Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Nikita

Sæson 4
6 afsnit
Ned til: Køb 79,-

Pris som konfigureret: 79 ,-

Pris som konfigureret: 79 ,-

Handling:
Den afsluttende sæson af spiondramaet begynder med at Nikita er på flugt efter at være blevet anklaget for at myrde præsidenten. Hun følger dog op på et spor som vil kunne rense hendes navn og hun bliver uventet genforenet med sit gamle hold. Men spændingen mellem USA og Pakistan eskalerer for alvor da Amanda fremlægger beviser for at Pakistan hyrede Nikita til at præsidenten...
Ned til: Køb 79,-

Pris som konfigureret: 79 ,-

1: Wanted

I fjerde sæsons første afsnit er Nikita stadig på flugt, efter hun bliver hængt op for mordet på den amerikanske præsident. Dale, en journalist fra den amerikanske nyhedskanal ENN, begynder at sætte spørgsmålstegn ved, hvad der virkelig skete den aften, og Nikita ser sit snit til at få renset sit navn. Hun tager tilbage til landet for at tale med Dale, men hun går lige i Amandas fælde. Teamet bliver underrettet, og Michael tager ud for at finde Nikita, før Amanda gør.

2: Dead or Alive

Nikita genforenes med Michael, Birkhoff og Ryan på teamets luftbårne kommandocentral. Michael nægter at diskutere deres forhold, men han fortæller Nikita, at hun skal blive sammen med gruppen, så de kan hjælpe hende med at rense sit navn. Ryan opdager, at Amanda laver dobbeltgængere af VIP'er med hjælp fra Shop. Nikita opdager, at en af dobbeltgængerne er chefen for FBI, men hun ved ikke, hvordan hun skal dræbe ham uden at afsløre sig selv.

3: Set-Up

Forholdet mellem USA og Pakistan forværres, efter Amanda plantede beviser for, at Pakistan hyrede Nikita til at dræbe præsidenten. Ryan bliver mistænksom over for Birkhoffs sære opførsel, og han fortæller Nikita og Michael, at han tror, at Amanda måske har kidnappet Birkhoff og plantet en dobbeltgænger på flyet. En NSA-mand, Ronald Peller kommer under huden på Birkhoff.

4: Pay-Off

Jones overtrumfer Amanda og tager kontrollen med operationen. Han ringer til Nikita og tilbyder frihed for hende og hendes team ved at slette deres identiteter og fingerere deres død, hvis de dropper deres mission. Teamet lander med flyet på en forladt pakistansk landingsbane, men den lokale narkodiktator og hans mænd stormer flyet og kræver ti millioner dollars. Nikita beder Alex om pengene. Efter Alex tager diamanter ud af en bankboks for at betale oprørerne, ser Sam sit snit til at genindvinde sine tab og planlægger at stjæle diamanterne.

5: Bubble

Da Nikita endelig begynder at se en ende på den lange krig med Shop, afslører Ryan en hemmelighed, der kunne afsløre det hele. Imens prøver Michael at få Nikita til at acceptere deres nye omstændigheder, da han tænker over, hvad der nu venter dem. Alex indser, at Sam prøvede at stjæle hendes diamanter, og hun giver ham en kuffert med falske diamanter, som han skal levere til hendes kontaktperson i Frankrig. Alex bliver overrasket, da han værner om aftalen ved ikke at flygte med diamanterne. Men det bliver ubehageligt, da Sam overfaldes af en lånehaj, som han skylder penge, og Alex må redde ham.

6: Canceled

I sæsonens finaleafsnit er Nikita frustreret over, at MDK stadig er aktive, og hun beslutter sig for at afslutte det på sin måde. Nikita forlader Michael og teamet, og hun tager Alex med på et hævntogt. Nikita og Alex fanger Jones og de tvinger ham til at afsløre navnene på de resterende medlemmer af MDK. Med disse oplysninger går Nikita ned ad en mørk vej, der i sidste ende kan koste hende hendes sjæl. Michael finder hende, og han må få hende til at overgive sig, før militæret åbner ild og dræber hende.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer