Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Dirch Passer 67 titler

Sorter efter:

Dirch Passer 67 titler

Sorter efter:

Dirch Passer film

Dirch Passer film - find dem hos BLOCKBUSTER

Vi kender ham allesammen. Dirch Passer. Et af Danmarks største, komiske talenter, som har tryllebundet både børn og voksne med sine mange, elskede figurer. Her hos Blockbuster kender vi betydningen af Dirch Passers store præstationer. Derfor har vi et alsidigt og rigt udvalg af Dirch Passer film, som vil sikre hele familien gode filmoplevelser! Du kan afspille din lejefilm i 48 timer, og du har 28 dage til at starte afspilningen. Det koster ikke noget, at oprette en profil. Du kan se film på PC/Mac, Playstation, SmartTV, Tablet og Smartphone. Blockbuster er din vej til de folkekære Dirch Passer film fra den ligeså folkekære skuespiller. Vi ser det som vores fornemste opgave at sikre dig gode stunder foran skærmen. Derfor optimerer vi hele tiden vores udvalg af film, så du altid kan finde noget til lejligheden - uanset om aftenen skal stå i romantikkens tegn, om den skal bruges i familiens skød, eller om du skal nyde din alenetid i selskab med din yndlingsfilm. I vores udvalg af Dirch Passer film kan du finde alle de perler, du elsker! Find popcornene frem, klik på "play" og lad nostalgien omfavne dig, når en af Danmarks mest elskede skuespillere folder sig ud. Dirch Passer skal opleves - og han skal opleves igen og igen. Han skal opleves af barnet, der fascineret ser på hans fantastiske mimik, og han skal opleves af den voksne, der husker den karakteristiske stemme fra sine barndomsår. Kort sagt: Dirch Passer er et fænomen, der fortsat er ophav til glæder hos mennesker i alle aldre. Når du lejer film hos Blockbuster, er processen enkel: Der er nemlig intet abonnement at tage hensyn til. Du kan derfor frit bevæge dig i vores sortiment af film og TV-serier. Faldt du lige over filmen, du absolut må eje? Hos Blockbuster giver vi dig nemlig mulighed for også at købe film, så de altid vil være til rådighed for dig på vores hjemmeside

Dirch Passer film er stadig folkeeje

Husker du det høje, karakteristiske Dirch-brøl? Husker du det naive udtryk, der i løbet af ingen tid kunne ændre sig til at blive alvorligt, klovnet eller stor-grinende? Her hos Blockbuster husker vi ham; legenden, Dirch. Det betyder derfor meget for os at kunne videregive hans enorme succeser i de Dirch Passer film, han er så husket for. Da lille, Dirch Hartvig Passer, kom til verden en forårsdag i 1926, var der ingen, der spåede, at denne lille dreng ville blive en af dansk filmhistories absolutte hovedpersoner. Men frem til hans død i 1980 havde han medvirket i omkring 100 film, havde spillet i et hav af revyer og var i det hele taget en fast funderet del af danskernes kulturopfattelse. Det er derfor ikke underligt, at Dirch Passer film i dag fortsat er i høj kurs. Folk elskede ham for 60 år siden, da hans karriere toppede, og vi elsker ham stadig i dag, hvor alle ved, hvem der sad og gyngede i "Hoppegyngen". Hvem der b.la. sang "Der kommer altid en Sporvogn og en Pige til", og hvem der kunne få humoren inkorporeret i alt. Se dine Dirch Passer film hos Blockbuster. Find dem i vores udvalg af danske film, der rummer alt fra komedie og romantik til gys og gru. God fornøjelse!