Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Norskov

Sæson 1
10 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Norskov er en industriby i det nordlige Danmark. Den er rå og usentimental, og krisen har sat sit præg, men her er også masser af fællesskab og handlekraft. Men byens unge lever fra fest til fest, narkoforbruget er stigende og da en 15-årig pige findes i koma uden for hockeyarenaen kommer det til at sætte sine spor i en lang række af byens borgere - ikke mindst politikommisæren Tom Noack, der vender hjem og må konfrontere en svær fortid.
 • Udgivelsesår: 2015
 • Censur:
  Ned til: Køb 99,-

  Pris som konfigureret: 99 ,-

  1: Tom vender hjem

  Norskov er en by, der kæmper for sin fremtid. Borgmester Martin Kierkegaard er tæt på at realisere sin visionære drøm om en klimahavn, der skal bringe Norskov ud af krisen og ind i fremtiden. Men byens unge lever fra fest til fest, narkoforbruget er stigende og da en 15-årig pige findes i koma uden for hockeyarenaen, vakler støtten til Martins projekt.

  2: Dianas søn

  Casper beder Tom om hjælp til at hanke op i nevøen, Oliver, men Tom har ikke meget held med at nå ind til den vrede og ulykkelige teenager. Martins ambitiøse projekt med klimahavnen er igen i farezonen, og han er oppe imod lokale pengemænds grådighed.

  3: Olivers far?

  Oliver har fyldt sin lejlighed med gode venner, men tomrummet efter Dianas død kan mærkes, og tankerne om hvem, der er hans far, rumsterer. Med Caspers hjælp er Martins klimahavnsprojekt tilbage på skinner, og den vennetjeneste gengælder Martin. Personligt står Martin i et svært dilemma efter Dianas død. Han vil gerne gøre det rigtige, men frygter konsekvenserne.

  4: Jackie Noack

  Tom og hans team har indledt en hemmelig efterforskning af de formodede kokainsmuglere. Samtidig er Tom, med sin viden om Martins hemmelighed, i klemme både i forhold til Oliver, som han er blevet kontaktperson for, og sin søster, Jackie.

  5: Martins fortrydelse

  Martin er en succes, klimahavnen er en realitet, og hele byen fejrer første spadestik. Jackie står ved hans side, og sandheden om Oliver har ikke skubbet hende væk, som han frygtede. Martin opsøger også Oliver og får fortalt ham sandheden, men han vil gerne holde lav profil, mens de bruger tid på at lære hinanden at kende.

  6: Toms mistanke

  Historien om, hvem der er far til Oliver, rammer avisforsiden og spænder ben for Martin og Jackies mangeårige drøm om at adoptere. Det rammer Jackie hårdt, og hun bliver nødt til at tage en pause fra sin mand. Oliver begynder at føle sig som en brik i Martins far-projekt og trækker sig også væk fra ham. Tom indvier sit team i sin nagende mistanke om, at det nok ikke er den svenske narkogangster, der er bagmanden, men en person i byen, som alle kender.

  7: Bondens nevø

  Olivers onkel, Bonden, beslutter sig for at tage hånd om Oliver og hans fremtid. Oliver er skoletræt, og Bonden giver ham en læreplads i sit firma og arrangerer en prøvekamp for Oliver med et svensk hold. Martin bor stadig alene i villaen, og på borgmesterkontoret går det heller ikke særlig godt. Hans vision kommer igen i fare, da opfinderen af et bølgeenergianlæg, som er en af klimahavnens grundsten, fortæller, at hun vil flytte anlægget til en anden by.

  8: Olivers kamp

  Jackies redningsplan var ikke umiddelbart nok til at holde bølgeenergianlægget i byen, og eftersom velviljen i byrådet for længst er sluppet op, må Martin endnu engang gå til Bonden for at få hjælp. En hjælp, der ikke er helt fin i kanten, og som driver Jackie længere væk fra Martin. Norskov White Hawks skal spille den sidste og afgørende finalekamp, men lige inden Oliver går på banen, får han nogle informationer, der ødelægger hans fokus på isen.

  9: Caspers drøm

  Tom og hans team er nu helt sikre på, at der er kokain på vej til Norskov med kurér, og de arbejder på højtryk for at finde det mulige gemmested og knytte de sidste tråde til bagmanden. Martin kan omsider holde søsætningsfest for bølgeenergianlægget i Norskov, og selvom Jackie stadig bor hos Tom, står hun ved sin mands side.

  10: Hjerte og stjerne

  Martin må trække sig som borgmester, men i privaten er alt godt. Jackie er flyttet hjem igen, og Oliver har også sagt ja til at flytte ind. Ny viden om fortiden kommer for en dag, og Oliver får en sandhed at vide, der fuldstændig river forestillingen om hans liv væk under ham. Samtidig er kokainen landet i Danmark, og Tom og hans team står klar.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer