Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Office Christmas Party

1 timer 41 minutter
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
Da direktøren for en IT-virksomhed forsøger at lukke sin festabe af en brors filial, må han og hans højre hånd, Josh, samle de ansatte og holde den vildeste firmajulefrokost. Festen skal imponere en potentiel kunde og sikre en kontrakt, der vil redde deres arbejdsplads. Men som aftenen skrider frem, løber julefrokosten af sporet og bliver umulig at stoppe igen - alt imens Josh forsøger at finde sin chef, der er forsvundet ud i natten.
Trailer:

Office Christmas Party er gennemtænkt af Josh Gordon samt Will Speck som mest af alt er kendt for "Blades of Glory." De to producerer har valgt igen at arbejde sammen med de sjove skuespillere Jason Bateman og Jennifer Aniston.

Kan firmaet blive reddet ved denne Office Christmas Party?

I en anderledes rolle ser vi Jennifer Aniston, som vi alle kender og elsker fra Friends, spille en mere striks rolle i denne morsomme julekomedie. Hun er CEO for et kriseramt firma, og derfor giver hun de ansatte en udfordring. Det hele skal løses på kort tid, hvis de ønsker at redde det high-tech firma som de arbejder for, inden det er for sent og at julen bliver ødelagt. Hvordan skal det mon klares? I front står T.J. Miller som i filmen spiller Aniston's lillebror. Han kommer op med ideen at holde en episk julefrokost for at hive en af de største potentielle kunder i land. Miller er i komedien i fokus sammen med Jason Batemann (Juno), Olivia Munn (X-Men Apocalypse), Jilian Bell (22 Jump Street), og Kate McKinnon (Saturday Night Live). Bliver julen reddet ved denne Office Christmas Party? Det bliver du nødt til at se filmen for at få svar på. Julekomedien bliver rost for de talentfulde og sjove skuespillere som sørger for gode grin hele vejen igennem. Aniston og Bateman's sammenspil er efter så mange film sammen blevet helt perfekt. Men det er ikke kun de to det handler om. Alle hovednavnene har haft lange karriere på det store lærred, og lige meget hvilken årstid det er, så kan du altid have en god aften med en film som denne.

Vidste du at?

Trivia

Filmens titel er inspireret af en sketch på Saturday Night Live af samme navn. Det er femte gang at Jennifer Aniston og Jason Bateman spiller overfor hinanden i en film. Bateman har også tidligere spillet sammen med T.J. Miller i "Extract".

Goofs

Når Jason Bateman står af toget i begyndelsen af filmen, og folk venter på perronen har redaktionen lavet en lille brøler. På togets køreplan i vinduet står der "Not in Service" (Ude af drift), og normalt kan passagerer ikke stå på et tog med den meddelelse på vinduet.

Citat

"My name is Carol, I'm so old I died in the beginning of "Up!"""I've got doughnuts! I've got jelly and sprinkles, but not cronuts because they're a bastard pastry." "You're full of shit. Ok, you're not soulmates. They just hacked your Facebook."

Grin til Office Christmas Party hjemme i stuen

Hvis du er til et godt grin med nogle af de sjoveste amerikanske skuespillere, så køb Office Christmas Party på Blockbuster.dk. Hvis du ikke har lyst til at bruge mange penge, men stadigvæk gerne vil se filmen, så har du et andet godt alternativ. Lej Office Christmas Party, og hold en filmaften med vennerne, kæresten eller familien. Der findes intet bedre end at nyde en god film, lige meget om det skal være en enkelt gang eller igen og igen.

Læs mere om Office Christmas Party
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 41 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.8

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer