Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Now You See Me 2

2 timer 06 minutter
6.5
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
Der er gået et år, siden tryllekunstnergruppen The Four Horsemen begik det ultimative kup og tog verden med storm. De fire illusionister er stadig eftersøgte, mens de venter på, at den hemmelige organisation bag deres Robin Hood-lignende røverier giver dem en ny opgave. Da missionen endelig kommer, viser den sig at være en fælde, der hænger tæt sammen med en mystisk teknologi-magnat, som truer med at afsløre gruppen, medmindre de begår et umuligt stunt på hans vegne. Tryllekunstnerne står nu over for deres hidtil værste fjende i et spil, der er komplet uforudsigeligt, dødsensfarligt og fuld af magiske tricks.
Trailer:

Now You See Me 2 – En magisk film med spændende twists

I Now You See Me 2 følger vi den kendte tryllekunstnergruppe The Four Horsemen. Her i filmen er der nu gået et år, siden de begik de ultimative kup i den første film. Her tog de verden med storm og blev verdenskendte for deres spændende magiske tricks. Deres magiske tricks var dog ikke helt på lovens side, og de er stadigvæk efterlyste af politiet. Nu lever de forskellige liv under radaren, imens de venter på, at den hemmelige organisation, som gav dem den første opgave, vender tilbage med nye missioner til dem. Når de endelig får den lange ventede nye opgave, viser det sig, at den ikke er fra den hemmelige organisation men fra en mystisk teknologisk forretningsmand, som har brug for deres hjælp. Han truer med at afsløre The Four Horsemen, hvis de ikke hjælper ham med at gøre endnu et kup for ham. De dygtige tryllekunstnere bliver nu igen tvunget til at arbejde sammen for at løse opgaven og redde dem selv i dette farlige spil på den anden side af loven. Den magiske verden i Now You See Me 2 er endnu mere fortryllende, spændende og farlig end i den første film, og her mødes smukt skuespil med fede effekter, som vil holde dig underholdt om og om igen.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at de allerede planlagde en Now You See Me 3 mere end et år inden, de begyndte på indspilningerne til Now You See Me 2? I filmen siger Walter Mabry, at han legede med magi under sin tid i skolen. Walter Mabry spilles af den dygtige skuespiller Daniel Radcliffe, som også har haft hovedrollen i alle Harry Potter filmene, hvor han ganske rigtigt lærer sig masser af magi på skolen Hogwarts.

Goofs

I scenen, hvor vi befinder os i tryllebutikken, oversætter Thaddeus hvad bedstemoren siger. Dylan bliver overrasket og siger, at hvis hans mandarin var godt, ville han sige det, men i Macau snakkes der kantonesisk og ikke mandarin.

Citat

- J. Daniel Atlas: “We are going out with a show people will never forget.” - Arthur Tressler: “Hell is going to seem like a day at the spa by the time we're through with these Horsemen, wouldn't you say?” Walter Mabry: “You had me at "Hell." - Thaddeus Bradley: “Are you listening, horsemen? You will get what's coming to you. In ways you can't expect.”

Now You See Me 2 - En spændende film om magi og tricks med uforudsigelige drejninger

Hvis du kunne lide Now You See Me, vil du elske Now You See Me 2. Her er der skruet endnu mere op for spændingen og de mange fortryllende tricks, som The Four Horsemen udøver. For alle, som synes om magi og magiske film, er den et must i samlingen, og selv for dig, som ikke er til den slags, er du garanteret underholdning om og om igen. Se eller gense Now You See Me 2 ved at købe eller leje den her hos Blockbuster.

Læs mere om Now You See Me 2
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 2 timer 06 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.5

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer