Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Nerve

1 timer 33 minutter
6.6
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
Den flittige high school-pige Vee Delmonico har fået nok af bare at være tilskuer til livet. Da Vee presses af sine venner til at begynde at spille det populære online-spil Nerve, beslutter hun sig for at oprette en spillerprofil og tage imod én udfordring i det spil, der virker som lidt harmløs sjov og ballade. Men i takt med, at hun bliver grebet af spændingen i den adrenalinfremkaldende online-turnering og sættes sammen med en gådefuld fremmed fyr, begynder Nerve at tage en ildevarslende drejning med mere og mere farlige udfordringer, og Vee ender i spillets altafgørende finale, som vil afgøre hele hendes fremtid.
Trailer:

Nerve

Nerve er en nervepirrende thriller om online spil, og udfordringer som gradvis bliver mere og mere skræmmende. Men det er også en film om, hvor mange oplysninger vi uden videre overvejelser udleverer om os selv på internettet.

Nerve - Thriller om teenageren Vees oplevelser i et online spil

Nerve er en nervepirrende thriller om teenageren Vee, der er blevet særligt udvalgt til at deltage i et online spil på nettet, som er basret på spillet Sandhed og Konsekvens. Vees makker i spillet er Ian, og gradvist udsættes de to for de udfordringer, som andre brugere af spillet fuldstædig anonymt kan lægge ind til dem. Vee bliver grebet af spillet, og ikke mindst af de mange præmier, som spillet giver mulighed for at vinde. Men udfordringerne ændrer langsomt karakter gennem spillet, og da Vee når til finalen, viser det sig, at spillet og udfordringerne ændrer sig så meget, at Vee nu spiller mere eller mindre med livet som indsats. Spillet bliver mere og mere risikabelt, og selv om det fra starten så ud som om, spillet passede perfekt til Vee og hendes personlighed, skaber udfordringerne nu endnu mere spænding. Det er ikke blot en film, der handler om udfordringerne i online spil, og de mange udfordringer, som Vee udsætter sig selv for ved at fortsætte med at spille. Det er også en film, som sætter fokus på den online verden, som mange af os, og nok især helt unge, lever i. Og i den sammenhæng sætter filmen fokus på alle de personlige oplysninger, som mange giver fra sig på nettet i håb om at vinde præmier, blive udfordret i spillene, eller i håb om at vinde over modspillere.

Vidste du at?

Trivia

De to hovedrolleindehavere, Emma Roberts og Dave Franco, har tidligere optrådt sammen i en musikvideo for Cults: Go Outside. Ifølge instruktørerne var der en seksuel udfordring i spillet, som man undlod at indspille, da filmen ellers ikke måtte vises til det yngre publikum i USA.

Goofs

I filmen modtager Vee en e-mail, som er dateret 20.marts 2017. Allerede næste aften starter hun i spillet, men på bankens hjemmeside, som kan ses på skærmen, er datoen 20.april 2017. Senere i spillet ser man et online diskussionsforum, hvor der kommenteres på spillet. Alle kommentarer er dateret i 2016.

Citat

Nancy og Tommy taler i telefon sammen. Nancy siger: "Tommy! Der ser ud til at være penge på Vees konto. Er vi blevet hacket?" Hvortil Tommy svarer: "Normalt er det sådan, at når man er blevet hacket, så forsvinder der penge fra ens konto".

Nerve - en nervepirrende thriller om online spil og udfordringer

Køb Nerve, hvis du gerne vil kunne se filmen igen og igen. Den nervepirrende film er værd at gense, og måske kan du og dine venner få gode idéer til at spille Sandhed og Konsekvens, eller til på anden måde at udfordre hinanden enten online eller i den virkelige verden. Eller lej Nerve, hvis dine nerver kan holde til at se de mange stadig mere skræmmende udfordringer, som Vee og hendes makker udsættes for i det online spil, som på mystisk vis nærmest virker som om, det er skræddersyet til at passe til Vee.

Læs mere om Nerve
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 33 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-

  Se også disse titler

  Shot Caller
  Køb 79,- Lej 49,-
  Solace Solace
  Solace
  Køb 79,- Lej 19,-
  Sælgeren
  Køb 69,- Lej 19,-
  Plush
  Køb 69,- Lej 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.6

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer