Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Nynne

Sæson 1
13 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Nynne fylder 35, men har hverken mand, børn eller skilsmisse med i bagagen. Til gengæld slæber hun rundt på et nærmest himmelråbende overtræk på kontoen og urealistisk mange par sko i klædeskabet. Her har du hele successerien, der er baseret på spillefilmen, som hittede stort.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Happy Birthday

Nynne fylder 35 år, og mor dukker op med rundstykker og et stk. sponsorbarn. Der er dømt krise, indtil intellektuel lækker svensk forfatter er åben for spontan-date.

2: Mennesket Nynne

Nynne beslutter sig for at finde sine ægte værdier og ligner en, der er kommet til skade i en genbrugsbutik, da manden i hendes liv, i form af ny mandlig kollega, melder sig på banen.

3: 2 Kinky Bananas

Net-dating i researchens navn skaber nye spændende kontakter og ender med cigar, salsa og to kinky bananas, selvom en green og køller er lige ved at komme på tværs.

4: Skyd papegøjen

Exit livsstils-journalist. Enter dybdeborende reporter. Nynne går benhårdt efter nyrig skattesvindler. Surprise. Charmerende offer vækker bekymrende minder om Sneakers-koncert i 80'erne.

5: Påske virus

Nynne improviserer en påskefrokost for udvalgte kolleger, og alt går galt. Især da hendes mor dukker op og danser folkedans og ender som parterapeut for kontor-kæresterne.

6: I krig og kærlighed

Agent 00-Nynne with license to kill kommer på glatis efter coaching fra hardcore erhvervskvinde. Må man udspionere ens største konkurrent, når det handler om en mand?

7: Mellem venynner

Veninderne er det vigtigste. Så brænder man dem af, og lidt for ofte må freden genoprettes. Nynne vil gøre alt for at gøre Anne lykkelig - men at lege Kirsten Giftekniv kan være farligt.

8: Plus på kontoen

Lykkelig og nyforelsket i yderst hjælpsom og omsorgsfuld mand. Især når det kommer til at få styr på rodet økonomi. En fuldmagt til Nynnes overtræk betyder vel ikke noget mellem kærester...

9: En Nynne ser rødt

Fra pilgrim til hjemløs. Alex har udlejet Nynnes lejlighed til sur advokat-kvinde, men nøden lærer Nynne at spinde, og hun konfronterer ham i bedste Charlies Angels stil. Go girl.

10: Out of Copenhagen

Ferien står for døren og alle skal væk. Nynne drømmer om afrikansk safari, men cykelferie på Samsø med mor og Fjeld er i følge kontoudtoget mere realistisk.

11: I tyrens tegn

Nynne vil have et barn og går på jagt efter en passende donor med gode gener. Ens chef er jo altid en oplagt mulighed - men Jacob begynder hurtigt at tage sin rolle lidt for seriøst.

12: Elge i brunst

Voldsomt sød og stabil advokatmand stiller villa med havudsigt og tennistimer til fri disposition, og inden Nynne ser sig om er hun blevet papmor - til en 20-årig. Og så er der lige Lars og en weekendtur i den svenske ødemark.

13: Happy End

Hvordan føles ægte kærlighed? Som champagne der bobler? Eller vaniljeis, sød og knapt så overvældende, men også lidt kvalmende i længden? Nynne bliver nødt til at træffe et vigtigt valg.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer