejstrede anmelderne.

Køb Ouija - Origin Of Evil, hvis du vil se en ægte gyser, som er både overraskende og fantastisk instrueret. Eller lej Ouija - Origin Of Evil, hvis du gerne vil teste, om du har nerver af stål. Hvis du ikke tror på den spirituelle verden, kan filmen helt sikkert flytte din overbevisning i den modsatte retning. Lad den lille familie og dens uhyggelige oplevelser tage dig tættere på troen på, at der rent faktisk er noget andet og mere mellem himmel og jord, end det vi kan se med det blotte øje.

Læs mere om Ouija - Origin Of Evil
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 35 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.1

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer